Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 12. listopadu 2008 v 15:39® HaD
-
MadMack> jaké detaily?
- Sobota 1. listopadu 2008 v 19:51® MadMack
-
HaD,Robur> koukám že jste slečnu nějak vyděsili, hned chtít vědět intimní detaily
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:43® Robur
-
Hade, máš pravdu
- Čtvrtek 30. října 2008 v 19:30® HaD
-
alice> Robur má pravdu. Musíš o sobě něco sdělit a pak si zkus najít někoho z okolí, kdo Tě na ryby vezme a ukáže vše potřebné.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 14:33® sus1
-
Robur> Ty si nějak zvědavej??odkud je hned???heleho?!!!
vejlupka.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 10:11® Robur
-
zaregistruj se, vyplň si kartu, napiš co chceš chytat a jak, pokud v tom máš už jasno a on už se tě někdo ujme, neboj. Nemá moc cenu se domlouvat na ryby s někým z druhého konce ČR a nebo muškařem, když chceš chytat např. kapry, že
- Čtvrtek 30. října 2008 v 8:42@ ???
-
ahojky, chtěla bxch začít rybařit, ale zatím se v tom moc nevyznám, potřebuju poradit co a jak, a k tomu jsem ještě žena a to se moc nevidí, nemohl by mi nekdo pomoct???
- Středa 29. října 2008 v 18:19® bubu
-
martanas13> takhle obecně se nedá odpovědět. Záleží,jakým způsobem budeš lovit. Příklad:na pstruha na muchu při použití streamra háček č.6 a na malou jepici č.18. U kapra podobně,můžeš použít na rousnici třeba 1|0 s prodlouženým ramínkem a při lovu na masné červy č.8. Nemluvě o tom,že číslování u jednotlivých výrobců, se dosti liší. Mnou uvedený čísla jsou víceméně obrazný,aby jsi viděl ten rozdíl.
- Středa 29. října 2008 v 0:24@ ???
-
čus potřebuju radu jakej zvolit háček na pstruha, kapra a cejna
- Středa 22. října 2008 v 9:28@ ???
-
Ted jsem se motal spis v horach nez u more, ale uz se na to celej tresu. Na Zelandu nepotrebujete povoleni pro lov v mori a je to prej extremne jednoducha zalezitost.. Rybari tu chodej lovit s koleckem. To o tom vzduchu jsem si nevymyslel www.ceskykapr.cz (a pisou to i jinde)
- Pondělí 20. října 2008 v 16:28® Hora
-
Clogg>nevím jak zrovna na NZ,ale v okolí jsou třeba kapři jako plevel,tak si zjisti nejdřív podmínky.Ať nemáš problémy při pouštění malého kapříka.
- Sobota 18. října 2008 v 18:28® albin
-
Clogg:Nevim jak dlouho vydrží kapr na suchu,ale je fakt,že dřív se kapři převáželi po Čechách i do zahraničí v mokrej slámě.
- Pátek 17. října 2008 ve 22:37® regulus
-
Clogg> havárka PC, tak odpověď až včil. No to že kapr vydrží celkem dlouho na suchu je fakt, nicméně tvoje poznámka o rybě co dejchá na suchu byla kapku úsměvná.
Tak co už nějakej rybářskej, potažmo kulinářskej úspěch???
- Čtvrtek 16. října 2008 v 7:23@ ???
-
regulus,edis> Diky za pochvalu a cenne rady. Na netu jsem se docetl, ze kapr umi castecne prijmat kyslik i ze vduchu, diky cemuz muze prezit i nekolikahodinovou cestu v sitovce..
- Středa 15. října 2008 ve 21:55® EDYS
-
Clogg> mimo ryby..ta stranka je hodne dobrej napad ale je i dobre udelana
- Středa 15. října 2008 ve 13:13® Robur
-
ještě mezi hřbetní a ocasní ploutví je tuková poutvička, tu mají ryby lososovité, a ty jsou chuťově mňamTento příspěvek byl 15.10.2008 ve 22:04 editován administrátorem regulus
- Středa 15. října 2008 v 11:25® regulus
-
Clogg> krev bych až tak neřešil, když něco lapneš, škrábni to po palici a prořízni tomu žábra (to sou ty díry za hlavou kterejma ryba dejchá, takový červený oblouky)tím ju odkrvíš. Jinak ryba co může dejchat na vzduchu snad asi není. Pravda ovšem je, že netuším co lze na NZ kromě kapra a pstruha který tam byly zavlečený všechno chytit, bych se raděj díval co berou k žrádlu ostatní, aby sis nedonesl nějakou sviňu která se nedá jíst. Jo máš recht s tou webovou stránkou, je zajímavě řešená. Jinak nejsou nutný jen fotky ryb, i fotka pěkné přírody s kouskem řeky potěší naše oči.
- Středa 15. října 2008 ve 4:35@ ???
-
regulus> Dekuju
hned se na to vrhnu. Jen mam jeste dotaz.. Jedinej tutorial co jsem nasel na netu byl na Vanocniho kapra a tam rozebirali myslenku o tom, kde se ma co nariznout, aby nebyla krev v mase. Resi se to i u ostatnich ryb, nebo to je jen u tech, co muzou dejchat na vzduchu? Kdyz neco vylovim, fotky dodam. (jo a neni to blog ale hodinami programovani vytvorena webovka.. ale to jen tak pro upresnenou)
- Úterý 14. října 2008 v 11:24® regulus
-
Clogg> v knize návštěv na tvým blogu máš ten tutotial.
- Úterý 14. října 2008 v 6:27@ ???
-
Ahoj. Jsem ted v rybarske mecce.. tedy na Novem Zelandu. Jidlo je tu drahy, ryb je tu fura a nepotrebujete zde licenci tak bych si takhle rad zpestril jidelnicek. Bohuzel jsem ale jeste nikdy nerybaril, tak nevim jak na to. Nemohli byste mi nekdo napsat (nebo linknout) nejakej tutorial aneb od koupi hacku az po umisteni na panev? (myslim ze rybu vylovit zvladnu, ale nemam sajnu, co pak s ni. To ji mam nejak kuchnout, vostrouhat nebo co?). Dekuji PS: pozdravy z druheho konce sveta www.clogg.over.cz
- Pondělí 13. října 2008 ve 14:30® Cudla
-
údajně jsou hořký ani želvy je moc nemusí
- Pondělí 13. října 2008 v 11:42® LojzaRybka
-
jj,velikost je dobrá,ale já naně skoušel chytat a nechtěli je ani okouni a když tam hodim hnojáčka,tak se můžou zbláznit,skoušel jsem je i na štiku pstruhy a i mníky a nevzalo je nic,možná náhoda,ale prostě nebyl ťuk.Tim že je vysadíš do rybníčka,tak rybníček odepíšeš,pujdeš tam na nástražní karásky nebo ploťky a budeš chytat jen tuto havěť
- Pondělí 13. října 2008 v 8:57® Tomik
-
LojzaRybka> chci to nasadit do rybníka kde je dostatek dravců, nevěřim tomu že by jim nechutnaly…ideální velikost..:)
- Neděle 12. října 2008 ve 20:50® LojzaRybka
-
střevličky východní jsou už i v ohři a přítocích ohře,nejhorší je ,že to nic nežere,snad jen ledňáčci
- Sobota 11. října 2008 ve 22:34® cormaxx
-
lucioperce69:rybník,vedle rybníku kde jsme podsekli cejňáka
Chytal jsem v létě s neteří potěr do podběráku a tohle jsem lapnul a nepoznal…
- Sobota 11. října 2008 ve 21:06® Tomik
-
díky za radu..:)
- Sobota 11. října 2008 ve 20:58® MadMack
-
Tomik> u stavidla stačí hodit trochu šrotu a za 10min je tam rybí polívka. ale bacha na 5cm kapříky, kterých je tam snad ještě víc než střevliček
- Sobota 11. října 2008 ve 20:47® Tomik
-
dík, to mam celkem kousek…
- Sobota 11. října 2008 v 19:16® MadMack
-
Tomik> Knířov u Vysokého Mýta www.mapy.cz
- Sobota 11. října 2008 ve 12:24® Tomik
-
hledám někde ve Vč rybník se střevličkou východní, nevíte někdo kam na ně??