Chytej.cz

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. září 2009 ve 14:11® výča

ahoj neplánuje někdo vyrazít přístí rok červenec nebo srpen do norska.

Pátek 18. září 2009 v 8:16® Fugas

zelenáč> pěkná potvora:-) . Tak ať se daří!

Pátek 18. září 2009 v 7:19® zelenáč
zelenáč

HaD> Dyk proto mám tu fotku tak rád! Taky mám nick zelenáč proto, že to je zatím můj první a největší přívlačový úlovek

Úterý 15. září 2009 v 11:01® HaD
HaD

zelenáč> :-) na té fotce vypadá větší. Nepřekvapil by mě ani metr :-)) )

Úterý 15. září 2009 v 8:28® zelenáč
zelenáč

HaD> žádný obr. Tak 30+ cm. Ale indoši jedí i daleko menší okounky

Pondělí 14. září 2009 v 15:39® HaD
HaD

zelenáč> jak je to zvíře velký?

Pondělí 14. září 2009 v 7:58® zelenáč
zelenáč

Fugas> Jo já jsem měl taky víc štěstí než rozumu! když se mi zasekla, leknul jsem se více než ta ryba

Pondělí 14. září 2009 v 7:56® zelenáč
zelenáč

Tady je ta fotka k předchozímu příspěvku

foto/diskuze/zahranici/2009/th-img26443.jpg
Pátek 11. září 2009 v 8:39® Fugas

zelenáč> žádnou rybu nevidím? Docela mě to zajímá. Když jsem vytáhnul v Bolívii teleskop, tak domorodci taky nevěřili. Bohužel jsem v období dešťů neměl takové štěstí a chyt jsem kulový:-| . Piraně ve vodě doslova vřely ale nic nechtěly, ani moje nohy:-) . (se teda nedivim..)

Čtvrtek 10. září 2009 v 15:12® zelenáč
zelenáč

Tuhle rybku jsem chytil na přívlač v Guatelmale na jezeře Petén Itzá. Ryba spokla gumovou rybičku s trojháčkem tak hluboko, že jsem ji raději daroval indiánům k snědku. Jde o drhuh Petenia Spledida a u nás se chová v některých akvariích. Místní přívlač skoro neznají, ani udici, chytají jen na vlasec z kanoe.

Pondělí 24. srpna 2009 v 11:30® MadMack

vasek.sladek> Raven Brno http://www.ravenbrno.cz/…na_olova/x2/

Pondělí 24. srpna 2009 v 9:51® vasek.sladek
vasek.sladek

Čau kluci nevíte náhodou kde by se dala koupit forma na odlévání pilkrů.dik

Neděle 23. srpna 2009 ve 23:53® osprey
osprey

Mike: Standardní cestovní pojištění – na úraz (prý se nevztahuje na zubaře a ten je tam ukrutně drahý) a pokud budeš řídit motorový člun, tak radši i odpovědnost za škody (nějaké dřevo nebo potopený šutr přejedeš v cukuletu). Sjedná prakticky každá slušnější pojišťovna. Mě stál týden asi 300 Kč.

Neděle 23. srpna 2009 v 19:16® Mike
Mike

Ahoj. Nevíte někdo jak je to se zdravotním pojištěním při výletu do Švédska? Když je v EU tak by měli prý nějaký standartní ošetření umožnit. Nebyl tam někdo? Popř. kdo si ho zřizoval a kdo ne? Díky :-)

Pátek 21. srpna 2009 ve 12:10® 1Mara
1Mara

Ahoj verlybářové :-) hlásím štastnej návrat z Egypta , všem díky za rady ohladně chytání . Tam v Šejku se stejně ryby nesmnějí nikde chytat a stejně bych si tam ani nezachytal páááč ryb je tam jak máku a co nához tak by to nedopadlo ani na dno .:-)

foto/diskuze/zahranici/2009/th-img25909.jpg
Úterý 18. srpna 2009 v 18:41® Tomik
Tomik

Dam> právě že jsem zjistil, že ho mám propadlej, ale všechny státy přes který pojedeme jsou v EU, tak by to neměl být problém. Akorát teda nevím, jak stihneme ty závody. V pátek přijedeme ze švédska a v sobotu už závody. To bude zase šestnácka..:-((

Dál řeším problém s vestou. Jedeme na třetí největší jezero a nevím jestli si ji vzít nebo ne. Když jsem si jí zkoušel, tak sem si připadal jako neohrabaný cvalík. Nebyl jste tam někdo? Poradíte? Dík za každej názor.

Pátek 14. srpna 2009 ve 12:56® dam
dam

Tomik> to Švédska ne, ale v Norsku ho už můžeš potřebovat. To že ho budeš mít ale nic nezkazí. A nech ty fišky…

Pátek 14. srpna 2009 ve 12:24® Tomik
Tomik

Nevíte někdo jestli je třeba pas na cestu do švédska?dík

Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 12:37® Planos

díky moc za radu já si chtěl chytat jen tak pro zábavu a okouknout místí ryby

Středa 12. srpna 2009 ve 21:45® Petas
Petas

Planos> Povolenka je povinná, ale už 7 let co jezdím do Chorvatska jsem si ji nikdy nekoupil, ono ani nebylo kde, je to dost velkej problém. Od místních jsem vždy dostal info, že pokud budu chytat jen tak pro zábavu ne komerčně s největší pravděpodobností mi nikdo nic neřekne. Chce to chytat za úsvitu nebo večer při setmění a za tmy. Vždy jsem chytal plavačku, ovšem přes den, nerad se totiž při opalování válím, takže moje rybařina je založena na odpočinku mezi potápěním a nachytáním nějakého toho bronzu. Když příjde ryba je to příjemné zpestření.

Středa 12. srpna 2009 ve 21:24® Planos

ahoj : jedu do chorvatska(gradac) a chtěk bych chytat ryby nevíte jak je to tam s povolenkou ze břehu ?? díky a petrův zdar

Pátek 7. srpna 2009 v 16:23® 1Mara
1Mara

hraji> dík za upozornění :-) to máš pravdu páááč mi to dnes v práci řekl jeden maník který tam taky byl a mají tam prý určený mýsta takže nevím nevím , jestli si mám sebou vzít prut ? :-)

Pátek 7. srpna 2009 ve 12:21® trpaslik

Zdravim jedu na déltu ebra,máte měkdo skušenosti,dik

Středa 5. srpna 2009 ve 13:59® hraji
hraji

1Mara> pozor, dobře si zjisti, zda je v místě, kde jsi, povolen v Rudém moři rybolov, aby jsi se nedostal do problémů, je tam mnoho chráněných míst. A lovit ryby není možno všude.

Sobota 1. srpna 2009 v 15:24® 1Mara
1Mara

Tak hoší dnes jsem si koupil ten podvodní foták na 27 snímku , jsem zvědavej co v tom Egyptě vyfotím a hlavně chytnu za příšery , páááč vím onich houby a tady mi ještě nikdo na Egypt ( rudé moře ) neporadil . vemu si jenom feder a budu si hrát stěmi prckami :-)

Sobota 1. srpna 2009 v 9:05® stupy
stupy

osprey:dik pojedem asi přišti rok,a už se pomalu začinam rozhližet.Dikes

Sobota 1. srpna 2009 v 0:41® osprey
osprey

stupy: Najdi si stránky cestovní kanceláře Pepa (rybolov.com) a tam si najeď na Norsko a když si najedeš i na Švédsko, zjistíš, že spousta úžasných vod je i tam.

Pátek 31. července 2009 ve 20:24® stupy
stupy

Ahoj,chci se zeptat na jake jezero v Norsku je nejlepši zajet.Nebo tak.Dikes

Pátek 31. července 2009 v 15:01® jerius

Rybaření na Otmuchowských jezerech v Polsku

prosím kamarády rybáře ,zda by mi nepodali informace ohledně rybaření na Otmuchowských jezerech v Polsku,zajímá mne cena povolenek,jak je to s osadkou jezera,pronájem chaty,lodky atd,sháním veškeré informace,děkuji za všechny odpovědi

Sobota 25. července 2009 ve 12:18® regulus
regulus

Vím, že existuje strejda google :-)) ) , ale já nejsu kamarád s němčinou a nemůžu nic najít, pokud víte, zkuste mne nasměrovat na rybaření (kde chytat, ceny povolenek, kde koupit) jezero Grundlsee nebo případně něco kolem Bad Aussee. Dík.