Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Středa 21. října 2015 ve 20:33@ cry.wolf
Revír: řeka moje milovaná | Způsob lovu: Přívlač

Tak okouni nepřestali brát, jenom už nechodím tak často. Ono když za hodinu dvě mám deset až dvacet záběrů, tak je člověk spokojenej ani nemusím chytat velké ryby. Okyši jsou letos krásně vybarvení a nejspíš jim loňská probírka prospěla, protože jsou velikostně vyrovnanější(to jest těch plus mínus cca 20 čísel). Hospodář mě pověřil, abych je trochu naředil ,protože z loňského výsadku rychlené štičky díky masivní predaci okounů nebylo prakticky nic. Minulou a přeminulou vycházku sem jich chytnul deset a osumnáct kousků. Letos těch okounů mám chycených o sedumdesát víc než vloni, hmotnostně něco přes pětadvacet kilo(sezóna ještě nekončí). Je smutný, že to vlastně nikdo jiný nechytá tak se lokálně přemnožili. Na kapra ještě budem muset zajít, protože toho nemáme chyceného na Vánoce žádného.

foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img116265.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img116266.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img116267.jpg
(18) (0) Komentáře k příspěvku: (9)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Středa 4. listopadu 2015 ve 23:39

Marekzprahy: Modlím se k bohu,aby jste z těch krásnejch okounů něco chytli,posrali se do bezvědomí a Tobě aby ochrnuly prsty a na rybáře koukal jen z dálky. nenažraný hovado. kaprů sem dáš tak 26, aby se nažrala celá dědina co?debile

• Pátek 23. října 2015 ve 13:35

HaD: Jasně že je to jen provokace – matlák Kundlička se na první univrzitě nudí, tak zase začína šmudlat a provokovat. Ještě že je to lempl a neumí chytat pořádný ryby a šmudlá jen tyhle prcky.

• Čtvrtek 22. října 2015 v 19:05

Nils Master: já dneska loupnul okouna 34cm, a pustil sem ho… Tak snad tě to nasere wolfe :D

• Čtvrtek 22. října 2015 v 7:55

Draky: šimpik> No uhod si to. Jeho jedinej cíl je právě naštvat co nejvíc lidí, kdyby tu na to nikdo nereagoval, tak dá taky pokoj…

• Čtvrtek 22. října 2015 v 6:41

šimpik: Proč tohle děláte ? Vždyt Vám musí být jasné,že popudíte spousty lidí..proč tohle dávat na net ?

• Středa 21. října 2015 ve 23:12

satan666: Asi mu Ty Dvere Tchan jeste Neopravil..I Ten Hospodar bude zrejme povedenej borecek..Je to Prasarna..

• Středa 21. října 2015 ve 22:59

Czeclipss: Hele sory,nerikam nic pokud se premnozily je i reseni je treba presunout jinam na revir,masarina to kazdopadne je…proc poveruje hospodar rybare aby je vymlatily a radci si je neslov sam to nechapu..:[

• Středa 21. října 2015 ve 21:10

jisa79: Aaaa koukám masařina pokračuje a ještě seš tak ubohej, že k tej prezentaci takovej prasárny využíváš juniora „pane fotografe.“ Ty dveře mi už jednoho ubožáka připomínají, nezměnil jsis nick?

• Středa 21. října 2015 ve 20:48

_Beny: Ty seš idiot.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.