Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Neděle 8. února 2015 ve 21:07® HaD
- Datum lovu: 8.2. 2015 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes jsme jaksi neodolali a vyrazili na dírky. Plán byl jasný: Cílová ryba štika. Hlavní aktér nová Nymfa REDBASS ve velikost XL – 13 cm – http://www.nastrahy.cz/…247_284.html. Mělo se jednat o její dírkovou premiéru. Jelikož mám ale z dírek dost zkušeností a štikám se nikdy na uměláky moc nechtělo, měli jsme každý ještě jeden prut s rybkou. A stalo se něco, co jsem čekal – že velká nymfa bude pro štiky takové dráždidlo, že ji budou žrát i na dírkách. Co jsem ovšem nečekal, že v efektivitě, alespoň tedy dnes tomu tak bylo, předstihnou přirozenou nástrahu. Když porovnám počet záběrů a počet nastražených prutů a čas ve vodě, byla dnes nymfa možná o 30–50% úspěšnější. Největší štika měla asi 65–70 cm (tu měl Leoš + jednu cca 60–65, brácha 2× cca 60cm a já jednu cca 55cm + 40cm). Já se teď vznáším na obláčku dobrého pocitu z krásného dne, krásných ryb a úspěchu nástrahy, kterou jsem vyvíjel
Foto jako obvykle můj skvělý bráška Radek Havlíček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
satan666: ahoj Davide.koukam nymfy fungujou Paradne!!!Zasilka mi Dorazila v Poradku"Dekuju"a Nymfy uz sem Mel v Ruce a Vypadaji Krasne.Uz se Klepu jak Malej Ratlik az je Budu Testovat!!!
HaD: Štiky mají podobný názor :)
spike: Ta olivová barva vypadá krásně.