Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 2. května 2016 v 10:47® HaD
- Datum lovu: 1.5.2016 | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsem byl přáteli „pokárán“, že netrávím slunečný den u vody
. Pravda, ale pracovat doma se taky počítá a po 4 měsících smontovaná šatna byla dětmi i Pavlou oceněna. Rozlámanej jsem z toho byl jak po složení vagónu uhlí. Při večerních buřtech se zrodila myšlenka na výlet za pstruhy a neděle byla celá ve znamení barevných teček. Pstruzi jakoby věděli o mé předchozí dřině. Chovali se mile a vstřícně – brali a brali a dávali nám zapomenout na okolní svět. Celodenní tůra okolo říčky dala desítky potočáků menších velikostí, sem tam nějaký atakoval 30 cm. Překvapením byl velký duhák bráchy (44 cm). Ten jel nemilosrdně s námi domů – na takové vodě, byť zdivočelý, nemá podle mne co dělat. Byl to vůbec historicky první, kterého jsem tam viděl. Kdoví, jak se tam dostal, ale populaci místních potočáků rozhodně neprospíval. Fungovalo ledacos – střídali jsme různé nástrahy. Top asi byli tentokrát malí smáčci a velké nymfy L. Nicméně klasika – malé nymfy také bodovaly a Ondra je „kosil“ na maličké Magneto
Jsem moc rád, že si už téměř výhradně vždy vystačím s našimi nástrahami z www.nastrahy.cz
Jo a dnes se skoro nemohu hýbat – cítím se, jak kdybych složi vagóny uhlí dva
DD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
sethy: To je mi jasný :-)
HaD: Budeme jinde, ale bude to určitě nejméně stejně krásné!
sethy: No už se těším :-)