Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Čtvrtek 23. července 2015 v 10:35® HaD
- Datum lovu: 3.4.2015 | Revír: ostrov Sao Vicente
Českému rybáři se povedl letos velmi zajímavý úlovek a proto jej zde zveřejňujeme:
Rybář: DAVID KOČÍ (*1977), Havlíčkův Brod Ryba: Atlantic Blue Marlin 906 lbs/411 kg Posádka: Stuart Simpson / Callum Scott / Radek Talafous / Djo. Dne: 3.4.2015 Team: DORADA atlantic / PELAGIC Místo: Republika Cape Verde (západní Afrika), ostrov Sao Vicente Celková délka zdolávání: 3 hodiny Maximální hloubka: cca 500 m Foto: cestovní agentura DORADA, více info na: www.dorada.cz, www.facebook.com/dorada.atlantic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Rosetau: Netvrdim, ze nejim maso. Maso me chutna a svuj jidelnicek si bez nej nedokazu predstavit. Ale rozhodne nemam potrebu jist ohrozeny druhy a uz vubec zabijet ze zabavi jen abych dokazal ostatnim jak jsem strasne dobrej. Ja mam sve presvedceni a vubec me neni lhostejne jak rychle tahle planeta jde kvuly lidem do kopru.
HaD: Jíš maso?
Rosetau: Fuj ubohy. Pak nemaj bejt velky ryby jako tunaci, zraloci a mecouni na pokraji vyhynuti. A nejaky duvody? To jsou jen kecy jinak by se nemohli s tou mrtvolou vyfotit. A David H pohrdanim prirodniho bohatsvi to je jen takova pisnicka k sebeospravedlneni. Kdybys jen tusil jak jsou oceany doslova drancovany a timhle tempem za nejakych 30 let tam nebude nic.
muf4: satan666:Než začneš dělat závěry a soudy doporučují si přečíst článek o souboji s touto rybou v posledním Rybářství,je tam uveden i důvod proč šla ryba z vody ven
HaD: Ryby se jí co je svět světem a někde je systém chyť a pusť vnímán jako pohrdáním přírodním bohatstvím. Tuhle rybu je podle mě pouštět megapicovina – po takovém souboji a následné manipulaci nemá šanci.
satan666: Ryba Nadherna…Take jsem mel to Stesti a na Kapverdy se Podival..jinej ostrov Tedy…S Mecounem jsem se Setkal asi 3 den lovu..nebyl takto Velkej 210 cm a pres 130 kg..ani ve Snu by me Nenapadlo,tak Krasnou Rybu Zabit…Pride mi to jako PEKNA HOVADINA..Me Osobne se Pruvodce Pred Vyplutim Ptal,jestli si Chci Nechat Pripadnou Trofej ci Nikoliv..Me Rozhodnuti bylo Jasne…RYBA PUJDE ZPET..Nevim jak je to Nastavane u teto spolecnosti…Jasne neznam Okolnosti..Jen mi to Pride jako NAPROSTA PI…NA!!!!Moje Trofej je Video a Certifikat od BILL FISH ASSOCIATION.