Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Středa 11. března 2015 v 11:10® kerob
- Revír: Maledivy | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si zase zkusil něco nového a byla to pecka!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
satan666: pekna prace pane.moje pocity kdyz sem v Africe na Poppa dostal Zaber od Sveho 1 Kranase,jsou Hodne Podobne.Ta Brutalni Sila s Jakou Smete Poppa z Hladiny a Nasledny Vypady-Brutal mazec..Me Zabral asi 5 m.od Brehu"uz sem to necekal"a Malem mi Vyrval Prut z Ruky..Kranase a Popping Miluju..Mel sem Moznost se pri Africke Vyprave Setkat i s Mecounem Modrym"4 dny sem Tezko mohl Pouzivat Levou Ruku-HeHe"Krasna,Uzasna Ryba"Boj se asi neda Srovnat"Nicmene pro Me Jsou JIZDY KRANASE PROSTE VIC…Pekne Fise-Gratulace.
sethy: Kurník Borku, žes neřekl, jel bych hned :-)
HaD: to zábradlí je mi povědomý :-D
kerob: Jenom dodam ze zaber od kranase a prvotni napor po zaberu je o hruby sile rybare a cajku. Zazil jsem toho na rybach uz celkem dost v ruznejch castech planety ale tohle me dostalo. Na prute jsem mel nekolik ryb na speed jigging kterejm ani uplne utazena brzda na 30 kg nedokazala zabranit ve vymotani 250 m snury behem par vterin…
kerob: Tridilnej poppovaci prut Westin neprezil treti den a zbytek jsem odchytal na pujcenej WFT Charisma do 620g coz bylo dost na hrane, ale prezil to :-)
dam: To asi nebylo na 4díl,co jsi sháněl :-) Paráda :-)
casper: hustý!!! :)