Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 8. června 2015 ve 20:59® Janko
- Datum lovu: 7.5.2015 | Revír: Oslava 5 | Způsob lovu: Kaprařina
Včera ráno jsem vyjel na svůj nejoblíbenější revír. Byl jsem tam od 6 hodin ráno a v 10:30 mi zabral tento krasavec. I když u vody strašný – miliony a miliony komárů a mušek, tak tento kapřík mi udělal neskutečnou radost
Kapřík se vrátil zpět do řeky :333 (51 cm, necelých 6 kilo, krásný zdravý bojovný šupináč)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Janko: Jako opravdu se tu o tom nechci hádat, já jsem to sem dal, jen abych ukázal jakého kapra jsem chytil a ne proto abych se tu hádal :)
Janko: Jistěže to taky být pravda nemusí, když jsem ho vážil v tom spěchu, ale zvážil jsem ho tak že jsem ho dal do podběráku, dal jsem ho na chvíli do vody, pak vytáhl rychle zvážil a pustil zpět. Hele já ti to nevysvětlím, jak mohl mýt kolem těch 6ti kilo, ale bylo to tak ;)
palab: Tak jasně máš svou pravdu, Ty jsi ho viděl a musíš tedy vědět kolik měl. Ale můžeš mi říct jak jsi ho zvážil když jsi ho pustil zpět do řeky.. ? Já chytil opravdu šikovného šupináče, měl 50cm a pěkných 2,8 kilo což bylo slušný, byl větší než ten na Tvé fotce.. :-) Byl i pěkně vykrmený, proto nedovedu pochopit jak může mít i kolem šesti kilo, nic ve zlém.
Janko: Já Vám názor brát nebudu ;)
palab: Kapr při této velikosti může mít kolem třech kil, šest je nesmysl, samozřejmě pokud nemá tvar skalára to pak může mít i víc.. :-D Ale pokud je řeč o tom na fotce, tak bych odhadoval něco přes kilo, je dosti hubený a potřeboval by dokrmit.. :
Janko: Nebudu se tady s Vámi prosím hádat jestli měl necelých 6 kilo nebo ne … Myslete si co chcete, já vím jak to je … A dík za radu, ale do kopřiv jsem ho dávat nechtěl, tak jsen použil co jsem měl po ruce, ale děkuji za opravení příště už ho na ručník nepoložím :)
skwor: kerob: Tak to pak jo :-)
kerob: skwor: vždyť píše „necelých 6 kg“ :-D
skwor: 51cm kapr nemůže mít 6kg, ale sotva polovinu. A ten ručník jako podložku příště nepoužívej, to té rybě nepomůže.