Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Čtvrtek 31. prosince 2015 v 16:52® HaD
HaD
Datum lovu: 31.12.2015 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes báječné zakončení sezóny na Orlíku. Ráno mi něco říkalo, že mám dnes zkusit zapopovat. Cca 6× jsem teď popa nezkoušel, protože mi prostě před tím nefungoval a obecně tady okouni nebrali. Cestou na místo jsem ho ale bezděčně navázal. První hod mne pak hodil do absolutní nirvány – hned vlna za popem, která se rychle blížila a útok – okoun cca 35 cm. A další hod další. Mezi tím chytl brácha na růžovou nymfu cca 36 cm a já vzápětí dalšího. Vždy jich vyrazilo několik a doslova se o nástrahu poprali a byly slyšet i jejich typické srkance. Pak jsem několik útoků nesekl… Po cca 15 minutách to vypadalo, jako kdyby někdo shodil jističe a už je nezapl. Okouni absolutně přestali na cokoliv reagovat a jako kdyby ve vodě nikdy nebyli. Ale stálo to za to. No těch pár minut jsem čekal celý rok a dočkal se toho momentu, kdy nevidím, neslyším, lámu klidně pruty – prostě absolutní nirvána!!!

Během dne jsem už dostal jen jednoho na hnědé Magneto a také jednu štičku.

Přeji všem úspěšný Nový rok, rybářskou sezónu 2016 bohatou na zážitky a především pevné zdraví!!!

Tento příspěvek byl editován 31.12.2015 16:00:59 uživatelem HaD.
foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img117436.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img117437.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img117438.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img117439.jpg
(0) (13) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 4. ledna 2016 ve 22:03

HaD: redbass, ale už nejsou… snad někdy v budoucnu

• Neděle 3. ledna 2016 v 15:38

Mladý Rybář: Davide co to je za poppíky?… (značka) PS: taky vše nej nej do nového roku a ať je brzy v pořádku ruka po operaci!

• Čtvrtek 31. prosince 2015 ve 21:07

Taborak Tom: Tak paráda na poslední den v roce.Já včera na řece taky lapal a pak že nejdou.Jinak hlavně to zdraví do nového roku všem bláznům jako já.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.