Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 5. září 2016 v 15:36® koala
Datum lovu: 3/9/16 | Revír: MRS | Způsob lovu: Přívlač

Vikendovy kajak fishing a prvni ryba z asi 8m na privlac. Zbastil smacka skoro stejne velkeho jako on sam. Mimochodem, MRS je pomerne striktni v pravidlech chytani z lodi a reviru, kde se smi takto rybarit je jako safranu, coz je podle mne trochu skoda, ale co se da delat je treba to respektovat. Na ostatnich revirech tedy pouze projizdky a foceni.

Tento příspěvek byl editován 5.9.2016 15:38:19 uživatelem koala.
foto/diskuze/z_lovu/2016/th-img120559.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img120560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img120561.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img120562.jpg
(0) (6) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 6. září 2016 ve 14:23

koala: Presne, ale mam pocit, ze to je tak trosku Sysifoske a neprustrelne. Zejmena v MRS (kde jsem vzdy jako clen CRS pouze host). Jakmile mistni zjisti, ze nejaky „privandrovalec“ tam chyta hned se vetsina z nich do me pusti co vsechno porusuju, kam a co se nesmi. Ti sami „kolegove“ potom zmasakruji vsechno co chyti:-(. Ale jinak mam Moravu rad:-).

• Úterý 6. září 2016 v 9:57

Siven Polní: Krása… Jinak jeden z argumentů jednoho nejmenovaného brněnského MRS činovníka, který mi sdělil, zněl, že on nemá problém na většině toků kamkoli dohodit ze břehu, tak k čemu lov z plavidel… Nevím, čemu by vadil kajak nebo Belly třeba na některých úsecích Svratky, Dyje, (na Moravě pár je, to zase jo…). Vadí to víc, než sumcařské bóje, nebo když zabrodím po prsa? Druhý argument byl, že by chtěli lovit z plavidel všichni a nebylo by pro něr ve vodě místo… Lol, vidím bobkaře, jak se tahají s belly nebo člunem víc jak 100m od auta… Na oněch ČRS řekách a říčkách (necelý rok jsem tam žil a obrážel revíry) jsem taky žádné zástupy plaváčků neviděl – vlastně ani jednoho, a počasím to jistě nebylo…

• Úterý 6. září 2016 v 8:27

revoke: No, a na severní Moravě jsou jen dva – Harta a nějaké 4ha plivátko na hranicích s Polskem. Jak ale říkal David – musíme chodit na schůze a prosazovat tam změnu. Samo od sebe se nejspíš nic nestane.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.