Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. června 2009 ve 20:46® HaDová
-
Všem co mají zájem o oblečení chytej. Zde jsou první kousky http://edice.chytej.cz/…i_chytej_cz/(prozatím v našem e-shopu), příští týden zprovozníme znovu sekci oblečení chytej.cz zde a v pondělí doplníme zbytek triček a 3 druhy nových čepic. Objednávat můžete mailem – edice@chytej.cz.
- Neděle 7. června 2009 ve 20:27® Kubajs
-
Magnusak:začneme od začátku jo!co máš za vlasec(sílu a barvu)?jak je velký ten rybník co na něm chytáš?hloubkový poměry?popř.informace o zarybnění?velikost háčků?
- Neděle 7. června 2009 ve 20:20® Kubajs
-
Magnusak:na nějaký kuličky se vykašli,nejlepší je přírodnáí nástraha žížalka,červi,kukuřička s tím si vystačíš popř.ještě rohlíček ale nějaký kuličky na ty kašli
- Neděle 7. června 2009 v 9:42® sulda135
-
A víš,že tam sou ryby
páč tři měsíce na zizalu ani okounka necytit..... a nebo zkus splavek
- Sobota 6. června 2009 ve 23:55® Magnusak
-
Kubajs> jeneze ja mama hacek a 20 cm od hacku oluvko cca 25g na hacku mam kukurici ci zizalu nebo neco takovyho koupil jsem si i protejnove kulicky ale furt nic byl bych rad kdybych chytil cokoliv …ale furt nic 3 mesice chodime na ryby a ja furt nic
- Sobota 6. června 2009 ve 23:53® Magnusak
-
lubo OV> No prblem je ten ze jdu na ryby chytit alepson neco…ale zatim ani tuk nevim co delam spatne ma konci vlasce mam hacek asi tak velikostpro raby do 40–50 cm mozna menci po dvaceti cm od hacku mam oluvko asi tak 25g a to je vse na druhej prut jsem si koupil krmitko a to je asi tak taky 15–20 cm od hacku chytam na policajta a vetsinou na zizalu nebo kukurici ci housku a chleba ale koupil jsem si i kulicky pro kapry nejake protejnove......
- Sobota 6. června 2009 v 18:34® tajfun
-
Tak dopad dnešní rybolov hi hi, ani rybka ale zato se na hňojáčka lapl pěknej ráček
- Pátek 5. června 2009 ve 23:51® Robur
-
louhový
- Pátek 5. června 2009 ve 21:40® PAZOUT20
-
Zdravím . Poradí někdo jaké koule na Orlík někam kolem Podoláku ?
- Čtvrtek 4. června 2009 v 15:41® HaD
-
NOVÁ SOUTĚŽ! http://www.chytej.cz/…-tip-a-trik/
- Středa 3. června 2009 ve 20:06® Kubajs
-
Maghnusak:pokud jde o toto myslím že kapříky do 50cm chytíš s krmítkem a jednoduchým návazcem a jdou na hod na tom není nic k řešení,ale pokud jde o větší ryby pak je lepší nakrmit předem ne nějakou krmnou směsí ale stačí 2–4hrsti kukuřice či hrachu a s menším olůvkem a háčkem neuděláš bordel při dopadu a nevyplašíš si ryby,ale samozřejmě že ti to budou brát i menší kapříci
- Pondělí 1. června 2009 v 16:38® lubo OV
-
Magnusak> vypadá to, že jako začátečník patrně ještě ani sám nevíš, na co se zeptat.
Tak začněme od začátku. Jaká bude tvoje cílová ryba, na kterou se chceš zaměřit?
- Sobota 30. května 2009 ve 12:13® sulda135
-
Magnusak> ja si myslim ze by zatim stacillo nake koncove krmítko nebo nake to průjezdné olovo
- Sobota 30. května 2009 v 10:23® lejdula
-
Magnusak> klikni si na encyklopedii,jsou tam montáže a uzly,něco tam určo vybereš…
- Čtvrtek 28. května 2009 v 15:18® Magnusak
-
Kubajs> Asi jsi zkusenejsi muzes mi poradit nejakej navazec nebo krmeni na kapriky nebo jestli musim mit krmitko proste co a jak zlepsit doposud mam na vlasci jen hacek a nejaky to oluvko.dik
- Úterý 26. května 2009 ve 20:12® Plumley27
-
Všude furt samý keci o bouřkách a kroupech a k nám do Brna stejně zase nic nedojde, maximálně nějaká ta přeháňka.
- Úterý 26. května 2009 v 0:16® regulus
-
Plumley27> moc to nechodí
)
- Pondělí 25. května 2009 v 18:39® Plumley27
-
Tak co, jak to de?
- Sobota 23. května 2009 ve 13:31® Magnusak
-
Kubajs> Ja prave nejsem v Cechachjsem v berline
- Sobota 23. května 2009 ve 13:30® Magnusak
-
Plumley27> ok diky
- Středa 20. května 2009 ve 20:29® regulus
-
macino ambrossiny> prostě to neřeš, oni to tak značí, výrobce to buď neuvádí, ale spíš jen přeložili reklamní leták a nikdo na tom nepřemejšlel. Amíci mají dost často pruty značený tak, že je na cílovou rybu a nějaký vrhací zátěže neřeší. Jinde to zase mají popsaný vcelku do podrobna včetně délky rukojeti před a za sedlem navijáku viz tady. http://www.cabelas.com/…ard-item.jsp?… Nejsu schopen ti podle toho co tam dopručujou za silon říct kolik to má vrhací zátěž. To je z Topicu Liberec, že, nejspíš proto to mají jako akci. Zkus se podívat jestli to Greys nemá na svých stránkách nebo si zavolej k prodejci jestli to není na prutu napsaný.
- Středa 20. května 2009 ve 13:45® macino ambrossiny
-
regulus> no jo ale jak je to potom myslene kdyz udajne ten prut 4–8lb by byl na vlasce 0,18–0,25mm kdyz tam pisou toto: Tato řada super citlivých, vysoce reagujících, jednoručních vláčecích prutů oživuje nahazování s malými, lehkými návnadami jako jsou malé třpytky Mepps, gumové návnady, jigy.
- Středa 20. května 2009 ve 13:39® macino ambrossiny
-
regulus> ok díky moc mi to pomohlo aspon uz vim jak se to bere…takze ten greys asi moc lehka vlacka nebude
- Středa 20. května 2009 v 10:55® regulus
-
macino ambrossiny> pruty nevím, nikdy jsem je v ruce nedržel.
1´= 1 ft = 30,5cm 1 lb = 0,45 kg
Ten údaj v librách je doporučená nosnost vlasce 4lb=0,18mm, 5lb=0,2mm, 6lb=0,22mm, 8lb=0,25mm, 10lb=0,28mm a 12lb=0,3mm.
- Středa 20. května 2009 v 10:43® macino ambrossiny
-
Zdravím mám dotaz…co je lepší prut na smáčky, malé rotačky a menší gumy Prut Pezon&Michel Redoutable Bass 180 2–10gr a nebo Prut Greys G-Lite Spin 6' 4–8lb
6,6´ 8–12lb a nevím převod té délky a gramáže u prutu greys můžete mi to napsat v cm a gramech? Díky moc lovu zdar - Úterý 19. května 2009 v 17:41® Kubajs
-
Magnusak:s 6kg kaprem se jen tak na svazovce při plavačce a položené nesetkáš nejčastěji pochytáš ty kolem 40cm a s těmi problémy tolik nejsou nevím odkud jsi ale je to hlavní vysazováná ryba na Mostecku tak se dají nachytat
- Pondělí 18. května 2009 ve 22:14® Plumley27
-
Magnusak> Na splávek se taky dá, ale nejlepší je provnadit. Musí se ale počítat s tím, že na to pudou samozdřejmě i jiný ryby. Po chvilce by měli připlavat aji kapři.
- Pondělí 18. května 2009 ve 22:11® Plumley27
-
Magnusak> Já chytám kapry na těžko a používám krmítko, do kterýho dám nějakou tu směs nebo storuhanku a na háček skusím kukuřici z plechovky a někdy k tomu přidám masňáka. Ale chce to před lovem trochu provnadit.
- Pondělí 18. května 2009 v 15:58® Magnusak
-
Budte zdravi,jsem v rybareni zacatecnik a chtel bych se zeptat na par veci ohledne lovu Kapru.Policeno mam na kapry do 6 kilo to do zacatku snad staci nabo sem najivni?A co k tomu potrebuju?napriklad jakou nastrahu nebo jestly potrebuju krmitko nebo spis chytat na tezko nebo naopak na splavek velikost navazce atd nebo aspon kde to najdu na internetu. ptam se protoze uz skoro 2 mesice chodim k vode a ani tuk.Diky magnusak
- Pátek 15. května 2009 ve 21:44® regulus
-
macino ambrossiny> těžko ti na to odpovědět, ani to shimo ani mivardi jsem v ruce nedržel. Pokud se chceš ubírat k UL, tak to co jsi chtěl zapomeň a mrkni po něčem 5–15g nebo ještě jemnějším třeba 2–7g, ale to už je UL fest.