Chytej.cz

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 20. července 2009 ve 23:25® osprey
osprey

Mildred: Představ si Lipno, ve kterým nejsou kapři a není tak vyplundrovaný. No a pak už si jistě budeš vědět rady.

Neděle 19. července 2009 v 18:54® Mildred
Mildred

Zdravím. Chystám se v srpnu do Finska na tamní jezera. Prosím o nějaké info ohledně rybolovu (cena, ryby, techniky,…) Díky moc

Úterý 14. července 2009 ve 23:51® tankaboth
tankaboth

RichardM> V DELTEBRE JSME BYLI PŘED PÁR LETY MARINA TAM JE I SE Daji půjčit lodě na moři ok rybačka makrela ,palomety ,dorada.u břehu cípal do70cm ty jsou i všude v řece jsou trošku podobni amurům jen stříbrné.soustře­dovali jsme se ale na kapry každý ze španělů řikal ,že všude jsou, ale nám se začalo dařit až tak 25km proti proudu slaná voda dosahuje až 20km do vnitrozemí.Sumci to samé.V místě je rybařská prodejna. Byla tam i pěkná česká prodavačka pak jsou tam automaty na nástrahy.pláže skoro prázdné voda super. Celkově bych řekl,že pokud člověk ví kde co chytat je totam super.Nám to trvalo půl dovolené než jsme natopřišli,ale,i tak se celkem dařilo.Uhoře na plavačku v pravé poledne to jsem v čechách ještě nechytl:-)

Pondělí 13. července 2009 ve 22:08® petra84

nasla jsem dobre stranky-www.gofishing­.cz,tam maji docela na vyber,tak snad neco vyberu:o) mockrat dekuju za radu,preju hezky zbytek dne

Pondělí 13. července 2009 ve 22:05® regulus
regulus

petra84> blíž ti poradit neumím, snad jen zkus najít něco kde je možnost sladkovodního i mořskýho rybolovu, myslím že to i tak taťku potěší.

Pondělí 13. července 2009 ve 21:54® petra84

moc dekuju,zkusim to tady na netu prohledat,snad na neco narazim..to Norsko zatim vypada slibne:o)

Pondělí 13. července 2009 ve 21:34® regulus
regulus

petra84> obecně, štiky sever Evropy, Švédsko, Finsko, Norsko, sumci Itálie, Španělsko, jeseteři, to je tak Rusko a mořskej rybolov, to je trochu něco úplně jinýho. Spoustu lidí by to potěšilo ale třeba v mým případě bych z toho třikrát nadšenej nebyl i když od dcery by potěšilo vše. Zkus najít něco kde by měl trochu výběr, ale z toho co jsi popsala by ho patrně mořskej rybolov v Norsku nejspíš potěšil, když najdeš něco s možností výběru moře – sladkovodní rybaření, tak se asi trefíš. Je fakt dost blbý radit, když dotyčnýho člověk neznám.

Pondělí 13. července 2009 ve 21:00® petra84

na sumcich byl urcite,tim si sem jista,muskareni to ne,spis na dravce-stiky..ma pronajaty rybnik a jeho zalibou jsou momentalne jeseteri..

Pondělí 13. července 2009 ve 20:55® regulus
regulus

petra84> to je těžký poradit, zkus to trošinku upřesnit, taťka jezdí na kapry, na sumce, chodí na dravce nebo muškařit, jakou technikou nejraději chytá, je to trošinku složitější.

Pondělí 13. července 2009 ve 20:42® petra84

ahoj,zdravim vsechny a moc prosim o radu..muj otec,vasnivy rybar,ma za mesic 50.narozeniny a chtela bych mu zaplatit nejake rybareni v zahranici..je­likoz ja jsem totalni lajk,potrebovala bych radu,kde,v jake zemi,by to bylo nejlepsi..neco jsem se docetla o Norsku,nema nekdo zkusenosti?otec jiz byl v rakousku,ita­lii,vsude mozne po cechach..myslela jsem treba nekde pro zmenu na mori,nez reky?poradite mi nekdo prosim?predem moc dekuji a preji hezky den:o)

Neděle 12. července 2009 ve 12:21® 1Mara
1Mara

regulus> díky za tip, proberu to s manželkou ( kolegyní :-)) ) ) a určo koupíme :-)

Neděle 12. července 2009 ve 12:14® regulus
regulus

1Mara> u nás taky http://www.fotoprodej.cz/…icksnap-800/

Neděle 12. července 2009 ve 12:09® 1Mara
1Mara

regulus> No budu se snažit , prý tam prodávaj podvodní foťák za 200kč,a na 24 fotek tak jsem zvědavej . ( jestli se teda neutopím :-)) ) )

Neděle 12. července 2009 ve 12:01® regulus
regulus

1Mara> hlavně si vem foťák ať sem můžeš hodit nějaký exotický fotky. :-)

Neděle 12. července 2009 ve 3:45® 1Mara
1Mara

regulus> Děkuji ti chlapče vřele :-) no přečtu si ty jejich zákony a pak jim tam ukážu zač je toho loket :-)) ). Stejně jsem na tu prvoživotní dovolenou zvědavej co a jak se tam bude dít .-))), už je vidím jak tahám ryby na feder a oni houby :-)) ).Né ale vážně jsem zvědavaj co a jak tam bude :-)

Sobota 11. července 2009 v 15:22® regulus
regulus

1Mara> sem si ten fórek nemohl odpustit. :-)

Mrkni semka http://tour.globalassistance.cz/?… měly by to být pravidla pro rybolov v Egyptě, ale chce to registraci (je to tam konec konců napsaný), byl bych tam asi kapinku opatrnější než v Evropě, můžou tam na to mít zcela odlišnej pohled.

Sobota 11. července 2009 ve 14:52® 1Mara
1Mara

regulus> Tak stou kolegyní to by šlo :-D , ale JV bych asi nerozchodil :-)) )

Sobota 11. července 2009 v 1:18® regulus
regulus

1Mara> Tak Egypt vůbec netuším, ale zkus kolegyni vyměnit za velblouda, velblouda za výlet na Asuánskou přehradu, vem si sebou vláčku, brnkni JV na co chytal místní okouny a tygří ryby, no a máš po dovolování se. :-) :-) :-)

Sobota 11. července 2009 v 1:09® 1Mara
1Mara

regulus> najas>
Tak hoší musím se omluvit páááč moje kolegyně chce ject do Egypta takže otázka zní stále stejně :-) . Ale jinak moc vám děkuji za rady :-) , chtěl jsem si sebou vzít shimáno hevy feder , ale nevím jestli mi to dovolí do letadla a moje manželka :-( (

Úterý 7. července 2009 ve 20:06@ lola

Slyseli jste uz o paysecu? Je to ted novinka od hellomobile.

Pondělí 6. července 2009 v 10:48® Olda74
Olda74

Ahoj chci se zeptet jestli má někdo zkušenost z rybařením v Polsku nejlépe na moři,ceny povolenek atd. Díky za info.

Pondělí 29. června 2009 v 17:32® najas

1MARA: Z Řecka jsem se vrátil před 14 dny. Jak napsal Regulus, na malé ryby stačí plavaná. Jako nástraha kousky přílepníků, těsto z místního chleba, vařené kroupy, masňáky (poslední dvě musíš přivést z domova a tajně).Ve skalnatém terénu stačí také feedr bez krmítka. Stačí na jemný návazec nacvaknout malý broček a nebo házet zcela bez závaží. Na písečném pobřeží a v přístavech loví domorodci často pouze na vlasec odhazovaný přímo ze špulky. Taková udice má malé ploché průvlečné závažíčko a alespoň dva návazce. Nahození se podobá roztočení lasa v rodeu a je divné, že jizvy na tvářích nepatří mezi typické znaky řeckých rybářů. Pokud budeš chtít chytat větší ryby (cípal, pražma), musíš použít jiný prut a hlavně místní zabijácké návazce. Chystám se o tom něco napsat, ale nevím, jestli to stihnu dřív, než odjedeš. Bez obrázků nebo osobního líčení to nemá cenu.

Pondělí 29. června 2009 v 0:12® regulus
regulus

1Mara> Řecko nevím, ale moře ze břehu standartně brčko, pajšl z mušlí (bacha, někde jsou některý chráněný) nebo ten jejich bílej chleba. Nijak moc velký iluze si nedělej. Z lodi by mohla být úspěšná přívlač, ze břehu jsem vždycky dopadl jak sedláci u Waterloo.

Neděle 28. června 2009 ve 23:21® 1Mara
1Mara

Ahoj klucí letos poprvé v životě jedu na dovču k moři do řecka , nevíte nebo můžete mi prosím poradit naco se tam dá chytat ? jakou technikou a nebo nějaký konkrétní informace ? Dík

Neděle 28. června 2009 ve 22:36@ PP

Ahoj, poraďte mi prosím jak je to s chytáním na moři, konkrétně na Rujáně. Potřebuju povolenku??? Díky moc.

Neděle 28. června 2009 v 18:45® Maca SCTB
Maca SCTB

Zdarec!Nemá tu pls někdo mapu nebo fotky Liptovské mary před zaplavením??

Neděle 28. června 2009 v 16:36® Kubajs
Kubajs

kiklopka:přívlačí …

Prosím slušně, to poslední slovo sis mohl odpustit. ADMIN

Tento příspěvek byl editován 28.6.2009 16:52:52 uživatelem Kubajs.
Důvod editace: Změna části textu
Neděle 28. června 2009 v 11:32@ kiklopka

cau poradte nekdo jak na pstruha na jezere bez muskovani

Pátek 19. června 2009 v 18:19® Petula
Petula

USA,mé toulky za šupinama

foto/diskuze/zahranici/2009/th-img24785.jpgfoto/diskuze/zahranici/2009/th-img24786.jpgfoto/diskuze/zahranici/2009/th-img24787.jpg
Středa 17. června 2009 v 17:04® karban44

RichardM> Ty jsi zapoměl kde jsi loď pouštěl na vodu???