Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 18. května 2015 ve 13:24® kubas
- Datum lovu: předminulý týden | Revír: IT | Způsob lovu: Přívlač
Tak tedy taky přidám nějaké fotky ze slunné Itálie, aby se neřeklo
. Nejdřív kousalo nějaké to mimčo, ale pak se povedl závěrečný záběr „na Kubu“, ze kterého se vyklubal nový osobák. Zdolávačku si budu pamatovat ještě hodně dlouho… Pěkné to bylo a určitě někdy pojedeme zase.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Scanix: kubas: presne, to mam za to, ze jsem hodnej ;)
kubas: Blbý no :-). Jako byla to škoda, ale nenaděláš nic… Rybáři jsou malí páni, někdo jiný řídí kokrhání :-).
Scanix: sethy: to mi povidej, zrovna jsem dobrovolne hlidal tabor a tesil se na nocni lov ;)
sethy: Přesně, zážitek super i pro mě :) jen jsem netušil že budem tak brzy odvoláni :-( ten večer to mohlo sakra jít.
kubas: sethy: Přece nebudu zmokat kvůli rybám, neblázni :-). Počkal jsem, až ten strom propršel a pak už se nedalo nic jiného dělat no, tak se šlo házet :-)… Foto lepší udělat nešlo, ale zážitek nějaká fotka nenahradí, takže je to stejně celkem jedno…
sethy: Kdyby jen Na Kubu. „Hele Kubo házej, poslední den a ty sedíš na břehu.“ „ty vole prší kašlu na to“ hážu jak blbec a nic. Kubas se zvedne dá 5 hodů a je tam :-D No ve dvou to byla celkem sranda, ani lepší foto udělat nešlo…ale fotili si nás i taliáni :)))
kubas: hanis93: Díky chlape!
hanis93: Kubasku gratuluju ještě po druhé! :D nádhera
kubas: skwor: Díky… No tak štěstí se sem tam unaví, jak je vidět :-). Každopádně nedá se to úplně porovnávat ty ryby. Hodnota takové ryby u nás a v cizině je diametrálně odlišná. Jinak ryby byly povětšinou rostlé jinak, byly daleko mohutnější…
skwor: kubas: Gratulace, a tos říkal, že toho z Dyje dlouho nepřekonáš :) Ty italský ryby jsou parádně rostlý.
kubas: Mysak1: O tom vůbec žádná :-).
Mysak1: Jó tak on byl i „kubas“ !!!:-D Tak to může i HaD. :-D
kubas: Scanix: Vše bylo pečlivě naplánované, chytit velkou rybu první dny je o ničem :-).
Scanix: Jako na „Kubase“ a jeste posledni den, tomu se rika kopec stesti. Dobre to bylo, taky bych jel hned ;)
macek2: pěkná práce