Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. února 2011 v 19:24@ Honza84
-
Ahoj vsem jako malej jsem rybaril hodne pak pauza a ted v 26 letech jsem nakoupil vercajk navijaky okumy 60ky civky LongBow,3,6 pruty 3lb Konger a dva teleskopy Shimano Technium Tele 3m 40–60 gr…chci se zeptat Vas odborniku jestli to staci a jestli nekdo nemate zkusenosti s touto vybavou jinak milumu privlac plavanou a dalsi klasicky styly chytani…Dik za odpovedi
- Čtvrtek 24. února 2011 v 19:49@ axel2
-
kubajs 1 Jestli chcš chodit na Hlučínskou přehradu tak vercajk si kup ten nejlevnější v Polsku protože štěrkovna je dávno vypytlačená
- Středa 23. února 2011 ve 13:44® timbab
-
jirka10> JJ klidně se ozvi.
- Středa 23. února 2011 ve 13:42® jirka10
-
timbab> Díky za rady. Podařilo se mi najít i nějaké diskuze. Když budu ještě něco potřebovat ozvu se do osobky.
- Středa 23. února 2011 ve 13:19® timbab
-
jirka10> A ten naviják bych určitě volil TIcu Cybernetic.Pokud budeš chytat na bójku tak vem třímetr.Pokud by jsi zainvestoval tak kolem 1500,– už se dají sehnat solidní pruty.
- Středa 23. února 2011 ve 13:16® jirka10
-
timbab> jj, díky, už jsem je našel a koukám…
- Středa 23. února 2011 ve 13:15® timbab
-
jirka10> http://www.colmic.cz/…o-limit.html?…
- Středa 23. února 2011 ve 13:10® timbab
-
jirka10> Dost lidí chytá na sumcové pruty od Colmicu.Jsou to laminátové pruty kolem 500.- ale nevím jak na tom jsou s kvalitou,.I když na občasné chytání by to mělo stačit.
- Středa 23. února 2011 ve 12:33® jirka10
-
hraji> u navijáku jsem cenu nepsal. Tam bych šel samozřejmě vejš.
- Středa 23. února 2011 ve 12:26® hraji
-
jirka10> ten kaprový prut to vydrží určitě, konec konců, máš tam taky naviják a na něm brzdu, ne? Netuším, jak je to s pruty, ale naviják za tuto cenu bude shit
- Středa 23. února 2011 ve 12:15® jirka10
-
hraji> Díky za odpověď. Půjčit bych možná mohl, ale nechci, taky nepůjčuji
Kaprový pruty mám, třílibráky a délka 3,60 (vydrží to? (když náhodou něco zabere?)) Sumcák za 500 je doopravdy taková sr…? Dík.
- Středa 23. února 2011 v 11:58® hraji
-
jirka10> pokud to chceš jen vyzkoušet, je lepší si od někoho vybavení zapůjčit, pokud to je možné a nebo použít kaprařské vybavení a pouze vyměnit vlasec za silnější a nebo za šňůru. Kupovat kvůli vyzkoušení lovu sumců speciální vybavení, a ještě k tomu tak levné, že bude stát za houby, je vyhazování peněz. Mám chycených několik sumců a nemám žádné speciální vybavení.
- Středa 23. února 2011 v 11:30® jirka10
-
Ahoj. Mám prosbu, chtěl bych vyzkoušet lov sumce. Nemám žádné zkušenosti s nářadím. Jak dlouhý prut na sumce při chytání ze břehu? Jakou gramáž? A jestli mi stačí prut za cca. 500KČ. A jaký naviják (co nejlevnější co se dá použít). Jak píši na začátku, chci to jen vyzkoušet, chytat budu na Trnávce a nebo Sedlické přehradě. Předem díky z rady.
- Neděle 13. února 2011 v 16:45® osprey
-
kubajs1> To, co máš, jsou bidla na velké kapry. Kup si k tomu nějaké baitrunnery jako je třeba Okuma Longbow. A teleskop na dravce? Můžeš je chytat s těmi co máš. A jestli chceš teleskop na přívlač, tak si kup něco kolem 240 – 270 cm v takové gramáži, abys zvládal použité nástrahy.
- Neděle 13. února 2011 ve 14:18® kubajs1
-
Chtěl bych poprosit o radu.Začínám tento rok rybařit a s tím souvisí nákup vercajgu.Budu chytat většinou na štěrkovně občas řeka.Kapr,dravci(štika,candát) na kapry jsem si přídil tyto pruty http://www.cadoxfishing.com/…-zdarma.html potřeboval bych poradit nějaký vhodný osvědčený naviják k těmto prutům a dále jaký prut koupit na dravce.nejlépe teleskop kvůli skladnosti.Všem moc děkuji za radu
Tento příspěvek byl editován 13.2.2011 13:18:47 uživatelem kubajs1. - Neděle 13. února 2011 v 9:30® Hooper
-
macan25> no pokud do toho ,,schima,,nepolezes,tak ho staci jen ocistit,nakapat olej,a ver ze ti vydrzi hoooooooodne dlouho…
- Sobota 12. února 2011 ve 21:58® kety.vydra
-
macan25> Pochybuju,že se ti shimano rozsype…
- Sobota 12. února 2011 ve 14:26® macan25
-
chtel bych se zeptat jestli mi muze nekdo poradit o navijaku shimano exage4000RC uvazuji o koupi ale nechci aby se mi rozsipal jako navijak od semy budu rad za kazdou odpoved a zkusenosti streba s podobnymi modely od shimana
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:00® MIG-35
-
FISH HUNTER> Mam JRC stojan X-Lite Europod v zelenym (nemam rád blejskavý věci) a sem spokojen moc!Už žádný zlámaný vidličky ve skalách juhůů!!!!
- Středa 9. února 2011 ve 20:17® Hooper
-
FISH HUNTER> ten tripod neni spatnej,ale nad tou povrchnovou upravou,bych jeste popremyslel…M.
- Úterý 8. února 2011 v 19:16® zrybenec
-
Tyto stránky se rozrůstají a budou rozrůstat na těchto stránkách najdete inspiraci a pod.. http://rybyatd.webnode.cz/
- Sobota 29. ledna 2011 v 15:04® JHolc
-
Peca> Po nějakých patnácti letech poměrně aktivního rybaření nemám moc úlovků, které bych mohl nazvat trofejními. Ale než čekat tři dny na kapra přes sedmdesát, tak radši budu chytat menší ryby, ale docela dost a prakticky ihned…
Vyzkoušej feeder, to tě chytne a užiješ si i menší ryby.
- Pátek 28. ledna 2011 ve 23:43® osprey
-
Peca> K pořádným úlovkům se člověk dopracovává. Anebo si koupí povolenku někam na soukromák.
Nečekej, že ti tady někdo něco strčí až pod nos. Zkus se zapojit do normálních diskuzí a časem se dozvíš plno věcí.
Ale dobré fleky s krásnými rybami ti nikdo na síti nevykřičí. Proč by to proboha dělal?
- Pátek 28. ledna 2011 v 17:16® LuboO
-
hraji> trefne, presne, krasne… Amen.
- Pátek 28. ledna 2011 v 15:59® hraji
-
Peca> víš kolego, ona je otázka, co je to pořádný úlovek? Deset kilo plotic? Nebo dvacetikilový kapr? Každý má tohle v sobě nastaveno jinak. Začínáš, ber to jako bys začínal třeba ve sportu, nemůžeš hned vyhrát olympiádu. Musíš se pomalu prokousat přes běžné (a přitom krásné ryby) k těm trofejním. Za čím by ses hnal, kdybys v prvním roce nachytal ty nej ryby? Přeji ti, aby tě rybařina chytla a přinesla ti mnoho krásných zážitků i bez těch trofejních ryb.
- Pátek 28. ledna 2011 v 10:14@ Peca
-
Ahoj,chtěl jsem se optat.Začínám rybařit a nevim kam mám jezdit na pořádné úlovky.Můžete mě prosím napsat z vašich zkušeností kde je pěkné rybaření.Jsem z krkonoš a mám celosvazovou (velkou vodu) na bližší informace mi můžete napsat.Dj.Sustrajt@seznam.cz Děkuji
- Neděle 23. ledna 2011 v 19:20® FISH HUNTER
-
Čus kluci, kdo mi poradí ze stojanem na pruty,potřebuju nějaký stojan ,ale zatím nevím do čeho jít.Mám v merku euro pod od JRC chromová verze.Budu rád za každou radu a skušenost..Díky!!
- Neděle 23. ledna 2011 ve 14:43® kajosik100
-
vecinou jsou kolem metru ale mam i zkusenost z peknim velikanem kterej me ale bohuzel vyskolil neveril jsem ze nase nejvedsi sladkovodni ryba ma az takovou paru po dlouhem dvou hodinovem boji jsem byl i nakonec rad zetu snuru doslova urval do dnes mi vrta hlavou jak asi mohla bejt ta obluda velka kdyz se ani neukazala ale zazitek prekrasnej
- Neděle 23. ledna 2011 ve 14:38® kajosik100
-
sumcu je dost akorát vědět kam na ně a hlavne co naně
- Středa 19. ledna 2011 v 0:07® Jak.novi
-
busemi> Může, tou cedulkou.