Chytej.cz

Začínáme rybařit

V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 6. března 2006 v 11:43® HaD
HaD

Spustili jsme zkušební provoz vyhledávání na Chytej.cz!

foto/diskuze/zaciname/2006/th-img6379.jpg
Úterý 28. února 2006 v 9:06® Shrek
Shrek

Když to píšu,tak jsem nepsal váhu,ale napsal jsem celkovou délku všech rybek aby byla alespoň nějaká statistika i když zrovna u plotice nevím jestli je to důležité.Možná by to šlo i bez délky.

Úterý 28. února 2006 v 7:16® CeP
CeP

zdenda.m> pisu to zrovna tak. zatim jsem nemel problem.

Pondělí 27. února 2006 ve 23:48@ zdenda.m

A ještě od ky můžou děti chytat na živou rybu

Pondělí 27. února 2006 ve 23:45@ zdenda.m

Jak vypisujete ulovkový lístek když chytnete nástržní rybičky třeba deset plotic na dravce.Do kolonky napíšu plotice dest kusů a váhu a cm nepíšu mám to správně

Pátek 24. února 2006 v 10:50® Shrek
Shrek

Mejny> no jak píše CeP,je to jak kdyby ses rozmýšlel,jestli je lepší začít vláčet se stříbrnou rotačkou,nebo zlatou.Také si myslím,že je to jedno.

Pátek 24. února 2006 v 7:29® CeP
CeP

Mejny> proc by ne. wagler je splavek jako kazdej a neni treba se toho obavat. pokud chces kvalitu a pocitej ze si ji zaplatis, tak kupuj IMHO Exnery nebo Gutmixy, ale bohate ti postaci i zcela bezne dostupna, za rozumny peniz Pefa. ovsem nejvetsi radost ti stejne udela slusny ulovek na splavek z vlastni dilny. ;-)

Čtvrtek 23. února 2006 ve 23:09® Mejny

Tak já bych měl další dotaz. Týká se chytání na waglery. Něco jsem si o tom přečetl, ale zajímalo by mě, jestli je rozumný s chytáním na ně začít hned zezačátku a nebo jestli se chvilku „prát“ s obyčejnýma splávkama a postupem času teprve přejít na ty waglery. A další věc jestli byste mi mohli doporučit nějakou značku, popřípadě konkrétnější typ na menší stoják?

Středa 22. února 2006 ve 20:42® becko
becko

já sem to napsal s nadsázkou

Středa 22. února 2006 ve 20:34® Lukas

Becko:uz sem nasel toho 5 cerva konecne jeste ze!

Středa 22. února 2006 ve 20:33® Lukas

becko:no ja nevim jestli jsou to umelecky dila me se to nejak nezda!

Středa 22. února 2006 ve 20:31® becko
becko

ty sou krásný :-)) ))umělecká díla

Středa 22. února 2006 ve 20:18® Lukas

becko:koukni se na moje woblery jsou tak 1 nebo 2 strany v DISKUSI PRIVLAC A DRAVCI.

Středa 22. února 2006 ve 20:12® Lukas

ja se nevychloubam ja dokazuju ze jsem lepsi nes tata tatu stika jednou stahla do vody jinak zadnou nechyt.

Středa 22. února 2006 ve 20:10® becko
becko

lukas-jen se moc nenaparuj :-)) ))nebo ti ještě stará garda natrhne zadnici

Středa 22. února 2006 ve 20:07® Lukas

Jo a on ho jeste nechyt a ja chyt navic stiku 87CM

Středa 22. února 2006 v 19:52® becko
becko

tomash-jo tak na to mám fígl, buďto do čeřenu nebo na malinký káčíček na kousíček rohlíku, snad jednou sem nechytl a to bylo někdy v prosinci

Středa 22. února 2006 v 19:48® Tomash
Tomash

becko – umění je chytit rybYčky :-)) ))))

Středa 22. února 2006 v 19:46® becko
becko

no tak chytit chuba (tloušť) to neni umění dyk to žere všechno :-)) ).chytnout velkého kapra to je umění ne?

Středa 22. února 2006 v 19:44® Lukas

no ja chyt jednoho tlouste a on nic to je priklad

Středa 22. února 2006 v 19:42® becko
becko

lukas-chytej to nato brko a nandáš mu.dravci-že tě to baví .-))).mě to neoslovuje snad jen na rybyčky

Středa 22. února 2006 v 19:41® Lukas

To znamena ze ja sem lepsi ve vlacce a on v polozene.

Středa 22. února 2006 v 19:39® Lukas

chytl ale ne tolik kolik ja a ja mam vic zkusenosti z dravcu a on z kapru.

Středa 22. února 2006 v 19:37® becko
becko

jak nic nechytl?si chytl uplně hovínko????

Středa 22. února 2006 v 19:35® Lukas

becko:vypytlakovany a skoro nic nechyt!

Středa 22. února 2006 v 19:26® becko
becko

lukas-hele dej si obyčejnou montáž třeba průběžnou to jistě umíš,pak si tam dej háček tak desítku dvanácku,uprav si návazec podle toho jak budeš rybu zasekávat,lepší delší když to sekáš do prázdna,a kratší když to mají moc zažrané.Až tohle zvládneš tak si jistě moc dobře zachytáš,jestli chytáš na policajta tak si kup toho před špičku a sekej když to jede nahoru a zastaví se nebo okamžitě při padáku!Když se naučíš dobře sekat tak to půjde samo .Nebo je tu ještě velmi dobrá montáž a citlivější ale nato musíš mít brčko, postačí i husí brk dáš si normálka průběžnou montáž a nahoru dáš to brčko na pevno!Pak si naměříš hloubku tak aby když to nahodíš brčko leželo na hladině a opatrně dopneš vlasec jak brčko zmizí ihned sekni jistě tam bude ryba.Tohle jsou nejjednodušší věci na lov cejnů , nebo chytej s krmítkem místo olova je to lepší, ale sou tam falešný záběry.nejlíp si zachytáš na krátko stim brčkem.je to takový citlivý a pěkný chytání.Snad ti to pomůže v usilý přechytat tátu, ale věř že má odchytaných mnoho let a ty jenom chvíly,ty se musíš hodně učit :-)) )

Úterý 21. února 2006 ve 21:35® Lukas

uz asi pul mesice se tady nikdo na nic neptal.Ptejte se..ja se chci zeptat jaka je dobra montaz na cejny polozena pouzily jsmepostrani zatez.Ale ja chci abych byl lepsi nez tata!No ale ja mam lstek rok a budu mit druhej ale prece jenom uz pred tim pitlacil na nerevirech.Musi se tam poznat kazdy mensi záber budu chytat na rohlik a nazizaly mozna na cervi.

Úterý 14. února 2006 v 15:23® Shrek
Shrek

Děda> nemáš vůbec za co. :-)

Úterý 14. února 2006 ve 14:36® Děda

Alivio> Díky za vše

Úterý 14. února 2006 v 11:59® Shrek
Shrek

Děda> nedokážu Ti doporučit konkrétní model,mám zkušenost jen se svýma dvěma prutama a ty bych nedoporučil.Určitě Ti někdo poradí vhodný prut v sekci přívlač.Nebudu plácat kraviny,když ty pruty neznám.Nezlob se.