Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 5. srpna 2015 v 7:46® krejča
- Datum lovu: 04.08.2015 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Něco z včerejšího taky „lovu“ – svojí chybou jsem si zlomil horní díl prutu SHIMANO DIAFLASH EX, 20–50g, stáří 10+ let, použití cca 5× ročně. No a když už se to stalo tak jsou chtěl zkusit co to vydrží – skoro nic, bez nějaké větší námahy jsem ten horní díl v prstech nalámal jako suchý klacík. Překvapilo mne jak to šlo snadno – odešel patrně vlivem času.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
krejča: Ještě že jsem nerozlámal i ten spodní díl – sehnal jsem nový horní díl, tak bude sloužit dál :-)
skwor: Geo: A ani ne majitelem :) Vím, jenom mě překvapilo, že tyhle klacky letos nemají šťastný rok.
Georgino: skwor: ale ten první byl rozlámanej ve dveřích auta :-)
Ready: Škoda,žes ho dorazil,já bych ho bral.Mám light,medium a zander,i po letech jsem s nima spokojen.
krejča: Určitě pravda, na lámání v prstech ten prut dělanej nebyl a pokud bych ho já vů.. nezlomil, tak mohl sloužit dál…ze stejný doby mám ještě 300XH a trochu jsem ho dnes testoval a pokud šňůra z koncového očka vede pořád v tom správným směru tak to snese opravdu hodně…
HaD: Ono to v prstech jde vždy lámat lehce. To nemusí nijak materiál zestárnout :-)
skwor: Druhý zlomený diák, o kterém letos vím.