Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 30. srpna 2010 v 11:41@ Ola
-
Ahoj vsem rybarum, mam takovou malou prosbu. Mam pritele – rybare – ktery bude mit v rijnu narozeniny a ja bych mu moc rada vyjednala tyden rybareni na Slovensku. Byl by tu nekdo tak moc hodny a poradil mi, jak vyridit vsechny potrebne doklady pro rybareni na Slovensku (vc. cen) a jaky revir je nejlepsi na kapry? A kdo doporuci nejake ubytovani, budu mu moc vdecna a slibuju, ze ho budu vsude chvalit
Jinak pritel vsechny ryby pousti. Moc dekuji za radu a preju prijemny den.
Ola
- Středa 25. srpna 2010 ve 22:46® aulikk
-
Sháním informace o vesničce Spaakene v Norsku,15.dubna 2011 tam jedem rybařit.Byl jste tam už někdo?Díky za odpověď,aulik. aulicky.p@seznam.cz
Tento příspěvek byl editován 25.8.2010 22:49:43 uživatelem aulikk. - Pondělí 9. srpna 2010 v 15:38® kaprnasuchu
-
Zachytat si do Irska, to je lákavá nabídka. Už jsem byl v Norsku, Švédsku, Finsku, ale Irsko ??? Do Norska jsem si koupil nůž na http://www.stylovedarky.cz/noze-a-dyky/?… a debil jsem ho ztratil, ale koukám, že tam mají slevy, tak si možná do Irska pořídím další.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 13:56® Azbest
- Sobota 7. srpna 2010 ve 12:38® barn
-
Mad.mariner> kde se nacházíš myslím tím konkrétně v Irsku?jde mě o lokalitu.A chytá se opravdu za každýho počasí?
- Pátek 6. srpna 2010 ve 22:16® mitana
-
mannice> člověče se divím,že mi nenapíšeš,mám tam odkaz a jezdím tam 4 krat do roka......a o tom prozrazování,prosim tě jiny kraj jiný mrav.......
- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:01® Mad.mariner
-
Petruv zdar,nemate nekdo zajem si jet zarybarit do Irska za super ceny,nabizim vam pronajem mych jachet a zajisteni ubytovany-na techto jachta se da chytat za kazdeho pocasi a je zde i moznost ubytovani pro 4lidi primo na lodi.Lode mam vybavene nejmodernejsi satelitni technikou,vsetne hloubkovy sonaru ,internetu,pocitace a GPS. Osoby zaskolim pro pouzivani lodi a jiz si jedete kam se vam jen chce.Ceny od 250euto/tyden a osoba pri obsazeni 4lidmi. Pratelsky pristup,
- Středa 4. srpna 2010 ve 21:35® osprey
-
mannice> Jak kdy. My jsme nezastihli štiky a byli jsme za ty mořské ryby moc rádi.
Ono je to těžké – jak jsem psal, stejné jako si chtít vybrat jedinou lokalitu v Čechách.
- Úterý 3. srpna 2010 ve 23:54® Barr
-
Mořští pstruzi by mě také lákali,ale co jsem slyšel,jsou menší a jejich méně než třeba v Dánsku.Štiky samozřejmě ano,jsou známé revíry,např Vastervik,ale to chce jet ještě s někým,sám na lodi být nejde.A co se týče tresek,tak je lepší Norsko,jak do množství a velikosti úlovků,tak i do vzdálenosti od břehu kde mohou být,brakické vodě se vyhýbají.Tady je to spíš na kutr.
- Úterý 3. srpna 2010 ve 23:45profil byl smazán
-
osprey> Jde o to co se bude líbit ostatnim co pojedou.Já se moři moc nepřiklánim,radši bych ty jezera..Nevim proč,ale z moře mám respekt a ani mě nějak neláká..Ale mořští pstruzi to je výzva,jen jestli jih nebude takhle prochytávanej až moc,aby sme si tam vůbec zachytali ..
- Úterý 3. srpna 2010 ve 23:32® osprey
-
mannice> A co jižní pobřeží zjara – mořští pstruzi, jehlice, pokud se půjčí loď, dají se v zálivech štiky a na volném moři tresky.
Je to blízko, nepotřebuješ povolenku a každý den můžeš lovit jinde.
- Úterý 3. srpna 2010 ve 23:25profil byl smazán
-
Barr> Díky moc,tohle je cenná informace kterou mi tu asi jen tak nedá
..Opravdu díky
- Úterý 3. srpna 2010 v 17:27® Barr
-
Mluvíš-li anglicky,není problém si to zařídit sám.Sezona na pstruhy,na většině tekoucích vod končí 1.9.,vyjímečně 15.9.,tak to chce rychle.Je to levnější než s CK,samozřejmě.Pěkné revíry jsou při hranicích s Norskem už od Goteborgu a výš na sever.Byl jsem asi 10×,ale vždy s CK.
- Pondělí 2. srpna 2010 ve 14:23® osprey
-
mannice> Jistěže se cena liší, ale ne cena dobrého ubytování, pohonných hmot, povolenek a tak.
- Neděle 1. srpna 2010 ve 23:14profil byl smazán
-
osprey> Jj,už sem toho dost pročetl.S cestovkou se cena dost liší,než když si je člověk schopen zařídit sám. Nedávno sem potkal místního rybáře,kterej tam už párkrát byl.Doufám,že ho znovu potkám
- Neděle 1. srpna 2010 ve 21:55® osprey
-
mannice> Siveni jsou obvykle v některých jezerech a spíš víc na sever nebo ve větší nadmořské výšce.
Můžeš si projít nabídky pobytů CK Pepa (rybolov@com). Je tam toho hodně a získáš přehled, jak taková lokalita může vypadat, případně za kolik se to dá pořídít s cestovkou.
- Neděle 1. srpna 2010 ve 21:30profil byl smazán
-
osprey> Je mi to jasný,napsal jsem to špatně moje chyba.. Rád bych vyrazil někam na vláčku,kde by byla poblíž třeba i nějaká řeka/říčka chytatelná na mouchu.Jinak asi náký jezero kterejch je tam jak sem koukal plno.Štiky,pstruhy,siveny a okyše poškádlit
- Neděle 1. srpna 2010 ve 21:18® osprey
-
mannice> Představ si, že bys sháněl tip na rybářskou výpravu do Čech. Umíš si představit, kolik je možností a jak všelijak může vypadat?
Totéž platí pro Švédsko. Je to větší země než ČR a má i moře.
Takže budeš muset upřesnit, co si od toho slibuješ.
- Neděle 1. srpna 2010 ve 20:15profil byl smazán
-
Měl bych takovou prosbu,pomalu shánim nějaké informace,rady a tipy na výpravu do Švédska..Poradil by někdo kam,v jakym období to je nejlepší atd?Je mi jasné,že tu každý asi neprozradí všechno..Aspoň něco,díky moc
- Čtvrtek 29. července 2010 v 16:47® mitana
-
ahoj rybáři,chcete jet někdo na ryby do švedska?kouknětě se na stranky: http://www.rybolovsvedsko.estranky.cz/
- Středa 28. července 2010 v 10:27® Azbest
- Pondělí 26. července 2010 v 10:52® AbanCZ
-
Ahojte lidi. Zítra vyrážíme na rybařinku do Norska. Pokud byste si třeba chtěli zkrátit čekání na výpravu vaši, mrkněte na http://norsko2010.aban.cz , kde se budu snažit psát deník atd.
- Středa 21. července 2010 ve 22:29® osprey
-
ŠVED> Kapry tam skoro nemáte. Ujisti se, jestli je tam někde vysadili. Ale ta ryba tam nikdy nežila a kam ji nevysypou, tam ji nenajdeš.
A jsou to Švédové – ne Češi, kteří jsou schopní vysypat kapra i na pstruhovku.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 22:29:37 uživatelem osprey. - Středa 21. července 2010 v 19:30® ŠVED
-
čau ja jsem ve švesku pracovně ale taky hodně rybařím, ale bez ůspěchu na mé oblíbené kapry.Samí dravci.Tady i plotice jde na rotačku. Není možné ale je to tak.Jinak super
- Středa 21. července 2010 ve 13:37® osprey
-
vitek.z> Různě. Na moři nic a na sladké vodě podle toho kdo ji vlastní. Je dobré se ptát v cestovkách (na konkrétní oblasti) nebo pak v místě třeba v rybářských obchodech.
No a pak občas najdeš u vody samoobslužné „prodejny“. Někde visí futrál s čistými povolenkami a vedle kasička. Vypíšeš si povolenku, hodíš peníz do kasičky a jdeš chytat.
Já vím, v Čechách by tohle nefungovalo, ale Švédsko není ČR. A proto ho mám rád.
- Středa 21. července 2010 ve 13:26® vitek.z
-
Neví někdo jak je to s povolenkami ve Švédsku?
- Pátek 9. července 2010 v 16:36® Jak.novi
-
mannice> Já jedu v kraťasech. Ale já v Praze strávím skoro celej den.
- Pátek 9. července 2010 v 16:27profil byl smazán
-
Jak.novi> já už mám skoro všechno tak paráda..akorát nevim jeslti mám jít zejtra v kraťasech nebo 3/4
Tento příspěvek byl editován 9.7.2010 16:28:14 uživatelem . - Pátek 9. července 2010 v 15:20® Jak.novi
-
mannice> Psal, ale já teď mám jiný starosti (jestli je všechno zabalíno a tak)
.
- Pátek 9. července 2010 v 15:18profil byl smazán
-
Jak.novi> jedem vlakem s přítelkyní .. už sem psal myslim