Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 27. února 2010 ve 13:24® dadinka
-
ještě bych se chtěla zeptat potřebovala bych naviják ale netušim podle čeho to mám koupit??jako jestli to neni nějaký kšunt??
- Sobota 27. února 2010 ve 13:04® dadinka
-
olda> taky děkuju
- Sobota 27. února 2010 ve 13:03® dadinka
-
Tommy> děkuji
- Sobota 27. února 2010 ve 13:03® olda
-
dadinka> jsem ti věřil seš dobrá, tak ať se daří na rybkách.
- Sobota 27. února 2010 ve 12:53® Tommy
-
dadinka> gratulace a do nich!!!!!!!!
- Sobota 27. února 2010 ve 12:51® dadinka
-
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO je to tady začínám chytat 120otázek jen 1 špatně joooo moc děkuji za podporuuu :-* jsem štastnááá
- Pátek 26. února 2010 v 18:57® olda
-
dadinka> Neboj to uděláš móóc držím palce aby to dobře dopadlo,pak dej vědět.
- Pátek 26. února 2010 v 18:49® Tommy
-
dadinka>
- Pátek 26. února 2010 v 18:47® dadinka
-
Tommy> jo tak děkuju mocc vzpomenu si na vás na všechny a hned mi to půjde lépe
- Pátek 26. února 2010 v 18:45® Tommy
-
dadinka> Neboj,to dáš!!!! Budeme Ti držet palcééééééé
- Pátek 26. února 2010 v 18:36® dadinka
-
Ahoj lidičky,zítra jdu dělat zkoušky strašně se bojim jako jsem připravená ale aby to nedopadlo jako dneska z básničkou
měla jsem se naučit básničku máj doma jsem to udělala uplněbez problému ale pak jsem přišla před učitelku a všechno mi vypadlo docela se bojim mno jestli máte nějaké rady tak prosím pišt
- Sobota 20. února 2010 v 19:36® Piranha
-
dadinka> otazky resp. zkusebni testy jsou na strankach ceskeho rybarskeho svazu.Je to pekny, jen zaskrtavas a pak se dovis odpoved. Muzes si tam pak sve znalosti pred zkouskama overit.
- Úterý 16. února 2010 ve 23:19® osprey
-
Dokturek> Pruty i navijáky jsou to vcelku normálně použitelné. Ten silnější bude dobrý na lov s krmelcem, dcerka bude mít paradoxně univerzálnější kousek.
O prutu to za tolik není, začínal jsem s horším cajkem.
Ozvi se tu po prvních zkušenostech, pak je ta diskuze většinou smysluplnější.
- Úterý 16. února 2010 v 16:47® cysy
-
Dokturek> ten větší je sice s gramáží trochu vejš, ale to nevadí, nemusíš na to hned vázat udici s obrovskou zátěží. já na malých vodách chytám max. s 20 g olůvkem. Ale tento prut můžeš využít i na lov s rybyčkou, jak živou, tak i mrtvou. Výhodou toho je že když ti přijde větší ryba, lehčeji se ti bude zdolávat. Ten druhý prut, můžeš použít i pro lov s brčkem ( plavaná, pokládaná,) ale i na položenou a přívlač, takže až to roztaje přeji hodně zážitků u vody.
Tento příspěvek byl editován 16.2.2010 15:50:10 uživatelem cysy. - Úterý 16. února 2010 ve 14:55® zazatec
-
Dokturek> Podle mě je tato kombinace pro začátečníka vhodná. Já osobně bych si ale na malé vody prut s gramáží 120 g nevzal a zvolil bych něco lehčího (asi 60–80g).
- Úterý 16. února 2010 ve 14:50® chosebaits
-
Dokturek> Tak ten první je vhodný na položenou a ten druhý je vhodný na vláčku .Co ti mám řící k tomuto,šikovnej člověk muže jít k vodě s kolíkem od rajčat a bude chytat a nemehlo muže mít pruty za x tisíc.Jelikož jdeš k vodě poprvé,tak ti to stačí a u vody se rozhlídni,koukej se okolním rybářum pod ruce a uvidíš na co se chytá a pak budeš vybýrat sám.Hodně také záleží,jakou budeš upřednosťovat metodu lovu.K prvním rybářským kručkum přeji hodně štěstí a uspěchu.
- Úterý 16. února 2010 v 11:37® Dokturek
-
chosebaits> vetsi je do 120g a mensi do 50g
- Úterý 16. února 2010 v 11:21® chosebaits
-
Dokturek> Kolik je na těch prutech napsaná gramáš???
- Úterý 16. února 2010 v 11:16® Dokturek
-
Dobrý den,
chci se zeptat jako zacatecnik zda mi bude stacit kombinace 3m teleskopu a navijáku velikosti 3000 s kapacitou 200m/0,25mm na běžnou rybařinu na menších vodách, kde by náhozy neměly být nevím jak dlouhé. Podotykam ze pujdu k vode zcela poprve a nemam spadeno zatim na zadne velke kapry apod.
A jako druhou me zajima kombinace 2,4m teleskopu s navijákem velikosti 2000 a kapacitou cívky 250m/0,20mm. Tento prut je určen pro devitiletou dcerku cili take na lehke rybarenicko, s tim ze bych ho teda rad vyuzil i ja.
Jde o pruty Byron Tri fibre a navijaky Byron Cecile 3000 a Byron Akita 2000SX.
Chapu ze to neni pro spoustu zde zkusenych rybaru asi to nej zbozi, ale zajima me vas nazor a myslim ze ho snesu.
Pripadne by mne zajimalo k cemu budou tyto pruty nejvhodnejsi. Doufam ze se nedozvim ze k nicemu
Alespon bychom se s dcecrkou s nimi radi naucili zaklady rybareni a pote bysme pokrocili dale
- Úterý 9. února 2010 v 18:24@ Pulec007
-
Dadinka: je to v rybářském řádu. Ten dostaneš na kurzu nebo ho najdeš na webu. ale nejlepší meto da je ta, kterou nám říkal náš předseda. Najedte si na stránky českého ryb svazu, otevřete si ten zkušební kurz (program) a zkoušejte do zblbnutí. Když si jich udělaáš 15–30 za sebou, tak se to naučíš. Vždy to ukáže správnou odpověď, takže je to hezky zapamatovatelné.
- Neděle 7. února 2010 ve 12:15® hraji
-
slepyc> nemažu navijáky ani tři roky po koupení, mažu je, až to je potřeba, tedy se projevuje ztížený chod. Ideální je kvalitní vazelína. Olej je špatný.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 17:10® Koudy
-
slepyc> pokud musíš mazat tak asi není něco v pořádku…a navíc pokud je ještě v záruce tak bych šel zkusit reklamovat.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 9:52® slepyc
-
zdař bůh kamarádi, prosím opět o radu. Čím můžu promazat naviják. je to celkem jedno nebo je na to něco spec? Zvlášť když je ten naviják ještě v záruce.
- Úterý 2. února 2010 v 16:09® osprey
-
dadinka> Některé informace najdeš v našem atlase ryb. Doba hájení je tam určitě. Hned na úvodní kartě každé ryby.
- Úterý 2. února 2010 v 15:51® dadinka
-
Ahojte pánové chtěla bych se ještě zeptat kolik by tak mohlo být otázek a na jakých stránkách bych se naučila hájení a doby lovu. děkuji za odpověd ahoj verča
- Úterý 2. února 2010 ve 14:25® lubo OV
-
TOMASEK> něco mají tady: http://www.rybsvaz.cz/?…
- Úterý 2. února 2010 v 9:45® TOMASEK
-
ZDRAVÍM TADY VŠECHNY.MŮJ MANŽEL TOMÁŠ BUDE DĚLAT 2.3.2010 ZKOUŠKY PRO VYDÁNÍ 1RYB.LÍSTKU.MÁ TROCHU OBAVY, PROSÍM VÁS NAJDE SE TU NĚKDO, KDO BY MU PORADIL A TAKY NĚJAK POMOHL?JESTLI SE NĚKDO NAJDE, PROSÍM NAPIŠTE MU NĚCO NEBO MU POSÍLEJTE NA EMAIL fouskovic@seznam.cz.PŘEDEM VŠEM MOC DĚKUJI. S POZDRAVEM LENKA FOUSKOVÁ. PS:O RYBÁCH DOCELA DOST VÍ.
Tento příspěvek byl editován 2.2.2010 12:28:16 administrátorem revoke.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pondělí 1. února 2010 ve 20:51® sus1
-
ladamaj> Jasan.
- Pondělí 1. února 2010 ve 20:51® ladamaj
-
sus1>ok sranda musí bejt taky sem mohl dát test se kterým bych měl co dělat i jako rs.ale už se to tak nedělá prochází všichni.
Tento příspěvek byl editován 1.2.2010 19:52:18 uživatelem ladamaj. - Pondělí 1. února 2010 v 19:35® Tommy
-
sus1> a kujwa