Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 14. července 2015 ve 22:57® Bass jr.
- Datum lovu: 11.7. | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
HaD: Spíš měla sílu.
Klobasa: David H.> Byl jsi zřejmě vteřinku nepozorný, což se běžně stává a byla asi i větší ta ryba, když se mrskla a sjela ti tam ta namočená ruka, totéž umí i větší candoš, maj to mršky pěkně ostré:-))
HaD: Davide, paráda!
HaD: Klobasa: i týlní hmat je někdy o hubu – jedna mi před pár dny pěkně otevřela takhle ruku tou kostí okolo skřelí
Klobasa: Scanix> U nás ani větší nejsou, tento omyl se stává maximálně jednou za rok:-))
Scanix: Klobasa: Tylnim hmatem vyndas rybu tak max neco pres 80, ale vetsi fakt uz jen za celist, pricemz drzet treba 10kg rybu, co ozije chce fakt pevne, jinak je to o prsty :)
Scanix: Bass jr.: Diky za pozdrav, tez jej pozdravuj ;)
Klobasa: Scanix> Když jí chytneš za palici zezhora, tak neudělá ani píp. Je to ale samozřejmě nefotogenické, takže u zubatky nezbývá nic jiného než na foto malinko roztáhnout skřele a okamžitě znehybní-záleží také na tom, jak je unavená, může sebou škubnout za sekundu nebo za minutu:-)) Taktéž záleží na velikosti, pohlaví a roční době.
Bass jr.: jj, vím uplně přesně o čem mluvíš Pokaždé když jí takhle držím, tak stačí jenom když se maličko mrskne a hned mám pořezané prsty . . . . ale to k tomu asi patří ! . . . . .Mám vyřídit od táty, že tě moc pozdravuje !
Scanix: Davide parada, jen bacha na prsty, mozna se mi to zda, ale z vlastni zkusenosti vim, ze jen volne zavesit stiku na prsty neni uplne idealni, vzdy pevne stisknout palec proti celisti, kdyz ozije, hrave ti zajedou prsty mezi zabry a osklive se poranis. Pevnym stiskem tomu predejdes, videl jsem kamose, co si takhle zadelal na osetreni na chirurgii.