Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 30. června 2016 ve 20:41® Scanix
Scanix
Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po bouřce přikalená voda z polí lákala alespoň ke krátké vycházce, nakonec po překonání dopravní zácpy jsem se dostal konečně k vodě na kýžené dvě hodinky a kousek. Bylo z toho pět záběrů, první menší ryba mi spadla hned po záseku, druhá mi ovšem chvíli na prutě zůstala, po nenápadném klepnutí následoval prudký obrat a pak odpor, co protočil slušně na krev dotažený naviják, pak kopanec a šnůra splihla, ryba ale na prutě zůstává, další rana, tah a tentokrát se ovšem už nic neožilo. Po prozkoumání nástrahy bylo jasné, že VMC bytelně vypadající háky nejsou to pravé :-) Po pár dalších hodech a zběsilé výměně nástrah jsem se opět vrátil k původní volbě a na druhý hod přišel sumík taks 125cm, po odháčkování jsem nahodil a záběr po dopadu jsem nezužitkoval. Později jsem se jěště přidal cca metrový kousek a více se již nepovedlo navíc nastal čas k návratu. I tak to bylo moc fajn ;-)

Tento příspěvek byl editován 30.6.2016 20:46:54 uživatelem Scanix.
foto/diskuze/z_lovu/2016/th-img119986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img119987.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img119988.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img119989.jpg
(0) (16) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 1. července 2016 v 16:21

revoke: Jsi fakt dobrý!

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.