Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 7. března 2016 v 18:52® thrill
thrill
Datum lovu: 7.3.2016 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Poslední týden stále prší. Řeka je rozvodněná, a ryby jsou při chuti. Navíc zajímavé druhy. Candát východní, mník, drsek, jesen..

foto/diskuze/z_lovu/2016/th-img118228.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img118229.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img118230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2016/th-img118231.jpg
(4) (10) Komentáře k příspěvku: (18)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 18. března 2016 v 11:50

thrill: Nedávno se mi podařilo chytit Ježdíka Žlutého. Nádherná ryba, ten je taky dost vzácný. Bohužel jsem zrovna neměl funkční foťák. Když se ještě nějaký podaří, vyblejsknu..

• Pátek 18. března 2016 v 11:46

thrill: Díky za pozitivní komenty, ty ostatní se budu snažit ignorovat. I když svědčí o primitivnosti a omezenosti autorů. Petrův zdar!

• Čtvrtek 17. března 2016 v 11:03

Majloo: THRILLe, co tě vedlo k tomu, že jsi tak celkem raritní vzácnou rybu jako je mník zmasil..??? to jsi takovej hladovec?! jestě se s tim chlub, je to HNUS!

• Čtvrtek 10. března 2016 v 16:40

: plavou dál…:-)) (mník byl náhodný úlovek – na chodníku na kachličkách :-)) Petrův zdar.

• Středa 9. března 2016 v 0:00

koohi: Když jsem tady včera viděl tento příspěvek příspěvek a u něj žádný komentář, říkal jsem si kdy se tady strhne přesně takováto diskuze. Noo moc dlouho to netrvalo.

• Úterý 8. března 2016 v 16:45

Nevyn: Ja bych se na to vys..l panove. Za me ryby super a drska zavidim a mnika taky. Takze pevne doufam, ze se ti podari chytit dalsi pekne ryby, a ze tady zase brzo neco povesis, at se muzu kochat a tise doufat, ze i na me se jednou usmeje svaty Peta a chytim mnika. At se ti dari.

• Úterý 8. března 2016 ve 14:04

Venca Zelenka: ono máš vcelku jedno, jestli to tam napíše, nebo ne, stejnak se najde nějaké tele co v tom bude šťourat :-D Jinak cené rybky

• Úterý 8. března 2016 ve 13:46

hosoj: Věřím, že je vše jak píšete. Omlouvám se, jestli jsem neprávem vyjel, existuje presumpce neviny a tu jsem měl ctít. Asi moc čtu detektivky, ale běžně člověka nenapadne že se chytí dva malí candáti naráz na žížalu. Že se chytne mník přes den a naopak noční foto z období, kdy se chytá pouze při světle – obzvlášť když bylo napsáno v posledním týdnu. Rozhodně úlovky nezávidím, ale naopak je přeju. Chytit např mníka na našich vodách je vzácnost a krásný zážitek. Pokud opravdu plave v řece, tím jenom lépe. O drskovi nemluvě. Asi jsem se nechal unést tím, že téměř denně vidím u vody zvěrstva páchané na rybách i ostatní přírodě. Jedno si ale neodpustím a není to tím, že chci za každou cenu rýpat. candát je opravdu choulostivá ryba, o to víc v zimě, kdy je snáz vyčerpaná soubojem. Přimlouval bych se o šetrné vyproštění ve vodě a rychlý návrat do svého živlu. Trávu mu moc nesvědčí. Neberte to prosím jako útok proti Vám, nebo závist nebo cokoli jiného. Přeji všem u vody co nejhezčí zážitky. Jen mě mrzí, že se u vody spousta lidí chová a po mě potopa. Tím ale netvrdím, že se tak chováte Vy. Jen ty fotky na první pohled působí trochu podezřele.

• Úterý 8. března 2016 ve 13:29

thrill: kdybych zmasil male candatky a v breznu nastrazil rybku na mniky,rozhodne bych to nezverejnoval a zrovna na tomto webu.bral jsem jako samozrejmost ze kazdemu dojde ze mnik byl naprosto nahodny ulovek a candaty jsem pustil..ale beru,priste si dam vic zalezet.

• Úterý 8. března 2016 ve 13:10

lovec-r: Při první pohledu na fotky, mě napadlo to samý co napsal Hosoj :D Taky nechápu, proč to tam autor (thrill) nenapsal a pak se ještě diví, že mu někdo napíše adekvátní otázku. Nechápu, ale místo toho, že poslední týden prší, jsi měl k popisu napsat to, na co jsi zbytečně podrážděně odpověděl a byl by klid :D

• Úterý 8. března 2016 ve 12:55

Stanley.j: Pěkný ryby,je vidět, že i v tuto dobu se dají chytit krásný ryby. Palec nahoru ;-)

• Úterý 8. března 2016 v 11:42

Tomik: Z rýpalů si nic nedělej. Ryby pěkné – hlavně závidím toho drska – vzácná rybka…

• Úterý 8. března 2016 v 10:27

thrill: Mladý Rybář> díky, mám stejný názor..

• Úterý 8. března 2016 v 9:35

Twisp258: ten drsek je krásnej… škoda že se u nás na Labi nevyskytuje :( ale ryby parádní v tomto období :)

• Úterý 8. března 2016 v 9:24

Mladý Rybář: thrill > kolego velká gratulace!!! ryby krásné!!! a přesně kvůli takovým jako je hosoj a spol → jde vše na tomhle serveru do hajzlu :( všichni urýpaný, závistivý, „chytrý“ atp. nechápu, že někdo cíleně hledá problém tam, kde není. pak se není čemu divit, že zde je aktivita na bodu 0. smutné :(

• Pondělí 7. března 2016 ve 23:16

thrill: Otazníky objasním, i když mi Vaše reakce připadá neadekvátní. V první řadě netuším jak Vás napadlo že nejaká z těchto ryb neplave dál ? Pokud narážíte na to, že jsou na fotce 2 kusy candátů, tak kamarádovi zabral ve stejný moment, a okamžitě po vyfocení byli puštěni jako ostatní ryby na fotkách. Všechny ryby byli chyceny na žížalu na feeder, což není cílený lov mníků, z kterého jste mě zbytečně nařknul. Drsek byl ulovený v jiný datum, o něco dříve, když ještě byla v 18:00 tma. Chtěl jsem se podělit o fotky vzácnějších druhů ryb, tato reakce mě uplně demotivovala sem dál něco vkládat, abych řekl pravdu.

• Pondělí 7. března 2016 ve 22:51

hosoj: Nedá mi to, obvykle nerýpu, ale tady z těchto fotek se nabízí otazníků až příliš. Jestli se jedná o svazovou vodu, nechápu proč někdo chytá mníka v době jeho hájení? Ten drsek byl chycen někdy mezi 6–18 hod? Tma na fotografii tomu úplně nenasvědčuje. Ty candátí miminka se z trávy do vody asi taky nevrátí. I když candát východní není hájený, ptám se na co byl uloven, jednalo se o povolenou nástrahu v době hájení jiných dravců? Je nutné tak malou rybu brát ke konzumaci?

• Pondělí 7. března 2016 ve 20:30

Shrek: paráda, o Drskovi jsem zrovna nedávno přemýšlel…

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.