Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. února 2006 v 11:49® Děda
-
Alivio> Tedy ABU Garcia Cardinal 104
- Úterý 14. února 2006 v 11:48® Děda
-
Alivio> Taky si roena a laminát beru s sebou-až si šlápnu na nový prut, bude se ještě hodit. Ten naviják je ABU Garcia 104 s přední brzdou za cca 1000 K. Jemnější prut-mohlo by být tak 2.40m s 5–25g, doporučil bys něco konkrétního? Prodavači jsou fajn, ale každý prodává ty své značky.
- Pondělí 13. února 2006 ve 21:28® Shrek
-
Děda> Nevím pokud myslíš Abu Garcia Cardinal,mají ho za 999 Kč na www.hobby-g.cz.Já jsem si koupil ten Cardinal 303R za 1490 Kč a jeperfektní.Pokud trváš na značce Abu Garcia,tak bych Ti ten Cardinal 303R,nebo 304R doporučil.Mě šlape perfektně a mám ho taky z hobby-g.cz.Jinak co se té otázky na řeku týče:podle mě jde o to,jakou rybu od té řeky očekáváš.Pokud štiky,a že ve Švédsku jsou prej pěkný kousky,tak bych řekl,že ten prut 20–40 bude vyhovovat a naviják velikosti 30 taky.Pokud očekáváš pstruhy , tak bych volil jemnější prut i vlasec.
Jinak jak píšeš o Lipně roenu : co já bych za to dneska dal
Také jsem s tímto cajkem začínal a bylo to krásný
- Pondělí 13. února 2006 ve 21:22® Děda
-
Omlouvám se všem za tyto dotazy, ale můj poslední prut byl plný laminát 2.1m a naviják ROEN, takže jsem z toho, co se vyrábí teď, poněkud vykulený.
- Pondělí 13. února 2006 ve 21:18® Děda
-
Alivio> Díky za radu. Je vhodné s tímhle jít i na menší řeku cca15 m, nebo si mám pořídit ještě něco menšího? Prosím ještě o názor na zlevněný naviják ABU Garcia za cca 1000K vel.4 pro tento účel. Díky moc.
- Pondělí 13. února 2006 ve 20:54® Shrek
-
Děda> nevím,jestli jsem zkušený,nebo ne,to ať posoudí jiní,ale na fjordech jsem již vláčel.Doporučil bych prut cca 20–40 gr,možná malinko tvrdší,naviják smekáček velikosti 30–40(brzda dle libosti přední,zadní,bojová),vlasec cca 0,22 mm – 0,25 mm.Nástrahy:zkusil bych určitě gumy (kopyta,twistery) s těžšíma hlavičkama na delší hody a rychlejší klesání ke dnu.Na makrely bych prubnul woblery cca 6 cm,který jdou do hloubky cca 1–2 metry.Jinak určitě rotačky,streamery.Jenom je nutné počítat s tim,že tímto lovem se věci z kovu zhuntujou. Nevím,jestli se budou názory ostatních kolegů shodovat s mým,každopádně já vláčel s tímto nádobíčkem a vyhovovalo mi to.
- Pondělí 13. února 2006 ve 20:10® Děda
-
Prosím o radu zkušené rybáře. 20 let jsem nechytal a tudíž nemám kontakt s novým nádobíčkem. Chci jet do Švédska (Storsjo) na přívlač -cestou trošičku fjordy, víc jezera a nejvíc řeky. Poraďte, co za prut(y), naviják(y) a návnady.
- Čtvrtek 9. února 2006 ve 20:06® Cudla
-
Jak se těsíte na ryby?Jak povolí mrazy a mně horečka(po 12 letechmně skolila nějaká cholera asi stárnu)vyrazim kamkoliv kde bude aspoň kousek vody volnej
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:47® ladamaj
-
Kecalka> nám taky i přesto že jsem natom blbě to se pak pozná charakter.
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:46® Shrek
-
Cudla> no asi bude dobrá,protože jsem rozebíral motor z trabanta a jak jsem byl zaprasenej,tak na mě štěkala.Asi nemá ráda tmavou pleť. Kecalka: huš babo!!
) Ladamaj:jo jo,my jsme perfektní dvojka!!!
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:44® Cudla
-
Alívio ta tvoje čubinka je podle fotek fakt překrásná ,ale když bude muset kousnout tak toho otika by mněla sežrat(OTO občan trvale opálený).Muj pes když byl mladej(nyní16l)jednomu ruku prokous,a já ho hajil tím že 11kg proti 90 kilovýmu hovadu je přimněřená obrana,platil jsem mu marodní i když nemakal pes má mít košík.Smál semi do očí.Počtrnácti dnech jsme se potkali sami,chlapec asi uklouzl,zlomil si tu zdravou.POzor na to oni se vyznaj.
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:41® Kecalka
-
ladamaj> to je jasny jsme manzele tak nam to klape vid!!!
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:40® Kecalka
-
Alivio> mas osobku
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:40® ladamaj
-
Alivio> ste perfektní2.
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:38® Shrek
-
ladamaj> v pohodě. Kecalka: GGGRRRRR!!!
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:36® ladamaj
-
Alivio> mám civilní ivojenský kurs psovoda s čubynou se cvyčí líp.Ty fotky jsem viděl je pěkná já sem v paneláku to by byl chudák jinak stebou souhlas.Ty naše kuřátka jsuo asi stejný.Prosím ber to z humorem?????
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:34® Shrek
-
Kecalka> UÁÁÁÁÁÁ!!!!!!GGRRRRRR!!!!Počkej až Tě dostanu do rukou!!!!!!!
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:26® Kecalka
-
ladamaj> moc mu never on keca koupil si krizence ovcaka s poulicni směsi a mysli si ze je to cistokrevny pfpfpf a na cvicaku bude nosit vsem akorad misky z vodou ha ha ha …ted me asi zabije…Alivio
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:20® Shrek
-
ladamaj> no věřím tomu a začal jsem i s realizací,že lepší než bouchačka je vycvičenej pes.Pořídil jsem si něm. ovčáka,od jara jsme registrovaný na cvičáku a rádi bychom to dotáhli až k úspěšnému složení policejních zkoušek.Takovej pes je potom dle mého názoru lepší útočná,ale hlavně i preventivní ochrana.Navíc je s ním u vody větší pr*el než s 1,5 kg oceli.Ale každého názor..... Díky za přiřazení ke slušným lidem
- Čtvrtek 9. února 2006 v 19:16® ladamaj
-
Alivio> myslím že patříte s Kecalkou k těm slušným.Kvér nosím protože mně několikrát napadli a tady je to samej barevnej.Kdy bych byl zdraví tak bych nepřál nikomu se semnou dostat do konfliktu býval jsem dost dobrý nerat o tom mluvím tenkrát mne to stálo dost.Dnes mám sílu ale nohy neposlouchaj.
- Čtvrtek 9. února 2006 v 18:58® Shrek
-
ladamaj> nesou,ale jsou,ale že by lidé byli sin…??To jako sindibádi,nebo sinusoidy?Fakt nevím.Jo a pak má být u vody klid když každej blázen nosí pistoli.Ach jo.Kam jsme se to dostali?
- Čtvrtek 9. února 2006 v 18:55® ladamaj
-
Kecalka> hlavně že mně platili.Koukám že jste veselá kopa kdybych přicházel do styku s takovou kopou tak ne musím tahat sebou kvér ale lidi sou sin…to víš.
- Čtvrtek 9. února 2006 v 18:46® Kecalka
-
ladamaj> no dulezité je že jste MYSTROVAL!!!ale muzete i mistrovat…asi to bude tou klavesnici…
- Čtvrtek 9. února 2006 v 18:09® ladamaj
-
Alivio> mám takovou starou mrch..už musím koupit jinou abych do toho nemuse třískat???
- Čtvrtek 9. února 2006 v 17:48® ladamaj
-
Kecalka> to mu věřím (klavesnice není moje parketa-ale kapříčci jo?)nejsem žádný spisovatel i když jsem mystroval jak jsem to dokázal nevím.Čus
- Čtvrtek 9. února 2006 v 17:11® Shrek
-
Kecalka>
))) To jóóó!!!
- Čtvrtek 9. února 2006 v 17:06® Kecalka
-
ladamaj> moje ceštinařka by mela z vas ohromnou radost.....
- Čtvrtek 9. února 2006 v 15:02® ladamaj
-
Předem zdravím slušné rybáře(né masaře).V kaprařině jsem dost dobrý.Nechci se vychloubat ale poradi ostatním.Popíši vám jeden z mnoha případů.Než jsem začal být nemocen tak jsem dal dohromady partu 3lidí které jsem zasvětil do tajů kaprařiny (na bojlí)mněl z toho být carp tým.Když jsem onemocněl tak mne navštívyli jen kvůli radě co a jak jeto 7let co jsem s nimy přestal komunykovat nebot´ co potřebovali vědět to věděly.Vyklubala se stoho parta masařů,do 1 vezírku dokáží nacpat zhruba 8–10kusů kaprů kolem 60–80cm.Předtím neznali nic jiného než kolínko a housku.Dnes poradím ale moc opatrně.Nevím jaké mate skušenosti vy.Já velmi špatné!!!!!!
- Čtvrtek 9. února 2006 ve 14:42® BoBo-Falknow
-
HaDice: Nemůžu, kazíš mi reputaci a ještě Ti mám volat, ne?!
- Čtvrtek 9. února 2006 ve 13:52® HaD
-
BoBo-Falknow> můžeš mi konečně brnknout??