Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Středa 17. června 2015 v 16:12® HaD
HaD
Datum lovu: 16.6.2015 | Způsob lovu: Přívlač

Kam na zahájení jsem dlouho přemýšlel. Nakonec jsem se rozhodl jet na místa, kde jsem kouzlo přívlače kdysi objevoval. Očekával jsem dost štik ve velikosti 50–60 cm. Větší by byla spíše překvápkem. Překvápko bylo – voda byla dost zvedlá a docela na místní poměry kalná – hned ráno jsem jí při vázce musel vyzkoušet koupelí :-)) ). Zřejmě to byl důvod, proč se moc nedařilo. Nachodili jsme moc a moc kilometrů i opravdovou džinglí, ulovili dohromady ve třech asi 10 štik, mě zobnul velkou 13 cm nymfu i okoun. Hodně času jsme strávili hledáním opravdu hodně zarostlých vod a lovem v nich štik na velkou nymfu bez zátěže nastraženou na protizáchytovém háčku. Záběrů bylo odhadem určitě kolem 50, ale spíše jsme se trefili do menších ryb, které se hodně netrefovaly. Přesto to byl nádherný den plný akce :-) Domů jsem dorazil asi v 17:00 s tím, že si odpočinu a večer zas vyrazím. Byl jsem ale tak KO, že jsem usnul a vzbudil se až ráno…

Tento příspěvek byl editován 17.6.2015 16:16:55 uživatelem HaD.
foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img114340.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img114341.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img114342.jpg
(0) (16) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 18. června 2015 ve 13:25

HaD: Mě to taky baví nejvíc. Ale je to dost těžké a většinou i téměř nepřístupné.

• Čtvrtek 18. června 2015 ve 12:40

: Ty zarostlé vody těžce dostupné, špatně chytatelné a navíc bez lidí jsou stejně TOP!

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.