Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 20. listopadu 2016 ve 22:08® bjucek
- Datum lovu: 16.-20.11.2016 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Konec týdne mi díky počasí a pracovním povinnostem u strýčka na farmě nedovolil věnovat se naplno rybám, když to šlo tak jsem si k vodě odskočil a něco pochytal. Dnešek to ovšem vynahradil. Po rozednění jsem ze zátoky vyndal slušného okouna a štičku, pak jsem se přesunul na místo, které jsem si našel včera večer v historické mapě a díky sonaru jsem ho skutečně našel. Spustil jsem kotvu a během cca 30 min dostal 6 záběrů. Dva klepance šli do prázdna, 2 ryby po záseku spadly a 2 céčka jsem zdolal. Pak se kolem začali motat lodě, tak jsem zadupal v kajaku zabouchal vším čím šlo a zvedl kotvu. Už jsem se nechal jen driftovat větrem k vozidlu. Po cestě ještě jedno c udělal,jel se zabalit, dostal jsem výslužku a vyrazil konečně po týdnu domu
Tento příspěvek byl editován 20.11.2016 21:08:54 uživatelem bjucek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
: ..„zadupal“ no chlamu se :-)))
mvincik: No hezky ti to tam ten echolot vykresluje, jen co je pravda. :-)
koubic: tak to pak jo
kerob: koubic: proc ne? Ten kajak ma pevnou podlážku.
koubic: Zadupal v nafukovacím kajaku? To jako vážně?!
bjucek: Nemám problém přát slušným lidem, ale nemám rád neslušné, vyčůrané hajzlíky. Osobně mi nepřijde normální, když někdo tahá ryby,tak se mu cpát na flek a ještě ani nepozdravit?
Foligno: Přej a bude Ti přáno. Ale znám lidi co to dotáhli ještě dál než ty, naházeli do vody pletivo aby se tam nedalo vláčet.
malamut: A proč jsi dupal a bouchal? To je nějaký nový pravidlo při opouštění lovnýho místa?