Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 11. června 2008 ve 13:58® jakubmikulica
-
cormaxx> jak ty bludišťáky sbírat
- Čtvrtek 5. června 2008 v 18:53® Zdeněk Píša
-
Petr 13 co jsi myslel tim
- Čtvrtek 5. června 2008 v 17:11® cormaxx
-
jakubmikulica: www.ceskatelevize.cz Tady se sbíraj bludišťáci
- Čtvrtek 5. června 2008 ve 14:38® petr13
-
pivo
- Středa 4. června 2008 ve 23:58® cormoran
-
- Středa 4. června 2008 v 19:38® jakubmikulica
-
cormaxx> nechápu jakýho bludišťáka
- Středa 4. června 2008 ve 13:38® jakubmikulica
-
na talíři je nej nej nej
- Středa 4. června 2008 v 11:45® cormaxx
-
BoBo-Falknow: za to dostáváš jednoho bludišťáka
- Středa 4. června 2008 v 7:29® BoBo-Falknow
-
jakubmikulica: A čtyřnásob, pokud ho přineseš k večeři a jste doma alespoň tři.
- Úterý 3. června 2008 ve 22:40® Kuba V.
-
a trojnásob při šetrném zacházení:) v životě jsem pár chyb s rybama taky udělal, ale už se snažím jim to nestěžovat proto i zamačkávám všechny protihroty jinak gratulace k první rybce;)
- Úterý 3. června 2008 ve 21:07® cormaxx
-
jakubmikulica: Jen tak dál.Když jí pak dáš svobodu,tak to potěší dvojnásob
- Úterý 3. června 2008 ve 21:04® jakubmikulica
-
ahoj začal jsem rybařit je to tak 3 měsíce a už mám první rybu kapra 44cm byla to sranda,ale makačka tak rybolovu zdar
- Úterý 3. června 2008 v 10:30® Kuba V.
-
Alzo> taky jsem muškař začátečník, ale už jsem o tomto problému něco četl. Existují tzv. floatanty, např. gely, které naneseš před chytáním na mušku, ale nemaže se to na CDC peří. a druhý způsob je prostý a to jsou plané hody. O dalších způsobech už nevím pokud nějaké jsou.
- Pondělí 2. června 2008 v 19:15® cormoran
-
Alzo> Zkus to v muškaření, tam Ti klucí rádi poraděj…
- Pondělí 2. června 2008 v 19:09® Alzo
-
zdravim rybáři potřeboval bych poradit ohledně suché mušky…když na ni chytám tak se me ji po pár pstruzích nebo asi tak pul hodiny chytání nedaří řádně vysušit a dere se mě pod hladinu…je na to nějaká vychytávka?děkuji za radu..
- Pondělí 2. června 2008 v 11:46® jirka88
-
tomchamik> mas icq ? sem ted ve skole tu mam jen icq
- Pondělí 2. června 2008 v 11:44® tomchamik
-
ok,nebo 739 544 036
- Pondělí 2. června 2008 v 11:42® jirka88
-
tomchamik> ja ted nejsem doma ..... pak ti napisu na skype
- Pondělí 2. června 2008 v 11:37® tomchamik
-
jirka88> jsem na skype
- Pondělí 2. června 2008 v 11:30® jirka88
-
Petas> ne ne .. ted mi bude 18 … neboj dodam info
- Pondělí 2. června 2008 v 9:30® Petas
-
jirka88> Neboj zkoušky dělat určitě nebudeš. Na parťáka s takto vyplněnou kartou zapoměň. Doplň si informace o sobě a zkus to znovu. Já osobně jezdím na B1 až B6 velice često. Jen mám dotaz 88ve tvém nickname je rok naroz. nebo HH
?????
- Neděle 1. června 2008 ve 20:33® jirka88
-
Sander> ok , dik … ostatne ve ctvrtek se to dozvim
- Neděle 1. června 2008 v 17:53® Sander
-
jirka88 > myslím že ne. Kamarád si obnovoval papíry po šesti letech a zkoušky nedělal. Více se optej v tvé příslušné MO.
- Neděle 1. června 2008 v 16:48® jirka88
-
cau lidi potreboval bych se zeptat ..... pred 2 lety jsem prestal chytat ryby , kvuli skole ale ted si zase chci koupit povolenku. Budu muset delat nejake zkousky ?
a hledam nejake rybare z prahy co by treba jezdily na berounku atd …
jsem z prahy
- Neděle 1. června 2008 ve 12:57® Sander
-
Glein > pokud jsi měl namysli vláčku, tak jsem na pstruhové Vltavě v takto horkých dnech byl několikrát také. V tomto případě je opravdu lepší ráno + večer. Nejen kvůli vodákům. Osobně jsem tam s vláčkou nikdy úspěchy neměl, pár pstruhů, menších štik a jeden candát. Ovšem kolegovi takovéto počasí vyhovovalo – v opravdu parném dni, někdy okolo 15té hodiny, vyndal 92 štiku na mouchu, chvíli potom slušného candáta. Tzn., že i dost záleží na „rukách“ té které lovící osoby.
Většinou jsem to psychicky nevydržel, vytáhl plavačku, a žehlil vše co šlo. Narazil jsem na hejna kaprů, kdy brali na každý nához, velcí tloušti, cejni, plotice atp.
Takže zde máš konkrétní případ toho, jak moc záleží na tom, jakou techniku zvolíš a jakou rybu chceš lovit.
- Neděle 1. června 2008 ve 12:52® Glein
-
Sander> Diky. Otazka vznikla po vcerejsku, kdy jsem se pokousel vlacet na Vltave bez uspechu. Bohuzel nejsem motorizovany, takze jsem to z kraje vecera zabalil a sel na jeden z poslednich vlaku. Plavana se mi libi, chtel bych se ji naucit, ale zatim jsem chytal jen malou bilou rybu na rohlik. Vyzkousim ovoce.
- Neděle 1. června 2008 ve 12:23® Sander
-
Glein > smysl to má. Dost ale záleží na zvoleném způsobu lovu a výběru místa. Například plavaná v těchto horkých dnech s třešněmi – naprosto ideální. To samé lov kaprů z hladiny, o kterých spousta lidí tvrdí, že neberou. Tedy zobecnit, že ryby jdou v létě jen ráno a večer, nelze. Taktéž nelze dávat do jedné kupy proudnou řeku a stojatou vodu.
Jestli budou brát na Vltavě či na Botiči za slunce nebo ve stínu, nevím, ale řekl bych, že slunce není rozhodujícím faktorem ovlivňujícím braní. Kór když se jedná o řeku.
- Neděle 1. června 2008 v 10:51® Glein
-
Brani ryb v prubehu dne
Ma smysl chodit na ryby pres den pri pocasi a horku, ktere ted u nas je? Je mozne zobecnit, ze v lete ryby berou jen rano a vecer, nebo i zalezi na tom, na jake vode chci chytat? Budou ryby stejne neochotne brat jak na Vltave, kam pres den na hladinu pece Slunce, tak i treba na Botici, ktery tece rychleji a cely den je temer cely zastineny stromy? Je to pro kazdou vodu specificke a musi se to ochodit a odkoukat?
- Úterý 20. května 2008 v 19:25® Salmo
-
kubas> ty voe toho mi ani nepřipomínej…:-/
- Středa 14. května 2008 v 17:45® kubas
-
malej rybar> na JV nemáš