Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Středa 14. října 2015 ve 20:24@ cry.wolf
Datum lovu: 6.10 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Pomaličku ale jistě okouni přestávají brát, asi se stahují na zimoviště. Jednu vycházku sem obětoval pokusu o přelstění dvou štik které se mi na okounové vybavení nepodařilo zdolat(jedna petapadesátka mi upadla chvíli po záseku a druhá šedesát plus mi zobla zdolávaného 20 cm okouna, bohužel před podběrákem ho vyplivnula). Při štičí vycházce sem nasadil velký wobler na který utočili pouze jelci tloušti běžných velikostí (30–45cm), lanko jim nevadilo.Jak se zhoršilo počasí tak už letos asi víc okounů nechytnu, velikost se pořád zmenšuje tak už dost chycených je podmírových(pustil sem jich asi pět poslední vycházku), škoda jim trhat tlamičky.

foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img116189.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img116190.jpg
(29) (1) Komentáře k příspěvku: (17)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pátek 16. října 2015 ve 14:55

Nils Master: tak u nás v Jihočeském kraji má míru 20cm… a dokonce je i hájen od března do dubna myslím…

• Pátek 16. října 2015 ve 12:03

pete2: at uz je to pravda nebo ne…jsem pro zavedeni lovne miry okouna na MP.

• Pátek 16. října 2015 v 11:26

papiksk12: Tebe mela máma spolknout…

• Pátek 16. října 2015 v 8:50

skwor: revoke: Zajímavá úvaha, tomu bych věřil :)

• Čtvrtek 15. října 2015 ve 21:59

malamut: Jestli si nedokážeš lapit dva půlkilový, tak se na ty okounky vyser, zpracovávat cca patnáctidekový chudáčky je poněkud kontraproduktivní.

• Čtvrtek 15. října 2015 v 19:44

LaMa: Bohužel majitel teto povolenky bude pri odevzdavani povolenky jeste poklepan po rameni, jak byl uspesny a jak se mu darilo a probehne gratulace od postarsich clenu… :) Za me zhovadilost a takovi vandraci by meli mit povolenky za 10× vyssi cenu bo sezerou rybi obsadku reviru na ukor slusnych rybaru…

• Čtvrtek 15. října 2015 v 17:38

vaneja21: viděl sem u vody spoustu prasat ale tenhle člověk si může nechat na čelo vytetovat král masařů

• Čtvrtek 15. října 2015 v 17:27

revoke: Papír snese všechno! Vůbec bych se nedivil tomu, kdyby se ta stránka v povolence nezakládala na skutečných úlovcích, ale že vznikla jako cílená provokace pro chytejáky. Už třeba proto, že ten příspěvek byl napsán anonymně a odeslán z Olomoucka, kde řádí náš starý známý.

• Čtvrtek 15. října 2015 v 16:28

Tomas#67: Nechápu, jak někdo může být takhle nenažraný…během 8vycházek k vodě si od vody odnést 14kg okouna v celkovém počtu 104ks…docela by mě zajímalo, co MASAŘI s těmi maličkými okounky děláte..jestli s nimi krmíte drůbež, tak si jděte nachytat bílou rybu – té je mnohem více než 20cm okounků!!! dále mě ovšem fascinují vaše míry… :-D dovolím si citovat…"Jednu vycházku sem obětoval pokusu o přelstění dvou štik které se mi na okounové vybavení nepodařilo zdolat(jedna petapadesátka mi upadla chvíli po záseku a druhá šedesát plus mi zobla zdolávaného 20 cm okouna, bohužel před podběrákem ho vyplivnula)."

myslím, že z tohoto bysme mohli posoudit i to, že u těch okounků taktéž hádáte jen tak míru :-)

• Čtvrtek 15. října 2015 v 15:27

lucioperca29: Nenažranost je v tomto případě slabé slovo…bohužel :-(

• Čtvrtek 15. října 2015 v 15:14

HaD: Nenažranost v přímém přenosu! Tohle jsem musel sdílet na FB – PROTOTYP MASAŘE? Nepřijde Vám tohle už jako totální nenažranost? Za 14 dní ponechaných 104 okounů ???

• Čtvrtek 15. října 2015 ve 13:19

loobz: Proč se srát s prutem? Nebyla by efektivnější síť nebo dynamit?

• Čtvrtek 15. října 2015 ve 13:08

skwor: Šmudlo, ty už fotíš živé ryby? Ztrácíš svou úroveň chlape, takhle ti to trollování tolik nepůjde.

• Čtvrtek 15. října 2015 ve 12:22

Marekzprahy: Dobytku, na Tebe bych chtěl narazit. Nesnáším zasraný masaře. U vody je relax, ne Tesco

• Čtvrtek 15. října 2015 ve 12:05

kerob: Je radost mit takového kolegu v reviru… nevim co to je za revir, ale takovy množství odnesených okounu bude znát možná i několik let… se pak moc nediv, že budeš chytat několik následujících sezon pouze pruhovany dorostence. :-/

• Čtvrtek 15. října 2015 v 11:04

lucioperca29: Pánové je mi vás upřímně líto :-(

• Čtvrtek 15. října 2015 v 9:24

mvincik: Pěkně je kosíš, jak vidno. Moc gratuluju. On je vokoun fakt dobrej v jaké koliv velikosti i množství. A když už se toho člověk přežere, stačí to nasekat na jemno a ani domácí zvěř tím jistě nepohrdne. Mrzí mě, že už ti neberou.

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.