Vyhledávání
Začínáme rybařit
V diskuzi je 2.745 příspěvků, z toho 2745 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. března 2007 ve 13:40® harpunar
-
pašerák 7-zajeď do Hlučína,hned u náměstí je ryb.obchod,který vlastní p.Josef Chlebiš,je to vláčkář,má obrovské zkušenosti a určitě ti nenabíbne nějaký unterhund,nýbrž kvalitní cajk za dobré ceny. A navíc se ti bude plně věnovat a nebude u toho koukat na hodinky.Zajeď tam,neprohloupíš!!!!!
- Neděle 4. března 2007 ve 2:23® Koudy
-
pašerák7: no tak já tam špatnou zkušenost nemám…a pokud píšeš že jsi začátečník je lepší jít kupovat prut s někým zkušenějším ať máš jistotu a to v kterémkoliv obchodě…pokud nikoho neznáš není problém se domluvit a zajít tam společně…jsem z FM.
- Sobota 3. března 2007 ve 21:25® pašerák7
-
Koudy:tam už sem byl celkem dobrý ale říkali mi že ti řeknou to je pořádnej prut na pořádnýho kapra pořádnej prut a daj ti ten co mají jako poslední protože je šurý a protože ví že seš začátečník tam chodím kupovat jenom návnady prut radši ne
- Neděle 25. února 2007 ve 23:52® jolik
-
Ahoj všichni, jsem úplný začátečník v přívlači, chci se zeptat zda je tu někdo z plzně či okolí kdo by mi poradil kde se nechá chytat.díky a Petrův Zdar
- Čtvrtek 22. února 2007 v 15:54® Prutos
-
Flash25> www.chytej.cz
- Čtvrtek 22. února 2007 ve 12:41® Flash25
-
shanim vse o muskareni,zacinam s tim a potrebuju naky info.diky
- Středa 21. února 2007 ve 23:48® Koudy
-
pašerák7:V Místku na náměstí,v podloubí v prvním patře ve Sportovním rybáři by se taky určitě dal vybrat pěkný proutek na přívlač…
- Středa 21. února 2007 v 18:37® Hora
-
pašerák7>kousek dále směrem na hulvácký kopec je taky dobrá prodejna po pravé straně,najdeš tam zboží na vláčku,kaprařinu,pruty i navijáky a další vybavení.
- Středa 21. února 2007 v 15:11® okoun 1
-
pašerák7> Jindřich Kotlář Sport – Rybář – Ostrava – Zábřeh a nebo mrkni sem chytej.cz
- Středa 21. února 2007 ve 14:29® pašerák7
-
začínám rybařit a budu si za týden kupovat prut vláčařský.Prosím doporučte mi nějaký obchod v ostravě či Frýdku místku.Rybářský obchod myslím.Dík
- Pátek 16. února 2007 ve 20:59® jarryn21
-
Loshmi-Zdar.Tak sem se koukal na soukr.revíry a tam ten tvůj rybník není.Ani okolo Pardubek ani okolo H.K.
- Pondělí 12. února 2007 v 10:48® loshmi
-
Dobrý den, může mi někdo říct jestli patří rybník Bajkal v Pardubicích k revíru nebo ja ne něj potřebá jiná povolenka, v řádu to nikde není, díky
- Neděle 11. února 2007 ve 12:45@ ???
-
AHOJ
A JAKÝ ZPUSOB RYBAŘINY HODLÁŠ PROVOZOVAT??? KAPRAŘINA _ DRAVCI PSTRUHOVKA_ MUŠKAŘENÍ ??? - Sobota 20. ledna 2007 v 11:25® revoke
-
Zkus si podat inzerát chytej.cz , třeba se někdo ozve
- Pátek 19. ledna 2007 v 11:07® jbc.soptik
-
Dobrý lov všem, jsem začínající rybář z Jablonce nad Nisou a hodil by se mi partner(ka) na občasné vyjížďky na ryby. Zatím vzhledem k pracovnímu vytížení preferuji jednodenní víkendové akce. Pokud má někdo podobný problém, budu rád, když semi ozve na mail a snad se dohodneme.
- Úterý 9. ledna 2007 v 15:04® profo
-
Zil> Jak píše M.Burnes. celorepubliková platí na oba svazy. Celosvazová platí pouze na revírech jednoho svazu.
- Úterý 9. ledna 2007 ve 14:02® M.BURNES
-
@ Zil:Republika se dělí na dva svazy ČRS a MRS
- Úterý 9. ledna 2007 ve 13:31@ ???
-
Může mi někdo vysvětlit rozdíl mezi celosvazovou a celorepublikovou povolenkou?? Díky.
- Sobota 16. prosince 2006 ve 22:57® Frostty
-
@ Pegaska: hoj, kontaktni Střední odbornou školu rybařskou ve Vodnaněch, tam lze obědnat nějaké učebnice..
- Úterý 28. listopadu 2006 ve 14:14@ ???
-
Drazí rybáři. Už jsem zoufalá, tak se obracím na fórum. Potřebovala bych pro tátu knihu k Vánocům – měla by se týkat rybníkaření – co kam nasadit, nějaké popisy ryb.. Doufám, že jsem se vyjádřila přibližně přesně:). Díky za jakoukoliv radu, nejlépe na e-mail.
2Eddie – kamarádi z Gorey chodí chytat, je tam jeden opravdu vášnivý rybář (čech), tak jestli to nemáš daleko, pisni mi na mail, kdyžtak ti po domluvě s ním dám kontakt.
Pegaska
- Úterý 14. listopadu 2006 v 15:54® Dědek
-
Eddie> a to tam nemáš nikoho, kdo by tě vzal na ryby? Jedna vycházka dá za týden studování na netu. Můžeme pokecat na icq.
- Neděle 5. listopadu 2006 v 8:38® BoBo-Falknow
-
Eddie: Vrazil jsem si Tě do Skypa, možná Ti něco málo budu schopen poradit, ale vzhledem k Tvému bydlišti to budou opravdu jen základy. Jinak nemusíš dávat jeden dotaz do všech diskuzí, bohatě stačí tady. Z ostatních diskuzí (mimo všeobecné) jsem ho smáznul.
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 4:54® Eddie
-
Aha a jeste moje adresa: eddiex@seznam.cz
- Neděle 5. listopadu 2006 ve 4:51® Eddie
-
Ahoj Vsem. Mam prosbu na kohokoliv ochotneho… Jsem uz starsi muz a prave dnes jsem zacal rybarit. Jenze o rybolovu nic nevim takze mi nic nerikaji vyrazy jako: na plavacku, feeder, muskareni atd. atd. Mohl by mi nekdo poradit kde na netu najdu opravdu ZAKLADNI informace o rybolovu? Mam na mysli neco jako popis tech vsech zpusobu lovu a technik a tak… Ja totiz vazne nevim ani jake hacky jsou na co dobre a uz vubec ne jak je kruci privazat na ten klouzavy vlasec…
Opakuji ze jsem absolutni rybarsky negramota. Ziju v Irsku a tak net je pro mne ta nejlepsi cesta. A kdyby snad nekdo dokonce byl ochotny komunikovat se mnou prez SKYPE, tak mohu na oplatku poskytnout nejake informace o tom jak to chodi v praxi v Irsku… Dekuji za kazdou pomoc predem. Vsem preji mnoho zabavy a radosti z rybareni. Mne to chytlo fakt naplno. Eddie
- Sobota 28. října 2006 ve 22:54® rarach
-
Příchy: s frajeřinou chujuvinou na vláčku jsi zase začal Ty, takže klídek, já chytám na suchou jenom netopýry.
- Čtvrtek 26. října 2006 v 19:01® Prichy
-
Mirek: no jo…to je jafny…a to cele na suchou, aby to byla jo frajerina
- Čtvrtek 26. října 2006 v 11:06® Mirek
-
Prichy> Kecko!
Hrozím se jenom pomyslet, že by jí rarach háknul na mouchu. Už to vidím. Brzda řve, backing na doraz a Ruda za ní žene mohutnými skoky po proudu…
- Středa 25. října 2006 ve 14:46® Prichy
-
HaD: byl jsem osobne u toho, kdyz Mirek testoval 2-ku stribro specialne na ty potvory…daval jsem bacha a tak to prineslo ovoce…nedokazes si predstavit to kopnuti do prutu
- Středa 25. října 2006 ve 12:40® Mirek
-
HaD> .-))))
- Středa 25. října 2006 v 11:02® HaD
-
Mirek> protože při vláčce si víc užiješ ten brutální útok a klapnutí zubatých čelistí