Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 31. srpna 2015 v 19:48® Klobasa
Klobasa
Datum lovu: 29.8.2015 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Poprvé mi ukousla smáčka Red Bass. Podruhé se pověsila líp, asi za pysk na nymfu Vagasky a to už jsem vytušil větší rybu. Nedala se a ukousla mi to nebo urazila znova. Potřetí se spletla na ocelové lanko a ripper Jaxon s neváznoucím jednohákem ze Sokolova a to už seděla dobře. Boj neskutečnej a musel jsem po prdeli jet do bahna do vody, a lituju že nenosím na hlavě GO kameru. Ty skoky nad hladinu a její boj o holý život nezapomenu do smrti. Přesný začátek osmičkové řady a mamina váží necelých pět kilogramů. Snad nám v řece vydrží a poplave dál do sta a víc, a nenarazí na lidi bez víry a bez mozku!

foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img115551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img115552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img115553.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img115554.jpg
(0) (21) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 22. září 2015 v 17:10

Klobasa: Mr.Štikáč> To přesně sedí, od někoho kdo drancuje svazové vody do svého soukromého rybníčku! Ten klučina viděl takovou rybu poprvé v životě a chtěl si sáhnout, tak jsem mu to dovolil.

• Středa 16. září 2015 ve 3:29

Mr.Štikáč: ryba dobra , ste moc hodni ze jste si ji vsichni osahaly palec dolu kluci

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.