Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 29. ledna 2010 v 16:59@ krakon
-
petra84> jedeme do norska na hitru v květnu
Tento příspěvek byl editován 29.1.2010 17:30:23 administrátorem HaDová.
Důvod editace: Příspěvek neobsahoval relevantní obsah. - Pátek 29. ledna 2010 v 16:51@ krakon
-
výča> jedeme v květnu na hitru ......
Tento příspěvek byl editován 29.1.2010 17:30:04 administrátorem HaDová.
Důvod editace: Příspěvek neobsahoval relevantní obsah. - Středa 27. ledna 2010 ve 12:37® Robur
-
nadji si kolegu Tučňáka, ten ti určo poradí. viz. klub Chytej
- Neděle 24. ledna 2010 ve 13:11® Jiří Schreck
-
Amurek2> Dobrý den mám prosbu jestli mi můžete zaslat nějaké informace ohledně chytání v polsku na soukromých vodách PS:Pstražnu ne tu znám děkuji
- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:06® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:38® osprey
-
Amurek2> A o slušných vodách na vláčku bys něco věděl?
- Neděle 17. ledna 2010 ve 23:24® Amurek2
-
stepka-m> zdar pokud máš nějaké dotazy ohledně madarska nebo některé konkrétní vody rád odpovím nebo dodám informace o téměř jakékoliv revíru v této zemi.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 14:24@ TYAX
-
Neví náhodou někdo za jakých podmínek se dá rybařit v Německu na jezerech v okolí Berlína,nebo jaký pravidla je nutné ta dodržovat, nebo kde by se tyto informace dali sehnat? Díky.
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 22:19® Mikyška
-
jindra100> Ahoj zkus Láďu Vidršperka, kontakt najdeš na Lavex. cz
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 13:55® jindra100
-
Zdravím všechny sumcaře, chtěl bych jet koncem dubna chytat na Pád, můžete mi dát někdo nějaké info? Je tady toho hodně,ale nechce se mi za týden zaplatit 15.000–20.000 jen za loď a proto bych Vám byl velmi vděčný za nějaký slušný kontakt a místo.Díky za tipy a rady
Tento příspěvek byl editován 14.1.2010 12:56:16 uživatelem jindra100. - Sobota 9. ledna 2010 ve 12:37® Robur
-
Stepka, dej si zde do vyhledávání Maďarsko a pak Balaton, moc toho tady není, ale oživ to. Tuším nějaký Zoles a Adam zde i maďarsky hovoří viz, klub Chytej
- Pátek 8. ledna 2010 ve 20:13® stepka-m
-
Vzhledem k nadpisu této diskuse chci požádat o radu. S kamarádama se chystáme do Maďarska na kapry. Můžete Někdo napsat zkušenosti nebo přímo nějaký kontakt. Chtěli bychom ubytování v chatkách, nejlépe přímo u vody. Dík za odpověď.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:23® HaD
-
Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!
Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.
Hezké vánoce!
tým CHYTEJ.cz
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:41® HaD
-
Tak přátelé, kamarádi, rybáři! Přeji Vám klidné svátky a hodně zdraví v roce 2010!
A protože jste byli celý rok moc hodní, dostanete všichni během dnešní noci na CHYTEJ.CZ dlouho připravovaný dárek
- Neděle 13. prosince 2009 ve 20:43® deph
-
Petru zdar chtěl sem vás poprosit: chystám se na ryby do Irska s kamaradem mel sem kontakt na jednoho pána z Kojetína ale stratil sem ho tak vas žádam pokud ho někdo znáte ta mi prosím dejte vědet předem diky
- Sobota 12. prosince 2009 ve 20:17® jájá
-
Ale v tvém případě bych to viděl na vývojové stádium Motolice. Je to taky parazit a nejrozšířenější je Motolice Jaterní (v anglické literatuře označovány pod pojmem Liver Flukes) je různorodá skupina parazitů ze třídy motolic, pro něž je charakteristické, že dospělí jedinci parazitů se lokalizují v játrech definitivního hostitele, a to buď ve žlučovodech či žlučníku nebo přímo v jaterní tkáni. Stejně jako ostatní zástupci motolic, se vyznačují složitým vývojovým cyklem zahrnujícím jednoho až dva mezihostitele. Spektrum definitivních hostitelů jaterních motolic je relativně široké, jedná se o savce, včetně člověkaU lidí mohou jaterní motolice vážně poškodit játra a jejich funkci a v endemických oblastech představují velmi závažný zdravotní problém lidské populace. Mezi nejvýznamnější druhy patří motolice jaterní, motolice žlučová a motolice thajská. V literatuře se uvádí, že motolicí jaterní je celosvětově infikováno 2,4 miliónů lidí a dalším 180 miliónům hrozí riziko infekce.
Tento příspěvek byl editován 12.12.2009 19:23:55 uživatelem jájá. - Sobota 12. prosince 2009 ve 20:15® jájá
-
Stejně to maso přeženeš přes horký olej, tak není co řešit. Já tedy v tresce našel jen takové malé červíčky. byli to Anisakis simplex, též sleďový červ, je parazitický červ trávicího traktu mořských savců. Má složitý vývojový cyklus, v němž figurují korýši jako mezihostitelé a následně ryby či hlavonožci coby paratenický hostitel. V této podobě je Anisakis nebezpečný i pro člověka – larvy v tělní dutině či svalovině ryb jsou silným alergenem a člověkem pozřené živé larvy mohou proniknout skrze žaludeční stěnu do vnitřních orgánů. Onemocnění člověka způsobené tímto nematodem se nazývá anisakióza.
- Sobota 7. listopadu 2009 ve 20:08® barn
-
TomasFajt> je to dost častý u těchto ryb,tak se mě to stalo,ale u pollocků,bylo mě doporučeno,chycenou rybu,hned zabít a co nejdřív z filetovat,já sem si toho všimnul až doma když sem je s filetoval a nechal maso na prkýnku,tak se začali objevovat,od tý doby je filetuju hned na místě a už sem to neobjevil.
- Pátek 30. října 2009 v 10:54® Aeronaut
-
Neví někdo jak to vypadá s CK Korlin?měli snad skončit.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:00® Robur
-
nemáš zač, jako obvykle si dělám prdel, akorát ten odkaz mně byl jak šitý na míru, jen stačilo napsat, že buňky jsou krom žluté i černé. Ale bohužel pro kolegu Fajta to tím pádem nemohu ani potvrdit ani vyvrátit.
Tento příspěvek byl editován 29.10.2009 22:00:50 uživatelem Robur. - Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:54® Jak.novi
-
Robur> Tak to se ti omlouvám
Tento příspěvek byl editován 29.10.2009 21:54:45 uživatelem Jak.novi. - Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:51® Robur
-
stačí sledovat ordinaci, tam člověk pochytí ledacos, teďka chudák Běla má nějakého prazita z Brazílie, klidně bych mohl napsat co má, ale nechci ostatním zkazit zážitek z dalších dílů.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:45® 1Mara
-
Robur> Klobouk dolů
Tento příspěvek byl editován 29.10.2009 21:45:30 uživatelem 1Mara. - Čtvrtek 29. října 2009 v 19:54® Tommy
-
Robur> Dobrou chuť
- Čtvrtek 29. října 2009 v 19:46® Robur
-
Lymphocystis /neboli rybí chřipka/- Virus způsobuje gigantický růst buněk , kdy je následné onemocnění urychlováno vyšší teplotou vody a ryby na něj mohou hromadně hynout. Napadené buňky jsou velké 2 mm i více, čiré, černé někdy až nažloutlé barvy, přičemž pevně drží na těle. Během doby 6–14 dnů (výjimečně i déle) je rybka celá pokrytá velkými tuhými nádory, začíná to pod kůží. Přímá léčba není možná! Napadené rybky je nutné ihned odlovit a utratit, jinak mohou být zdrojem nákazy pro ostatní ryby, které uhynulé kusy ožírají. Určitá možnost vyléčení existuje pouze v případě, že jsou napadené jen menší okraje měkkých částí ploutví. Rybku tehdy odlovíme a uřízneme nebo ustřihneme zasažené části ploutví, které pak ošetříme trypaflavinem. Odříznuté nemocné buňky nesmí přijít do styku se zdravými. Poškozené paprsky ploutví pak po vyléčení rybám dorostou. Takže pokud si jídlo pokapeš trypafalinem, tak to jíst můžeš.
Tento příspěvek byl editován 29.10.2009 18:47:59 uživatelem Robur. - Čtvrtek 29. října 2009 v 18:12® Tommy
-
Jak.novi> To já vím
- Čtvrtek 29. října 2009 v 17:28® Jak.novi
-
Tommy> Na CHYTEJ je jedno pravidlo: Nikdy nevěřit Roburovi
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:52® Tommy
-
Jak.novi> No a člověk by mu i věřil
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:48® Jak.novi
-
Tommy> Robur neví coby psal, tak píše krávoviny
Tento příspěvek byl editován 29.10.2009 13:48:57 uživatelem Jak.novi. - Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:12® Tommy
-
1Mara> ok, a je to fakt ta chřipka? To slyším poprvé