Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pátek 17. dubna 2015 v 19:14® puroslav
- Datum lovu: konec léta 2014 | Revír: Těrlická přehrada | Způsob lovu: Klasická položená
V pravé poledne na Těrlicku , hodil jsem tak očko cca 20 cm a zkoušel štiku , a přišel tento Bolen 80 cm , měl jsem problém dokonce rozeznat co to je za rybu jelikož jsem ho ještě neviděl a jsem docela začínající rybář
Tento příspěvek byl editován 17.4.2015 19:15:17 uživatelem puroslav., no a pak candoš 74 z Brušperka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
kubas: Klobasa: To netuším, pár možností je a provokace by byla furt ta lepší varianta, zbytek už moc lichotivý není :-)..
Klobasa: kubas: Nevím proč, provokace??
kubas: BoBo-Falknow: Amen :-)! Klobasa: Pořizuj si co chceš, je to tvoje dobrovolné rozhodnutí, stejně jako to, jestli někomu fotku ohodnotím tak nebo onak. A jestli jsi si nevšiml, tak je tady ta fotka již podruhé během pár dní. Proč???
Klobasa: Bobo-Falknow: Tím vkusem jsi myslel třeba to, že jsou fotky nepovedené, nebo jsou ryby mrtvé? Jinak souhlasím. Osobně si takové fotky třeba i se synkem pořizuju, aby měl jednou až vyroste vzpomínku na tátu.
BoBo-Falknow: Klobasa: Je to věcí vkusu, jestli Ty na těchto fotkách nevidíš nic špatného, je to Tvoje věc. Nemám problém s tím, že si někdo rybu vezme, sám mám ryby rád, ale fotka by měla nějak vypadat a měla by alespoň trošku prokázat úctu soupeři – rybě. Jistě, ne každý to pochopí hned od začátku a správně píšeš, že se to může učit i déle. Právě palec dolu je prostředek k tomu, jak mu dát vědět, že takhle ne.
Klobasa: Zeptal bych se rád pánů mravokárců s palcem dole, jestli jsou od začátku svého rybaření všichni těmi pravými, urozenými a ušlechtilými Chyťapusťáky ?? Někdo se to učí třeba i déle a někdo se to nenaučí vůbec. Zřejmě si nikdo z vás nikdy nevzal ani rybu, nedej bože ji sníst. Ale trhat držky woblery s trojháky se může. Pardón, to bylo dříve, dnes už jen jednoháky bezprotihrotu. Na fotce z domova nevidím nic špatného.