Chytej.cz

Začínáme rybařit

V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 19:19® Martin Mošna
Martin Mošna

Fryw> Neprodavaji v tomto případě týdení? nebo měsíční?

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 19:17® Fryw
Fryw

Ahoj. Jsem člen MRS. Kamarád je z Olomouce, to je už tuším ČRS. Chtěl bych si koupit povolenku, abych ho mohl navštívit a zajit tam na ryby. Musím být členem ČRS, nebo lze koupit jen povolenku a být organizován v MRS? Kde mi takovou povolenku prodají?

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 17:52® Martin Mošna
Martin Mošna

lunimus>já o tom mluvit nechtěl…Nic nekradu.I windows mam legální…vše sem ti napsal do zprav tak sem třeba zadam něco noviho ;-) Jaké máte zkušenosti s dvouocasími twistri? vím toto patří do diskuze o dravcich ale je to otazka kolem ryb a nic jiného mě nenapadlo..

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:55® gavlos
gavlos

lunimus> mas pravdu…zde se m diskutovat o rybareni a vseho kolem toho..taky mam pocitac to je jasne..ale jsme na CHYTEJ.CZ…Ne na INSTALUJ CZ :-) :-) :-) takze zpet k rybam prosim!!! diiiiky

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:38® lunimus

Martin Mošna> sorry, ale precitaj si zaciatok diskusie … netvrd prosim, ze som o tom zacal hovorit ja …

Streda 12. prosince v 17:19 si pisal, ze ti klakol XP Gavlos ti odpovedal, ze pocitace idu mimo neho, cim podla mna prejavil nezaujem pokracovat v tejto teme 20:28 si v teme pokracoval a v dalsom prispevku si sem dal este screen WIN7-micky

Ja som na to reagoval tym, ze to povazujem za zlodejinu, rovnako ako kradnutie kukurice na poli a rovnako ako kradnutie v samoobsluhe, na pumpe, na ulici … skratka je to kradez!

Aby si nebol nuteny kradnut, tak som ti ponukol alternativu, ktora je lepsia ako komercna zalezitost a je zadarmo … btw. osobne sice povazujem obchodnu politiku mrkvosoftu za zlodejinu, ale to nie je dovod, aby sa kradli na oplatku produkty tejto firmy …

Sorry Martin, ale svojim vyjadrenim, ze ja som zacal rozvijat debato o IT si ma fakt nastval …

Ak chces, mozeme dalsie debaty presunut do sukromnych sprav, nech to tu nezasie.ame debilinami … A prosim ta, tu uz sa dalej o IT nevyjadruj, lebo v tomto pripade to mozem zhodnotit slovami kolegu, ktory sa po porade vyjadril na adresu druheho kolegu slovami: „Vidis Milan, keby si ostal ticho, mohol si byt za mudreho …“ a tymito slovami sa lucim aj ja s tebou.

osobne je tato tema pre mna uzatvorena a dalej o tom nediskutujem …

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:27® gavlos
gavlos

hraji> ztraty??fakt sem se chtel neco dozvedet.. at se neco priucim a nejsem u vody za lamu :-)

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:17® hraji
hraji

gavlos> to je dobře, že tak brzo, aspoň nebudeš mít velké ztráty.

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:11® gavlos
gavlos

prave me to tady prestalo bavit!!!zacinejici rybar jsem!!! @

a onicen jinem tady nehodlam diskutovat!!! skoda..chtel jsem se neco priucit…o RYBA­RENI!!!

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:18® Martin Mošna
Martin Mošna

hraji> Já o tom nechci mluvit to luminus o tom cosi začal…Já si to už nainstaloval vše mi funguje a je mi to jedno ja o tom mluvit nepotřebuju a ten Ubunt co rikal luminus je podle me na…Si ztahovat operační sistem kterej je neplacenej?to se mi zda divný a nevješim tomu…

Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:09® hraji
hraji

Martin Mošna> hele, tak ještě jednou a pomalu. Chceš si s někým povídat o instalaci SW? Není problém, ale udělej to v obecné diskuzi, kde to nebude nikomu vadit. Pokud to uděláš v diskuzi pro začínající rybáře, musíš pochopit (nebo bys aspoň měl pochopit), že to zde ruší a vyloženě otravuje. K základním pravidlům internetových diskuzí je dodržovat daná pravidla. Tak to zkus dodržet.

Tento příspěvek byl editován 13.12.2012 14:10:06 uživatelem hraji.
Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:05® Martin Mošna
Martin Mošna

lunimus> Mě nic jinyho nezbylo nez si to nainstalovat …My tady o něčem diskutujem takže fotka avdit nemusi ne?

Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 12:54® lunimus

Martin Mošna> No … mam par veci na srdci:

• ad1 tu je rubrika „zaciname rybarit“ … nie zaciname s instalaciou pochybneho sw od mrkvosoftu
  • verejne sa priznat ku nelegalnej instalacii komercneho sw … to chce fakt riadnu odvahu, potom klobuk dole, alebo to chce riadnu davku blbosti … potom asi 25 po holej … btw. je to z mojho pohladu to iste, ako sme sa svojho casu bavili o kradnuti kukurice na poli …
  • myslim si, ze 99% z ludi tu vie, ako win7 vyzera a nie je nutne sem davat screen .. a ak aj nahodou nevedia, tak to vidiet nepotrebuju …
  • ked uz si nacal temu operacneho systemu, tak si nainstaluj Linux … mas to stabilne a zadarmo aj pre komercne vyuzitie … pre zaciatok odporucam distribuciu Ubuntu – jednoducha instalacia, pekne a prehladne riesenie a vysoka stabilita
Středa 12. prosince 2012 ve 21:33® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> takle to vipadá ted… rozdili od Xp ček

Tento příspěvek byl editován 12.12.2012 20:36:20 uživatelem Martin Mošna.
foto/diskuze/zaciname/2012/th-img90442.jpg
Středa 12. prosince 2012 ve 21:28® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> jojo to se vyplácí…já tyky moc počítače neřešim ale když se mi rozbyl…Sem si pujčil dvd s windows a díky angličtině to vyřešil…

Středa 12. prosince 2012 v 19:18® gavlos
gavlos

Martin Mošna> pocitace :-(( to jde uplne mimo me!!!pred hodku byly ba aukru woblery asi 60ks za 620kc.bez obalu..jen vybalene kvuli foceni..pecka..ale koupil jsem bejake plato trpytek..300 za 30 ks..a je tam hoodne rotacek..ne jen plandy…pecka

Středa 12. prosince 2012 v 18:19® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> Já těd měl taky štěstí včera mi klekli windows XP tak sem si od kamoše pujčil origoš windows 7 a fungují perfektně…Sem to přeinstalovaval poprvé…

Středa 12. prosince 2012 v 18:17® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> aha.. máš štěstí no…

Středa 12. prosince 2012 v 10:58® gavlos
gavlos

Martin Mošna> ani jedno ztoho..borec vyprodaval asi sklad ci co..byla to sada 4ks.3 s lopatkou a jeden plovouci zvukovy…skoda ze jsem nestihl vyzkouset..a na dirky nejlepsi cervy :-)

Pondělí 10. prosince 2012 v 16:13® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> nebo http://aukro.cz/…4241957.html

Pondělí 10. prosince 2012 v 16:08® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> našel jsem toto http://aukro.cz/…4241551.html

Pondělí 10. prosince 2012 v 8:33® Merza

Zdravím Vás a kdo by chtěl a měl chuť hlasovat tak mám jednu doporučenou. č.16 slečna vypadá jako správná sympatička, hezká, ta radost z ryb z ní jen srší. Díky
http://for-fishing.cz/…/cz/miss.asp

foto/diskuze/zaciname/2012/th-img90324.jpg
Pondělí 10. prosince 2012 v 7:52® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> To ej dobry …všechno.A u těch wobleru znáš značku nebo nějakou stranku na internetu?

Neděle 9. prosince 2012 ve 21:30® gavlos
gavlos

Martin Mošna> vsechny 4 za kilo.plandy jen z plechu co najdu..lehce vyklepat dle potreby.par sikmych tahu pilnikem a barvu nato..nejlepe mosaz.ta se barvit nemusi :-) prdim na nejake extra barvy..musi se to hybat a lesknout.at
to ryba vidi i z vetsi dalky :-8…zkousel jsem to i ze lzicky!!!kavove.a funguje to..jen se nerez spatne vrta..ale jde to..za min korun funkcni planda :-) :-) a sada oci za 30..asi 10kusu..at to vypada…

Neděle 9. prosince 2012 ve 21:06® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> To jako jednoho woblera za 100 nebo všechny 4?8-( A ty plandy děláš jak?

Neděle 9. prosince 2012 ve 20:55® gavlos
gavlos

Martin Mošna> chybi..do toho uz se mi nechtelo… resim to mini olovkem na to bricho..jeden trojhak staci… sem psal ze nejsem kutil..a dalsi hodka prace navic?? to uz nee..ted sem kupil 4 woblery za 100kc!!!takze radsi si je koupim a budu delat jen ty plandavky a propely(s tou vrtulkou) ty taky dobre jedou…a ty vibrace ;-)

Neděle 9. prosince 2012 ve 20:43® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> chybi ti tam lopatky…nebo ne?

Neděle 9. prosince 2012 ve 20:38® gavlos
gavlos

no moc pekny ne..barev malo na vyber..fixy od deti a lodni lak :-) jen to vyvazeni jsem se zapotil..takze jen na ocas maly trojhak a na brichu male ocko a hrusku 4g..nebo 10g..podle potreby potapivosti :-) za ty porezane prsty to ale stalo:-) a maly je nadseny ze jsme mooc sikovni…on vymyslel toho dvoudilneho sumecka…a jak ten plave..

Neděle 9. prosince 2012 v 19:57® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> Je to moc pěkný…Doufám že to stihnu vyfotit dnes přinejhoršim zitra…

Neděle 9. prosince 2012 v 19:47® gavlos
gavlos

Martin Mošna> zkusil z hecu aji to funguje :-)

foto/diskuze/zaciname/2012/th-img90315.jpg
Neděle 9. prosince 2012 v 19:34® Martin Mošna
Martin Mošna

gavlos> a jinak moc pěkný ;-)