Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pátek 1. září 2017 v 0:18® Scanix
Scanix
Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jako vždy jsem vyrazil k vodě pro nejspíš další zero v řádě. Blížící se změna počasí asi není dobrý čas pro zkoušku dalšího místa, ale už jsem musel udělat něco jinak než jindy, zvolit nástrahu, abych si zmapoval dno s vidinou, že ji nejspíš urvu, no prostě jsem si to maloval fakt dost „nerůžově“. Ale jak říká jeden můj kamarád a kolega, jeden záběr dělá lov, a to se přesně stalo… Přišla ona pověstná rána do prutu a začal parádní souboj s rybou, o které jsem nepochyboval, že bude z těch lepších. Nevěřil jsem, že vše vydrží, ale vydrželo, i nevyměněná karabina, odrbaný návazec, prostě vše stálo při mě a po něco více jak čtvrt hodině se na mě podívala ryba, která mi vzala dech a roztřásla kolena a ruce už takhle zmítané v adrenalinovém návalu. Posunul jsem si osobák o 16cm na pro mě krásných 195cm. Váhu si netroufám odhadovat, ale byl jsem slaboučký a vytažení na břeh mi dalo po celém souboji zabrat. Po pár pokusech o nějaké foto šla ryba zpět a snad v pořádku dál poroste a překoná onu dvoumetrovou hranici ;-) Letos mě svatý Petr pěkně odměňuje, radost veliká :-)

foto/diskuze/z_lovu/2017/th-img127070.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2017/th-img127071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2017/th-img127072.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2017/th-img127073.jpg
(0) (18) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Sobota 2. září 2017 ve 20:48

    Scanix: Klobasa:Diky ;) Jinak stativ nepotrebujes, batoh ci kus dreva nebo kamen casto postaci a samospoust ma kazdej fotak a rekl bych i mobil ;)

  • Sobota 2. září 2017 v 19:17

    Klobasa: Tak to je pecka, já takhle chodím nepřipravenej furt, ale nemám ani stojánek, ani samospoušť a nikdy nikdo zrovna nejde kolem:-)) Gratuluji a asi si to zasloužíš.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.