Chytej.cz

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 31. května 2010 v 11:17® OK 59

V neděli jsme se vrátili ze Švédska z jezera Asnen. Zatímco Při našem odjezdu z republiky neustále lilo jak z konve,tam jsme narazili na překvapivě teplé a příjemné počasí.

Čtvrtek 27. května 2010 v 15:38® Azbest

http://www.azbestus.cz/…ty-na-clunu/

Úterý 25. května 2010 ve 14:37® silurus
silurus

SILURUSTEAM Senica, rybárske potreby LUMA – Vráble a MsO SRZ Komárno Vás pozývajú na IV. ročník celoslovenských rybárskych pretekov v love sumca na Vodnej ploche odstaveného ramena Vážskeho Dunaja pri obci Kameničná, rameno KONKOLI revír č. 2–1070–1–1 (28,6ha) MsO SRZ Komárno v dňoch 27.8. – 29.8.2010 info. www.silurusteam.szm.sk

Čtvrtek 20. května 2010 ve 12:37® HaD
HaD

2 SPECIÁLNÍ NABÍDKY:

Pronájem komfortní chaty pro 6–8 osob v Norsku včetně motorové lodě v termínu 5.-12.6.2010 za 12.000 Kč. Popis chaty viz http://www.rybolov.com/ozajezdu.php?… informace – tel.: 266 610 273

Desetidenní pronájem rybářské chaty pro 5–8 osob na severu Norska v kraji Finnmark v termínu 17.-27.7.2010 za 20.000 Kč. Popis chaty viz http://www.rybolov.com/ozajezdu.php?… informace – tel.: 266 610 273

Úterý 18. května 2010 v 11:16® noba
noba

za pár dní jedem na dovču do Francie (cannes) a prut musí samozřejmě jet taky. Nemáte někdo nějaký postřehy jak na to?

Pondělí 17. května 2010 v 11:12® judy74

diky pravě kvuli delší zimně jedem aš teť není někdo ve švecku teť zatim dik a petru zdar

Čtvrtek 13. května 2010 ve 12:05® osprey
osprey

judy74> Je docela možné, že třeba už nepůjdou. Já byl loni 8. 17. 5. a bylo už pozdě. A počítej, že ryby budete hledat.

Pokud jde o nástrahy, netroufal bych si radit. Vezl jsem toho batoh a chytal jsem nakonec na tři plandavky a popa.

Čtvrtek 13. května 2010 v 7:41® judy74

zdar chlapi jeden 19,5,2010na štiky na moře ve šcecku nevite jestli už jdou mělibychom se pohybovat na jihu Švecka.Kgyby někdo byl a napsal co si vziot za nastrahy byli bychom vděční

Středa 5. května 2010 ve 13:06® OK 59

SumecDravec> Jo abych nezapoměl. Internet pro veřejnost mají taktéž na té recepci.

Středa 5. května 2010 ve 13:03® OK 59

SumecDravec> Nazdar dravče! Je to škoda že už odjíždíte domů. My přijedem na Asnen 19.5. ráno takže se prakticky o pár dní mineme. Mohli jsme posedět, pokecat a popít něčeho velmi zdravého. Jestli to ještě stačíš přečíst, tak na se ubytování ptej v Urshultu:http://www.urshult-camping.com u paní Lidie Smektala Helberg. Měla by být na recepci v tom kempu a povolenku koupíš také u ní. Mluví švédsky, anglicky, německy a polsky( to je její rodný jazyk). Ty souřadnice co jsem Ti dal patří k domku který máme pronajatý. Je to od toho kempu asi 15km. Přeji Vám hodně štěstí a pokud to ještě stihneš, zkus dát ještě do konce příštího týdne vědět jak to na Asnenu vypadá.

Úterý 4. května 2010 ve 23:07® peta128
peta128

Moje první Dánsko.Já,Tomi,Vlaž­ňoch a Mátry.Super 3 dny chytání.Docela dobrý počasí pár úlovků,ale hlavně nepředstavitelná věc pro mě.Brodit cca 250 až 300 metrů od břehu a pak chytat.ÚŽASNÝ hlavně to pěstování kondičky.

Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 23:09:58 uživatelem peta128.
foto/diskuze/zahranici/2010/th-img33738.jpgfoto/diskuze/zahranici/2010/th-img33739.jpgfoto/diskuze/zahranici/2010/th-img33740.jpg
Úterý 4. května 2010 v 0:21® SumecDravec

OK 59> Ahooooooooj chlape :-) ! Tak prach byl jen doměnka. Žádny nebyl i když jeden kolega, co tady byl za náma letecky, tady musel ohledně zrušených leteckých linek zůstat o týden dýl. Jinak tady u Stockholmu na Ingaru (nejkrásnější oblast), se štiky už rozebraly. Za tento týden, vždy až k večerním hodinám, kolem 20:00 jsme jich chytli celkem 11 kusů a největší 66cm a nejmenší 56cm. Já vím, že nic moc, ale času zase moc nebylo. Vše pouze na zlaté a oranžové rotačky. Jinak štik je teď kolem břehu hodně a některé jsou krásní macci, ale nedají se přelstít na nic. Už se u břehu objevují i hejna malých rybiček a dnes jsme zahlédli i prvního kapra na hladině cca 50cm. Zítra jedem na jih směr domov a zastavíme se schválně na Asnenu, na těch souřadnících, co jsi mi poslal a zjistíme celkovou situaci, jak se tam štiky mají. Pokud seženem povolenku a ubytování, tak to tam třeba na nějaký den vyzkoušíme a hned Ti dám informace, jak to tu jde. Ale nevím, jak to tam bude s internetem. Jinak tady na Ingaro, bych opět vyjel cca koncem srpna na moře. Štik je tady hodně a povolenka není třeba. Pokud tedy vše vyjde. Budete li chtít, tak můžete jet také. Jinak jsme si teď sehnali povolenu na benzínce na veliké jezero za 40,– švédu u Stockholmu ,ale tam se už teď nestihnem dostat, tak až v tom srpnu, protože platí půlročně a tam si zatrhneš, který půlrok chceš. A je tady ůdajně jezero čistě jen na okouny, ale zatím nevím kde se u Stockholmu nachází, ale zjistím kde to je a určitě ho navštívim. Jinak pokud chceš něco vědět, tak se klidně ptej, a já se to pokusím zodpovědět. Tak čauky

Úterý 27. dubna 2010 ve 12:19@ cobia

Rybareni v mexickem zalivu pod Mississippi,okolo vrtnych vezi (nedaleko te co se potopila).ve dne na vlacenou ,Amber Jack,Kralovska makrela a Wahoo.V noci
Black fin tuna pod svetlami vrtnych vezi,Tuna prumerna vaha 8 Kg,Makrela 15 Kg Jack 15 Kg.Red snaper u vezi na rezanou navnadu 20 metru hloubka

Úterý 20. dubna 2010 v 8:27® OK 59

SumecDravec> Tak to vypadá, že vám tam ten led jen tak rychle nerozmrzne, když slunce zahalí prach z té islandské sopky. Priprav se na novou dobu ledovou! Doufám tedy,že na jihu Švédska na Asnenu už led stačil roztát ještě před tou explozí. Nerad bych si sebou bral ještě brusle.

Sobota 10. dubna 2010 ve 14:51® HaD
HaD

orthel> doporučuju se obrátit na nějakou osvědčenou cestovní kancelář. Seznam CK je zde: http://www.chytej.cz/…i_kancelare/

Pátek 9. dubna 2010 ve 12:46® orthel

Dobrý den, chtěla bych svému manželovy k dvacátýmpátým narozeninám a svému otci ke čtyřicátýmpátým narozeninám koupit cestu třeba do Norska na rybolov. Nikdy něco takového nazažili a moc by je to lákalo. Jsou to samozhřejmně rybáři. Měl by někdo zájem o dva rybáře. Prosím pište mi nabýdky (plán cesty, kdy, kam, jak?) na email bellaed@seznam.cz Předem děkuji.

S pozdravem Lucie Vopátková

Tento příspěvek byl editován 9.4.2010 12:47:22 uživatelem orthel.
Pátek 9. dubna 2010 v 6:15® Hudyny
Hudyny

Milas004> Ty chytráku, odkud jsi, nejsi náhodou vychcánek, pepíííík z práglu, taky kapánek chytřejší?

Milas004>

Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 20:15® Milas004
Milas004

jo ja bych jel pokud mi ten pobyt zaplatis

Čtvrtek 8. dubna 2010 v 19:42® Hudyny
Hudyny

Ahoj všem, není tu nikdo, kdo by chtěl jet na deset dní do Norska? Halsa, 16.4.

Středa 7. dubna 2010 v 17:53® Hudyny
Hudyny

OK 59> v Norsku se na troling nechytá, jak jistě víš, ale jestli chceš čtyři lodě a máš na to, není problém ti je obědnat.

Středa 7. dubna 2010 v 15:26® OK 59

Hudyny>Jo a vzhledem k tomu, že při trolingu jsou ideální dvě osoby v lodi, tak si objednáváme 4 lodě.

Středa 7. dubna 2010 v 15:24® OK 59

Hudyny> Jezdíme vždy na deset dnů. Týden se nám zdá trochu krátký, sotva přijedeš, párkrát se otočíš a už zase jedeš zpět.

Pondělí 5. dubna 2010 v 10:16® Hudyny
Hudyny

To jste byly na týden, ne? Mi jedema na deset dnů, 9300,– taky se vším všudy, mimo piva a slivovice. To máme dvě lodě a je to Norsko.

Pondělí 5. dubna 2010 v 10:01® OK 59

Hudyny> Norsko je samozdřejmě taky velmi zajímavé, dvakrát jsem tam byl. Jen ta vzdálenost nás trochu odrazuje a i cenově to je někde jinde. Zatímco do švédska natočíme tam a zpět max. 2500km a to jsem už fakt přehnal, do norska je to jednou tolik pokud se cheš dostat do nějaké zajímavé destinace. Poslední výprava nás vyšla na 7100,–kč na osobu se vším všudy. Samo že v tom není započítán alkohol apivo .

Neděle 4. dubna 2010 ve 21:55® SumecDravec

OK 59> Ahoj! Děkují za ty souředníce. Rád vás navštívím. Tady máš nějaké fotky ze dneška z moře. Moře zamrzlé, led cca 4Ocm. Objel jsem i nějaká jezera a ty jsou zamrzlé komplet. Popadané stromy od bobru. Občas zahlédnu někoho na dírkach. Jinak je tady jezero čistě na OKOUNY, pak čistě jen na štiky, ale tam jsem se ještě nebyl podívat. Zatím jsem tady rybu neviděl, ale často na rozmrzlý kousek chodíme a pokoušíme se zavadit aspoň o šupinu. :-) Ten led než zmizne, ještě nějakou dobu potrvá. I ten sníh tady stále otravuje :-) . Zase Ti napíši o víkendu, jak to tady pokračuje. Určitě přes týden na ryby zajdem. Moře mám sto metru od domu a 350m od mola je ostrov, tak to tam testnem. Dál se nedostanu, ohledně ledu. Tak zatím čauky.

foto/diskuze/zahranici/2010/th-img32584.jpgfoto/diskuze/zahranici/2010/th-img32585.jpgfoto/diskuze/zahranici/2010/th-img32586.jpg
Neděle 4. dubna 2010 v 18:56® Hudyny
Hudyny

Debata o Švédsku dobrá, stránky taky. Co Norsko?

Neděle 4. dubna 2010 v 16:24® OK 59

SumecDravec> Tady jsou ty souřadnice: +56° 31' 39.56", +14° 40' 10.06"

Neděle 4. dubna 2010 v 11:03® OK 59

SumecDravec> Nazdar! Souřadnice zatím neznám ale zkusím je sehnat. My tam budema od 19.5. do 29.5. a to místo kde budeme ubytování se jmenuje Alshult. Popis našeho domku najdeš zde" http://lishek.com/pol/index.html Samozdřejmě, že jste zváni, rádi přivítáme veškeré informace o všem co se týká rybolovu ve Švédsku a o nových lokalitách protože na Asnenu jsme už byli několikrát a tak jsme se bavili, že bychom se podívali i někam jinam.

Neděle 4. dubna 2010 v 9:58® SumecDravec

OK 59> Ahojík! Stránky máte hezký provedené. Klobouk dolu. Já jsem kousek od Stockholmu. Mám firmu a tak se tady podílím na zakázkach. Teď tady nějaký ten měsíc pobudu. Chodím s kolegou chytat na moře, kde je kousíček rozmrzlý s hloubkou cca 10m, ale zatím jsme o šupinu nezavadili. Je tady vše ještě zamrzlé. I takové polchy u kterých bych to nečekal. Minulý týden tady bylo ještě půl metru sněhu a teď ho je podstatně méně. Loďku máme u mola ale k ničemu. Led nás na vodu nepustí. Potřebovali bychom tady ledoborec :-) . Klidně Vás s kolegou na Asnenu navšívím, pokud budete chtít. Mám to cca 500km. Ale to by jsi musel napsat přesné místo a datum. Třeba i souřadnice.

Středa 31. března 2010 v 10:05® OK 59

SumecDravec> Zdar! Jezdíme na Asnen kromě loňska každý rok, takže to tam už tak trochu známe. Ty tam pracuješ, nebo tam jsi na delší dobu? Pokud se chceš podívat, tak tady jsou naše stránky: http://www.rybarenisvedsko.cz/