Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:11® 1Mara
-
Tommy> No taková až z toho dostali pupínky
, né konec srandy tohle není fórum na krávoviny
)
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:08® Tommy
-
1Mara> Tak to tam musela bejt kuevská zima né?
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:02® 1Mara
-
Tommy> z mrazáku
)
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 13:56® Tommy
-
Robur> A to dostali za živa nebo až jako filety?
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 13:53® 1Mara
-
Robur>
- Čtvrtek 29. října 2009 v 11:47® Robur
-
normální tresčí chřipka
- Středa 28. října 2009 ve 23:59® 1Mara
-
TomasFajt> fůj masařko
)vyhodto do koše je to nemocný
)
- Středa 28. října 2009 v 17:16@ TomasFajt
-
Zdravím všechny rybáře! Mám dotaz-jestli někdo nemá zkušenost nebo neslysel o jakych si parazitech pod kůží tresek-přivezl jsem si letos v září tresky z norska,vykuchane,bez hlavy,nafiletovane jen kůži sem nechal… A když sem je teď nechal rozmrazit mají v kůži,těsně pod ní a i jemně hlouběji v mase černé tečky,né větsí než zrnko maku ale různých velikostí a pri zmačknutí mezi nehty jemně prasknou.. Na filetach jsou v ruzném počtu,ne však vic než cca 200 na kusu. Neví prosím někdo co by to mohlo být a jestli to je ne/závadné?? Děkuju
- Sobota 24. října 2009 ve 13:00® sroubek282
-
Ahoj,my jezdíme do Norska po vlastní ose,letos nás to vyšlo na 8000tis.což je supr cena,jelo nás 8,dvě auta,v ceně je-ubytování,cesta+trajekty,vlastně všecko kromě jídla.S cestovkou,bych asi nikdy nejel,vyjde to na víc peněz.
- Pondělí 19. října 2009 v 9:26® Fugas
-
HaD> až pojedu někdy do Norska, pojedu asi taky s cestovkou, tam jo
- Sobota 17. října 2009 ve 13:04® HaD
-
Fugas> to já taky, ale pokud jede člověk do norska do baráku s lodí, nemá to moc opodstatnění.
- Čtvrtek 15. října 2009 ve 13:32® Fugas
-
HaD> rybářské asi ne, to byl jen takovej vtip
.Já se v tom moc neorientuju, s cestovkou jsem prozatím nikde nebyl. Stačí zážitky od rodičů… Raději cestuji na vlastní pěst.
- Čtvrtek 15. října 2009 ve 13:21® HaD
-
Fugas> i rybářské?
Když si vybereš osvědčenou a hlavně pojištěnou, riziko snad ani není. Fakt je, že „podnikavců“ bez pojištění je v tomto oboru dost…
- Čtvrtek 15. října 2009 v 11:27® Fugas
-
HaD> Cestovky často krachujou
- Čtvrtek 15. října 2009 v 9:18® HaD
-
BuBu99> proč bez cestovky?
- Čtvrtek 15. října 2009 v 9:17® HaD
-
cruel00> já několikrát. Žádný clo, žádný poplatky. Jen pohonné hmoty.
- Středa 14. října 2009 ve 20:57® cruel00
-
Ahoj.Já bych se chtěl zeptat někoho kdo byl v Norsku vl.dopravou.Na kolik to vyjde,myslim poplatky dálnice náký clo a atp.Budeme to mit přes cestovku nejspíš.Takže lístek na trajekt budeme mít od ní.Díky
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:34® BuBu99
-
ahoj jezdime do norska uz asi 12 let potreboval bych nejakej kontakt kam jezdite uz mame to misto moc okoukane a chceme jet nekam severnejc ale zasadne bez cestovky nejak se mi nedari hledat na norskych strankach predem dik piste do osobky cau
- Pondělí 5. října 2009 ve 12:37@ 90
-
Ahoj lidi,měla bych prosbu.Nemáte někdo zkušenost s rybařením v Maďarsku?Kaprařina?
- Středa 30. září 2009 ve 12:21® výča
-
krcka> a co to bylo za druh toho vokouna.
- Středa 30. září 2009 ve 12:21® výča
-
krcka> tak to je pěkný ale fotky samozřejmě nemáš co?
- Středa 30. září 2009 ve 12:20® krcka
-
chitil sem v turecku vokouna ktery mel 68 cm
- Pondělí 28. září 2009 ve 21:11® Robur
-
na dřevo můžeš platit cokoliv, druhá věc je, že ti to pojišťovna v ČR proplatí, a to jak komerční tak zdravotní, otázka je, s jakou spoluúčastí či do jakého limitu.
- Neděle 27. září 2009 v 10:15® Jaromír
-
Robur> Mohu potvrdit, že ve Švédsku i přes pojištění, kartu EU a cokoliv jiného se zubař platí „na dřevo“, zejména na pohotovosti. Ošetření zánětu (vyčištění zubních kanálků) a provizorní uzavření zubu přišlo na 1800,00 SEK (červen 2009).
- Čtvrtek 24. září 2009 v 11:01® Robur
-
kuwa, si to přivoala, právě se mně rozlomil zub a zubařka má dovolenou
- Čtvrtek 24. září 2009 v 10:21® Robur
-
ale určitě existuje spešl pojistka na lodičky, prostě povinné ručení na loď a samozřejmě havarijní.
Jendou to dělala kolegyně na přepážce, cca 15 let dozadu. Došel maník, že si koupil jachtu a že to chce pojistit. Kolegyně nezpanikařila a řekla, jasně, to se ale musí napřed prohlédnout, takže maník do centra za 3 hodiny přivezl jachtu, kolegyně se to do té doby nastudovala, pak vylezela v centru před barák, pokývala hlavou, jako že jachtu vidí a šla to sepsat
- Čtvrtek 24. září 2009 v 10:11® osprey
-
Robur: Byl jsem důsledně varován, že k zubaři ve Švédech za žádnou cenu. Předávám dál, jak jsem koupil.
Co se nabourané lodi týče, jsem si přímo jist, že pojišťovna udělá vše, co bude v jejích silách, abych si to stejně zaplatil sám
- Čtvrtek 24. září 2009 v 8:59® Robur
-
mike, osprey – na dokotra se sjednává tzv. pojištění léčebných výloh aje v tom i zubař. Otázka je, jaká tam bude spoluúčast, která třeba na zubařinu může být vyšší než na jiné léčení. Co se týče odpovědnosti, tak pozor, nevzatahuje se to na věci převzaté, takže poku svojí půjčenou lodí nabouráš, tak máš smůlu. Pokud ale nabouráš do cizí lodi, tak se z tvé pojistky uhradí oprava cizí lodi, aot ještě za určitých okolností. A to nejlepší na konec: nemusí se hradit ekologické škody, což by mohlo být z vyteklé nafty a pojištěná loď má být jen nemotorové plavidlo. Ale to bych musel dost hledat.
- Středa 23. září 2009 ve 21:49® osprey
-
Jezinka: Jedno konkrétní jezero asi navštívilo málo lidí.
Já osobně ve Švédsku byl na jaře, lovili jsme v brakické vodě a na jednom maličkém jezeru jsem lovil asi tři hodiny. Nebyla loď a ty houpající se břehy plné rašeliníku, rákos a stulíky, to byl dost drsný terén. Ale chytil jsem tam pěknou sedmdesátku a tři okouny na popa.
- Středa 23. září 2009 v 11:07® Jezinka
-
Ahoj nebyli jste někdo na štikách na jezerech ve Švédsku? Jezero Ranken…Jezinka