Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 22. září 2015 v 15:13® kubas
- Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Přívlač
Ochlazení a pomyslný pomalý začátek podzimu je zatím výrazně lepší… Snad to tak bude pokračovat i nadále
Tento příspěvek byl editován 22.9.2015 15:14:05 uživatelem kubas..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
karasek: David H,u tebe to focení nástrah má alespoň logiku,jsi prodejce nástrah a reklama je důležitá.
HaD: Někdy ty ryby překvapí :-)
kubas: Beny: Díky :-).
kubas: Dejve a to byli záběry pod nohama na délku prutu takřka. Pletenka, neustálý kontakt s nástrahou a normálně to takto našlukly. To byl hlavní důvod, co jsem nechápal :-).
_Beny: Pěkný Kubo :-). Fotky se povedly a šetrnost k rybám maximální. To oko potěší…
HaD: Já takhle hltlý nástrahy taky občas fotím. Jen to málokdy vyjde. Tady je to pěkně vidět, jak byla štika „nenasytná“ :-)
kubas: karasek: Mně na tom nic divného nepřijde, efektivněji než tímto úchopem nástrahu vyndat nejde, nic se rybám nestalo(lehká stopa krva na druhé fotce je pouze moje), tak o nic nešlo, než udělat momentku. To byla jen čistě zajímavost, nic víc, nic míň. To, že se ti to nelíbí, je čistě tvoje věc a tvoje právo :-).
karasek: Popravdě,přijde mi to trochu divný fotit takhle,nelíbí se mi to,dneska je zvláštní móda,fotit spíše nástrahu,jako rybu,ale je to jenom můj pohled,nechci rejpat.
kubas: To ti nějak vadí? Když už jsem ty ryby bral do ruky, tak mi to přišlo zajímavé. Nikdy se mi nestalo, aby mi štiky takto dobíraly gum. nástrahy.
karasek: Prosím tě,co tě vedlo k focení nástrah v otevřené tlamě?