Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 8. března 2009 v 8:08® sgt.mooody
-
Nějak takle…
- Pátek 6. března 2009 v 19:04® sgt.mooody
-
dedacek> Podle toho na jakou montáž,já používám na trhací bojku jeden jednoháček pro nástrahu,a jeden trojhák dávám do spod pod nástrahu pro dobrý zásek ryby.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 14:59® chosebaits
-
dedacek>ano,já
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:58® dedacek
-
používá někdo jeden jednoháček při lovu sumců
- Úterý 3. března 2009 ve 12:42® regulus
-
jzmail> u nás je to takto www.volny.cz klikni na pracovní povinnost.
- Úterý 3. března 2009 v 11:11® jzmail
-
Prosím o odpověď na otázku, od kolika let důchodce starobní nemá za povinnost vykonávat brigády. Děkuji jz.mail@volny.cz
- Neděle 1. března 2009 ve 14:40® regulus
-
vlastik99> zkus trochu upřesnit, jinak mrkni sem, www.chytej.cz ale asi tam není všechno.
- Neděle 1. března 2009 ve 14:07® vlastik99
-
zdravim nadšence rybolovu.chci se zeptat kdy začínají rybářské závody.díky.Vlastik
- Sobota 21. února 2009 v 9:55® Beer.Beda
-
Chtěl bych se zeotat jestli někdo nevíte zda na rameni řeky Blanice v Protivíně kterému se říká Bažantnice platí pouze místní povolenka nebo ne.
- Úterý 17. února 2009 v 17:30® bubu
-
Zdeněk Píša> jestli v BP není uvedena pro daný revír vyjímka,můžeš brodit se zahájením
- Úterý 17. února 2009 ve 13:38® carabus
-
Zdeněk Píša> V BP to máš uvedený u jednotlivých revírů, většinou je to jako ochrana trdlišť lipana
- Úterý 17. února 2009 v 9:25® Zdeněk Píša
-
čau malá technická Od kdy se může na pstruhovce brodit ????:-/
- Úterý 17. února 2009 v 9:14® carabus
-
tajfun – také jsem se k rybaření vrátil po delší době a také jsem si jako první koupil tvrdý teleskop a 4000 bait, šňůru a hurá na ně. Dneska mám dva feedry(330 a 390)a 6m boloňku a teleskop už jsem neviděl ani nepamatuju
- Sobota 14. února 2009 v 18:50@ ???
-
Chci se zeptat co říkáte na prut York Eagle Feeder 3,60. Máte někdo nějakou zkušenost? Díky moc.
- Středa 11. února 2009 v 1:28® čabi
-
tajfun:rozhodně ber toho feedera,jednak na něj budeš chytat veškerý kaprovitý ryby a taky můžeš na to píchnout rybičku a zkoušet dravce
- Neděle 8. února 2009 v 16:47® jájá
-
albin> Rád bych řekl, že to bylo rybou, ale lidská nešikovnost je veliká a když máš starý (tuší že to byl silstár, který měl léta za sebou)naviják, tak prů..r je na světě
- Neděle 8. února 2009 v 16:30® albin
-
jájá:Nesmíš nechávat ty rybky tak rozjet.
- Neděle 8. února 2009 v 16:02® jájá
-
tajfun> Určitě bych taky poradil feeder a k němu nějaký proutek okolo 2,7 metru co je určený pro vláčku. Zní to divně, ale dá se s ním pohodlně chytat na těžko, odhodit nějaký ten spláveček a až zkončí hájení dravců, tak nebudeš muset investovat do vláčáku. Ber to jako nejjednoduší vybavení. Když koupíš klacek okolo 3,5 metru na těžko, tak těžko zavláčíš a se splávkem po hodině držení prutu to bude otrava. Chtěl bych poopravit kolegu „výča“ určitě měl na mysli ocelové ložisko, také je dobré mít naviják s kovovou cívkou. Déle vydrží, nezadrhává se ti vlasec a nemusíš se bát zborcení stěny cívky. Mně se to už stalo, je pravda že u šňůry. Lovu zdar
- Neděle 8. února 2009 v 11:02® výča
-
taky bych radši koupi feeder to tě bude bavit víc a hlavně sy kup naviják aby měl železný ložiska.
- Pátek 6. února 2009 ve 22:52® albin
-
MadMack:Moje řeč.+
tajfun:Ono ani tak nejde baví nebaví.Jde o to,že do té doby než si vedle tebe sedne někdo s feedrem budeš spokojenej.Pak už tě to nebude bavit na těžko.Hlavně je to rada jestli dobře chápu máš omezený finance tak nekupuj zbytečnosti za pár kaček a radši si kup prut kterej bude mít větší využití.Myslim,že feedr je dostatečnej univerzál na skorovšechno.
- Pátek 6. února 2009 ve 21:22® MadMack
-
tajfun> a co ti brání hodit na těžko feeder a okounky chytat na plavačku. Když jsem se vracel k rybařině tak jsem taky jako první koupil pruty na položenou a po půl roce jsem kupoval feeder, pak jemnější picker, vláčák na štiky, vláčák na pstruhy, vláčák na marmyšku, vláčák na sumce a pruty na těžko šli rychle z domu
- Pátek 6. února 2009 ve 20:03® tajfun
-
no mě to tak baví hodím si na težko a pak si na žížalky chytám okounkyy máme jich tu požehnaně…
- Pátek 6. února 2009 v 16:57® albin
-
tajfun:Dej pokoj s prutama na těžko.Pořiď si něco akčnějšího třeba feedr,matchku,přívlačák.Policajta na to přinejhorším pověsíš taky,ale jestli začínáš tak tě to na těžko nebude moc bavit,protože na to chytíš menší množství ryb než třeba s feedrem.No a za půl roku zjistíš,že ti obyčejnej teleskop nestačí a stejně zase budeš utrácet za jiný,speciálnější pruty.
- Pátek 6. února 2009 v 15:31® tajfun
-
tak papíry mám nakonec bez flašky hi hi … jsem to párkrát vyzkoušel na netu a šlo to .. chlapi potřebuju ale poradit jakej prut a hlavně naviják koupit na „těžko“ u nás v olmiku v prodejně mi pořád nutí samou drahotu a nechci ze začátku do toho moc rvát díík
- Neděle 1. února 2009 ve 21:22® tomashr
-
Teď jsem si po dlouhé době oživil rybářský lístek. Přezkoušení spíš symbolické (ale nevylučuji, že mi to zjednodušili proto, že jsem v minulosti už zkoušky dělal, bohužel jsem starý lístek nebyl schopen najít, tak jsem musel nanovo). Nicméně testy z webu ČRS jsem cvičně dělal a prošel bych prakticky jistě. Co mi ale obecně na testech vadí je to, že se tu skládají otázky typu „míra kapra“, „kdy je povolená přívlač“, atd., ale revíry, kde platí bez výjimky to, co je v základním RŘ, jsou spíše výjimkou než pravidlem, těch místních úprav (někdy chvályhodných, někdy ne, ale to je jedno) je opravdu hodně.
Z toho důvodu bych asi opravdu ty testy moc neprožíval a pokud to někdo odflákne (případně jak tu bylo zmíněno „ošulí lahvinkou“) ani moc neodsuzoval, stejně si každý musí před lovem na neznámé vodě nejprve přečíst aktuální situaci – to bych naopak při poučování nových adeptů velmi zdůraznil! - Pondělí 26. ledna 2009 v 18:45® proutnik
-
pepos.93> schytal jsem to na dennich dobach lovu
- Pondělí 26. ledna 2009 v 18:26® proutnik
-
pepos.93> diky tak jsem zvedavej
- Pondělí 26. ledna 2009 v 17:09profil byl smazán
-
proutnik> www.rybsvaz.cz
- Pondělí 26. ledna 2009 v 15:44® proutnik
-
Michal/> dej sem odkaz na ty stranky prosim at si vyzkousim jak sem zbehlej
- Neděle 25. ledna 2009 ve 22:33® Michal/
-
yerrx< Podle mě jsou v tomto případě ty testy jenom simbolický. Bohužel takhle se to děje asik všude, ale něco je v testech úplně zbytečně. Dneska sem si je dělal na netu a 4 chyby. to o5 v otázce kdo se může stát ryb. stráží a nejvyšší orgán svazu je …