Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 15. května 2009 ve 14:12® macino ambrossiny
-
regulus> no to jsem právě taky přemýšlel že budu mít pak dva pruty skoro stejné gramáže ale mivardi se mi zda oproti jiným prutům stejné gramáže měkčí…chcu se ubírat směrem spíše k ultralehké přívlači je to větší sranda citlivé nádobíčko…jsem ten co radši chytne víc menších ryb pro zábavu než za cely den jednu trofejní
- Pátek 15. května 2009 ve 12:12® regulus
-
macino ambrossiny> no prut 240/10–25g a prut 240/10–30g je téměř to samý, oboje vlastně střední přívlač, takže by sis koupil druhej skoro stejnej prut. Nevím kterým směrem se chceš ubírat, ale pokud by to mělo být něco jemnějšího než máš, tak bych volil proutek 5–15g, pokud něco směrem k těžší přívlačí tak něco do 40–50g, pokud ovšem nehodláš používat meganástrahy. Délka prutu je individuální záležitost, každýmu vyhovuje něco jinýho. Pokud se Shimana týče, tak ti moc neporadím, nemám přes tuto značku přehled.
- Pátek 15. května 2009 v 11:45® macino ambrossiny
-
zdravím mám dotaz už jsem 3 roky chytal ryby ale jako malý špunt (10) a teď ve 23 letech mě to znovu chytlo ale takovým způsobem že jde vše ostatní kolem (chudák přítelkyně)
chcu se věnovat přívlači a potřeboval bych radu ohledně náčiní koupil jsem si na začátek jen tak něco standard ale funguje to dobře prut mivardi fanatic spining 240/10–25g a navijáček shimano nexave 2500 fb (přední brzda) chtěl bych si koupit potom později něco lepšího na střední přívlač ale spíše universální na woby,rotačky (zřídka),plandavky a twistwry a přemýšlím nad shimano speedmaster 240/10–30g a navijáček shimano exage 2500 fb nebo seido 2500 fb (přední brzdy) tak prosím poraďte díky
- Pondělí 11. května 2009 ve 13:28® revoke
-
BYLA ZALOŽENA NOVÁ DISKUZE – Diskuze s adminy, která by měla plynule nahradit současné Diskuzní fórum Nové Chytej.cz
Očekáváme zde od Vás návrhy na vylepšení, reportování chybek, požadavky na úpravu dat, změny v aukcích, hlášení uživatelů porušujících pravidla, apod.
- Čtvrtek 7. května 2009 ve 23:51® 1Mara
- Čtvrtek 7. května 2009 v 17:54® sus1
-
1Mara> Co máš na mysli?Ten odkaz?
Tento příspěvek byl editován 7.5.2009 17:55:13 uživatelem sus1. - Čtvrtek 7. května 2009 v 17:13® 1Mara
-
sus1> To je dobrý
máš za jedna
- Středa 6. května 2009 v 17:55® HaD
-
VE VŠECH DISKUZÍCH NYNÍ MŮŽETE EDITOVAT VAŠE PŘÍSPĚVKY. VÍCE NAPOVÍ OBRÁZEK. EDITACI PŘÍSPĚVKŮ VE FÓRECH DOKONČUJEME.
SOUČASNĚ SI JIŽ OPĚT MŮŽETE ZOBRAZIT AKTUÁLNÍ VÝPIS VAŠICH FISHBONŮ: http://www.chytej.cz/fishbony/
- Středa 6. května 2009 ve 12:15® srnec34
-
Zdravím všechny rybáře. Prosím o radu, jsem na nějakej čas pracovně v Plzni a rád bych tady zachytal. Poradí mi někdo nějaká dobrá místa? Děkuji moc. Srnec
- Sobota 2. května 2009 ve 12:38® sus1
- Čtvrtek 30. dubna 2009 v 16:15® ladamaj
-
Cudla>DEDKU nezlob kdy se zastavíš no a nezapomeň maminu.Jinak na autíčko čekám a od té krypl káry bolí ruce.-)
- Úterý 28. dubna 2009 v 19:00® Cudla
-
Ladíku krmit mrtvolkama není ono to je hodnotnější mražené srdce,ryba a špenát semleté zmražené.Malým rybkam očka tetry,atd..ještě vzít na struhadle.Živou potravu aby ,trochu lítaly a nezakrněly dávat občas jako doplněk.
- Úterý 28. dubna 2009 v 10:02® ladamaj
-
Cudla>čauky píšu z pc od dětí můj je v opravně ale k věci.Krmení pro rybiky chytám kde to jde a vše zamrazím tudíš zlikviduješ veškéré parazity.Rudo dlouholetá skušenost hahaha-)))))koukej se ukázat aspoň na kavčo prosím moc-ó))))))
- Pondělí 27. dubna 2009 v 9:02® Cudla
-
Někde je napsáno přímo lov ryb a planktonu zakázán.Je to téměř na všech chovných nádržích.Někde to tolerují a někde by ti za to nejradši „vypíchli voči“.Blechy radši z těchto nádrží nebrat můžeš si přinést domů různý parazity a nemoci,pak ti odejde celej chov do pryč…
- Neděle 26. dubna 2009 ve 14:06® Robur
-
teoreticky bych řekl, že je to pytláctví. Ale asi na stejné úrovni, jako by ti hajný vykládal, že mu kradeš mravence. Pokud se chováš jako slušný člověk, tak to může být dotyčnému šumák. Zamysli se, zda jsi ho něčím neprovokoval např. rybník je zaměřený na plůdek či potěr ryb, nestál jsi mu autem u vody, nepoškozoval jsi břeh a podobně. Taky jsi mu mohl připadat jen podezřele, prostě se na břehu pohybuješ jak pytlák, něco jsi lovil a on měl radost, že tě dostal, akorát pak zjistil, že jsi nechytal ryby
- Neděle 26. dubna 2009 v 11:20@ bohumil slavik
-
hytam na rybniku sitkou perloocky zvane blechy a chytil mne tam nejaky manik ze se to nesmy ze je to hovny rybnik tak bych rat vedel jestli ma pravdu a nebo se jen tak kasal
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 7:02® zacatecnik
-
jo ten prut vypadá dobře lévný a možná i kvalitní
- Středa 15. dubna 2009 ve 21:17® skwor
-
zacatecnik> Zvládneš s tím jak chytání na těžko (s adekvátně těžkým olůvkem), tak přívlač, i plavačku. Těch 10–30g je lepších než 150g tyč, která se ani nehne a spíš Ti začátky znechutí.
- Středa 15. dubna 2009 ve 21:15® zacatecnik
-
moc moc díky, na ten prut mohu chytat i na těžko? nebo jen na přívlač
- Středa 15. dubna 2009 v 18:46® skwor
-
zacatecnik> Ještě naviják (velikost 30) http://www.rybashop.cz/…10651560.htm
- Středa 15. dubna 2009 v 18:45® skwor
-
zacatecnik> Pro začátek bych vzal třeba tohle v 270cm. http://www.rybashop.cz/…14246209.htm Sám ho mám na občasnou bobkařinu taky. Po navijáku se koukni třeba u Okumy, např. na model Semper X 430. Měl by být na tom samém webu. Ať se daří.
- Středa 15. dubna 2009 v 18:10® zacatecnik
-
je tu někdo kdo by mi poradil? podle čeho vybírat atd.?
- Úterý 14. dubna 2009 ve 21:04® zacatecnik
-
tak vevadí stejně děkuju přeju mnoho ryb
- Úterý 14. dubna 2009 ve 20:26® chosebaits
-
zacatecnik> tak to je daleko,to musíš sehnat někoho z okolí.
- Úterý 14. dubna 2009 ve 20:25® zacatecnik
-
a prut bych chtěl asi 2,7m a budu chytat morava olšava ordějov
- Úterý 14. dubna 2009 ve 20:24® zacatecnik
-
s vizovic
- Úterý 14. dubna 2009 ve 20:17® chosebaits
-
zacatecnik> to máš těžký.Zaleží,kde budeš chytat a hlavně co.Nej bude jít s nějakým rybářem na krám a tam se rozhodneš.Od kud si?
- Úterý 14. dubna 2009 v 19:40® zacatecnik
-
ahojte rybáři, potřebuju poradit jsem začatečník a nevim jaký jsi mám koupit prut s navyjákem nejaký teleskopický a jednoduchý a levný
- Středa 11. března 2009 v 15:39® yerrx
-
tajfun> radší si za pár týdnů zajeď do Brna na veletrh a tam nakoupíš všechno…
- Úterý 10. března 2009 v 18:36® tajfun
-
Tak Vám zatím dík, dám teda na vaše rady .. koukám že to tu funguje a každej se snaží poradit moc moc děkuju .. snad vyberu dobře nebo kdyby někdo poradil konkrátněji co koupit budu rád pokukuju po obchodech ale poznal jsem že se všichni snažej prodat za každou cenu a vnucujou snad všechno a hlevně co nejdražší alespoň teda v Olmiku ..