Chytej.cz

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. března 2011 ve 20:08® LukasManousek

osprey> karasy né ale sumce máme hodne skušeností z převozem ryb a to i docela velkych a nikdy nam nic nechcíplo.akorat jednou málem jeseter páč se ten pán nedal přesvedčit že to v tom igelitovym pytli nedá mněl namále.

Úterý 8. března 2011 v 19:54® osprey
osprey

LukasManousek> Ti ta ryba prostě upadne… Jsou hrozně slizký a děsně se mrskaj. Za karasa ti u nás nikdo nepoděkuje a dovézt v pořádku velkého sumce nebo kapra, to není jen tak.

Úterý 8. března 2011 v 19:39® LukasManousek

kral> no jasně 3Okg kapry na pánev :-) no mam informace že se sumec karas a ještě cosy se nesmí puštět a musi se usmrtit naporcovat na tři kusy a odnes k nejbižsímu obchodnáku, tak to už je rači převezu sem ne?

Úterý 8. března 2011 v 18:11® Noodling
Noodling

kral> Spíš do Itálie, ne? :-))

Úterý 8. března 2011 v 16:54® kral

LukasManousek> ty chces vozit kapry z italie? to snad ne

Tento příspěvek byl editován 8.3.2011 15:55:33 uživatelem kral.
Pondělí 7. března 2011 v 11:31® LukasManousek

mate nekdo skušenosti s kaprařinou na řece Po,? a jak je to legislativně s převotem ryb z IT.??

Čtvrtek 3. března 2011 ve 20:13® aulikk
aulikk

14.4.-26.4.jedem Norsko,(spake­nes,nové, kousek od Tromsa.)nemá někdo chuť.Potřebuji dva účastníky,nutně do pondělka.mob.604319790 aulicky.p@seznam.cz

Tento příspěvek byl editován 3.3.2011 19:18:07 uživatelem aulikk.
Čtvrtek 3. března 2011 v 17:16® zdenicek32

MAZURSKA JEZERA.Zdravim vsechny holotka,v lete bychom chteli jet se zenuskou na dovcu.Muzete mi nekdo podat nejake informace ohledne ubytovani(co nejbize u vody),zpusobu lovu,navnady a nastrahy.Cen ubytovani a povolenek.A na ktere jezero,zvlastnosti a pravidel rybarskeho radu.

Čtvrtek 3. března 2011 v 17:13® oldaP

zdar nechcete se někdo letět ohřát na TENERIFE a zachytat si tam ryby

Středa 2. března 2011 ve 23:25® HaD
HaD

Otestujte vyhledávání na CHYTEJ.cz pomocí nového výkonného vyhledávače – http://www.chytej.cz/vyhledavani.php

Středa 2. března 2011 ve 23:09® osprey
osprey

dusivka> S tím vlascem nevím. Vyzkoušel bych to. Ony nejsou všechny monofily stejné, některým to vadí víc a jiným míň. Dost lidí by ti ale napsalo, ať to po třech letech stejně radši převineš, pokud chceš mít jistotu.

Středa 2. března 2011 ve 20:51@ dusivka

No poznal jsem to na vlastni kuzi v norsku, spatne sem slapl na skale, podjely mne nohy a v mziku sem byl ve vode, nastesti jsem jen spadl ze skaly do more – diky Bohu tam nebylo nic na co bych se narazil. Odnesl to jen mobil.

Uz tak 15 let nechytam a loni jsem si koupil pro svuj kaprak vlasec T-rex 0,3 – chytal jsem s tim tri tydny v norsku od te doby to lezi na civce ve skriny, bude to ok letos v lete na dovolenou nebo to bude uz nejake zterele od slane vody?

Diky

Úterý 1. března 2011 ve 20:56® barn
barn

dusivka> ahoj nevím jak ve skotsku,ale v irsku jsou převážně útesy,průměrně tak 15 až dvacet metrů,taky jsem znich odchytal jednu sezonu,ale hlavně dávat bacha je to riziko..

Úterý 1. března 2011 v 0:10® osprey
osprey

dusivka> Myslím, že ve Skotsku i třeba v Irsku je dost strmých skalnatých břehů a místy se lov z nich i praktikuje.

Jen ryb asi nebude tolik – souvisí to mimo jiné i s mořskými proudy.

Pondělí 28. února 2011 ve 23:45@ dusivka

Ahoj, nemate zkusenosti s chytnim ze brehu v mori ve skotsku? Jake jsou tam podminky – hloubka, melko.

Loni jsem takto chytal v norsku – privlaci a bylo to fajn, ale je jasne ze takto to slo tam kde byla hned hluboka voda, na piscitych plazich to moc neslo (vazky) – proto bych chtel zjistit jak to povetsinou je ve skotsku.

Diky

Čtvrtek 24. února 2011 ve 22:49® osprey
osprey

zrybenec> Ve většině zemí nemají rybářské svazy. Spousta revírů (i tekouciích vod) je soukromých, jiné jsou státní.

Je důležité se informovat na tu vodu, kde chceš chytat. Ve většině zemí nejsou porybní tak bezmocní jako u nás.

Čtvrtek 24. února 2011 v 16:12® zrybenec
zrybenec

chosebaits> tak dik :-1

Čtvrtek 24. února 2011 v 16:09® chosebaits
chosebaits

zrybenec> tam nemusíš nic dokazovat,zaplatíš a chytáš.Tady v ČR na soukromáku se tě také nikdo neptá,jestli si v ČRS.

Čtvrtek 24. února 2011 v 16:01® zrybenec
zrybenec

chosebaits> na ja myslim legitimaci a ty papiry co dokazujou ze sem rybar

Čtvrtek 24. února 2011 v 15:56® chosebaits
chosebaits

zrybenec> To určitě ne.Naše papíry jsou ti mimo ČR prd platné.

Čtvrtek 24. února 2011 v 15:54® zrybenec
zrybenec

mohu se zeptat na to že když jedu do zahraničí ( rakouska ) tak mi stačí si vzít legitimaci a všechny papiry a zajit na RRS – Rakouský Rybářský Svaz ?

Středa 16. února 2011 ve 22:01® Horalcz
Horalcz

ryba-de.cz> čus jestli myslíš pruty Never Crack,tak mrkni sem,jsou tam i levnější. http://www.adler-wft.cz/eshop.php?…

Úterý 15. února 2011 ve 12:43® Noodling
Noodling

pesa11> Samozřejmě si místo musíš zarezervovat dopředu. Zkus si projet jejich stránky, tam zjistíš hodně informací :-)

Úterý 15. února 2011 v 8:57® pesa11

Noodling> a jak zakoupim povolenku priblizne ceny dekuji za odpovet :-))

Úterý 15. února 2011 v 1:08® Noodling
Noodling

pesa11> Ta škála revírů je opravdu obrovská. Tady je pár těch nejznámějších: Merenye, Háromfa, Pölöske, Maconka, Adacs, Palotás… a mnoho dalších.

Pondělí 14. února 2011 ve 23:16® pesa11

zdravim chtel bych se zeptat chtel bych vyrazit do madarska na kapry na nakou soukrome vody muzete mi neco doporucit dekuji za napady :-))

Pátek 11. února 2011 ve 20:49® ryba-de.cz
ryba-de.cz

Legendární Never Crack je už za 1800 kč to je síla

Středa 26. ledna 2011 ve 20:16® dam
dam

Lars> máš vzkaz v osobce

Středa 26. ledna 2011 ve 20:01® osprey
osprey

Lars> Opravdu, všechno může být jiné. Ale pokud budete hledat a zkoušet, nakonec určitě něco ulovíte.

Já jel kdysi do Švédska na Balt na štiky a nakonec jsem chytal jehlice, tresky a mořské pstruhy. Ryb jsem moc nechytil, ale byly krásné a vrátil jsem se nadšený.

Středa 26. ledna 2011 v 15:59® Lars

hraji> díky za info, i když mne tedy moc nepotěšilo