Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Čtvrtek 25. ledna 2018 ve 20:05® Tibi
- Datum lovu: 25.1.2018 | Revír: Hron č.1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes som mal v pláne potrápiť nové UL-ko na neďalekom kanáli …v poslednej dobe tam brali aspoň malé šťuky. Ale po hodine a pól bez záberu som to tam zbalil a šipirc na neďalekí Hron. Voda bola celkom čistá a nakoľko je momentálne Dunaj „vysoko“ tak sa prúd na tomto úseku spomalí (chytal som asi 500 metrov od sútoku). Na mieste kde som v lete a na jeseň chytal ostrieže, zubáče a šťuky som dnes „natrafil“ na krásneho jalca
Zostava na UL parádne fungovala – v lete by bol ale súboj s takouto rybou podstatne väčší „cirkus“
Ryba bola dlhá 50 cm a bola v dobrej kondícii. Fotenie a potom krásny okamih keď jalec pokojne odpláva späť do domovského živlu.
P.S. Najkrajšie ryby chytám keď som sámKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Tibi: Áno, mal som fluorocarbon …tu som použil 0,22 mm. Už tri sezóny dávam permanentne fluorokarbón. Mám s ním dobré skúsenosti!!! Petrov zdar :-)
dav: Bomba, fešák :-), měls před nástrahou návazec z fluocarbonu? Pořád mám z těch barevnejch vlasců divnej pocit, díky za info. Petrův