Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 5. května 2015 ve 20:38® Kelni
Datum lovu: 5.5.2015 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Celodenní výlet po mém oblíbeném revíru, dopoledne sem se neuvěřitelně trápil jen dva mini potočáčci, odpoledne se to zlepšilo přišlo pár duháků ke čtyřiceti, no a na večer??? Nádherná ryba :-) :-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img113554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img113555.jpg
(0) (17) Komentáře k příspěvku: (8)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 7. května 2015 v 10:11

troutkiller: Už si viděl píchlého Duháka?Já jo,na rožni.

• Čtvrtek 7. května 2015 v 8:10

mvincik: Nemyslím si, že duhák, který přežije ve vodě první týdny po vysazení a je navíc třeba jednou dvakrát „píchlý“, sežere už všechno včetně vajglu. Naopak, stává se z něj kolikrát ryba, kterou je těžší ulovit, než třeba i toho původního potočáka. Bývají již pěkně mazaní, vybíraví a opatrní. Samosebou, čerstvě vysazení PD, s těma je to jinak…

Tahle ryba je krásná, moc hezky vybarvená. Gratulace.

• Čtvrtek 7. května 2015 v 7:33

troutkiller: Mně taky vláčka baví ale z Okyše přez 40cm mám větší radost než z pitomce kterej sežere i vajgl od cigarety:-(Duháky mám taky pěkný ale puvodní domorobec je v žebříčku uspěchu vždy před nima:-)

• Středa 6. května 2015 ve 13:53

HaD: Tahle ryba nevypadá na „letošáka“. A zdivočelej duhák už má hodnotu. Já byl takhle letos rozradostněnej z divokýho sivena.

• Středa 6. května 2015 ve 12:00

prroud: Kelni> no ja myslim,ze o tom to je taky kdyz vsechno souvisi se vsim,ale az nekde v dalsi rade,pro sportovniho rybare,ale zase vim ze je rozdil mezi cerstve vysazenou rybou a rybou uz adaptovanou,ta casto bojuje vic nez puvodni.Dulezity je,ze mas super zazitek,blahopreju:-)

• Středa 6. května 2015 v 11:38

Kelni: Ze sádek určite byl, ale myslim si že nebyl vysazen v této velikosti, díky MS v mouše se mi v loni na vltavě povedlo chytit duháka 60cm během několika málo minut sem ho měl u sebe, kdežto za touhle rybou se šlapal minimálně půl kilometru řekou než sem ho dokázal drobet zpomalit a unavit neskutečná jízda, ale nevím je to jen mé mínění :-) Pro mě je přívlač životní vášní a zkoumat u vody jestli je nebo není ryba vysazená????? O tom přece rybařina není. :-)

• Středa 6. května 2015 v 8:05

prroud: Nadhernej,chtelo to popsat jak bojoval,jestli je v reviru par let na svobode,mohl to bejt hodne slusnej zazitek :-)

• Středa 6. května 2015 v 5:25

troutkiller: Velkej duhák,bohužel ze sádek:-(Z takové ryby mít radost je stejný jako když se myslivec raduje z lovu v ZOO.Na chytání takovejch ryb neni třeba velkýho umu:-(

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.