Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pátek 16. října 2015 ve 22:13® Petula
- Datum lovu: 16.10.2015 | Revír: Jezero | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se byl rozloučit s dravčíky,jelikož Ostrava jako vždy musí být v něčem vyjímečná a stojáky nám kvůli KAPRA na 14 dní stopli.Super vycházka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Klobasa: mvincik> A není to jedno jestli se kapr vychytá hned nebo až za týden nebo 14dní? Prospěje ten klid jistě zkušeným rybám, ne tupým násaďákům.
Petula: Kolik rybářů tolik názorů,ano každá ryba si zaslouží klid po vysazení na aklimatizaci,ale proč hájit rybu,která vysazovaná není nikdy nepochopím.Kaprářům je dravec u prdele stejně jako vláčkařům kapr,já lovím všechny druhy ryb a nelíbí se mi,kolik priorit je vkládáno do ryby,které se sadí ročně nejvíce.Až se na jaře bude sadit dravec,tak si svaz určitě kvůli kaprařům nedovolí hájit i kapra,tak proč si toto dovolují v opačném případě?Jít na řeku?To by v té řece krom tloušťů muselo něco být,když tam svaz kromě kapra nic nenasadí.Hledat štiku nebo candáta na ostravských řekách je jako hledat jehlu v kupce sena.A vypustit z úst myšlenku,že je to opatření kvůli pár nenechavcům,kteří ty násaďáky lovili,to je přímo na rezignaci z postu člověka,který toto vyslovil.Od čeho je na revírech potom RS?Předevčírem jsem se byl kouknout dva krát na štěrkovnu.Jednou přes den a jen jeden lovící,který po upozornění na zákaz sbalil a odešel,druhá vycházka po setmění,napočítal jsem 22 rybářů,takže k čemu tyto zákazy a k čemu tyto výplody ze strany hospodářů.Kdyby RS byla ty dva týdny po vysazení trošku aktivnější,tak by tyto nesmysly nemusely být zaváděny.Kdo násaďáka bude chtít lovit,tak ho lovit bude zákaz,nezákaz.
mvincik: Ano, i dravci, ikdyz v solidní velikosti jen štiky a to sporadicky. Ale myslel jsem kapry. Ty si myslíš, že jim ten klid neprospěje??
Klobasa: mvincik> Jací nasazenci to ocení, u vás se snad nasazují dravci? To by mě dost překvapilo, u nás se sadí jen prasopes.
mvincik: Ostrava není až tak výjimečná. I u nás se 14 dní hájí. myslím si, že ty to přežiješ a i ty dravci, společně s nasazenci, to jistě ocení. Jdi na řeku… :-)