Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 30. června 2015 ve 22:58® HaD
HaD
Datum lovu: 30.6.2015 | Způsob lovu: Sumcařina

FOTOSTORY dnešního dne s motto: „Když víte, že to bude fungovat a praxe vám to potvrdí, máte nezměrnou radost!“

Vyrazil jsem na sumce, jak jsem sobě i okolí slíbil, s velkou nymfou REDBASS a vábničkou. Byl jsem ale dost nervózní, protože teoreticky jsem byl sice o účinnosti přesvědčen, ovšem jak to v praxi chodí, víme všichni. Jsou to prostě jen ryby a často nespolupracují. Brácha měl nalíčené dva pruty s rybkou a já jeden prut s dvěma nymfami na 10g jigovce. Nymfy jsem předtím namočil do nějakého dipu s vůní ryb. Ani to ale moc nesmrdělo :-) No a když přišel po 3 hodinách nulové aktivity záběr, lekl jsem se, zasekl, ovšem sumec se lekl více a prut mi vyrazil z ruky. Naštěstí jsem ho chytl, ale blbě, tak mi znovu vypadl a chytal jsem ho až na kraji lodi :-D Zbytek byl krásnej souboj a obrovitánská radost, že se mi potvrdilo, že nymfa XL bude na sumce použitelná nejen na přívlač, ale i na vábničku. Bomba pocit!!! To je ona – http://www.nastrahy.cz/…247_284.html

foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img114622.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img114623.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img114624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img114625.jpg
(0) (17) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Středa 1. července 2015 v 8:19

HaD: Marinada je směs nějakých smradů, co mám doma a nepoužívám. Cíl bylo hodně pomalé a jemné vlnění a chtěl jsem, aby si fousem sumec sáhl a chuťové buňky mu daly povel. Když člověk vláčí, je to podle mě jedno, ale tady nevím. Každopádně budu zkoušet i bez smradů :)

• Úterý 30. června 2015 ve 23:31

Scanix: Tak to je super! Jo a tu marinadu jsi si delal sam? ;)

• Úterý 30. června 2015 ve 23:24

HaD: 26cm asi ne, ale větší, cca 20? asi jo :-D

• Úterý 30. června 2015 ve 23:05

Draky: Takze pristi rok nas ceka nova vonava nymfa 26cm? :-D

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.