Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 3. února 2015 ve 20:20® gavlos
gavlos
Revír: ostravice

Dve hodky v mrazu a větru se vyplatily.poctila mne navštěvou RS a nakonec i tato nádherná královna řek…60+..nutno podotknout,že má první v životě.dost me překvapila svou bojovností,vy­trvalostí dlouhymi úniky daleko po proudu…celkově shrnuto parádní rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img111987.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img111988.jpg
(3) (17) Komentáře k příspěvku: (8)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Neděle 15. února 2015 v 18:47

koohi: Hlavně že tady řešíte podložku, ale to že utlumené ryby nutíte v zimě bojovat o život nikomu nevadí. Sám v zimě nelovím, ryba fakt nádherná

• Středa 4. února 2015 v 19:16

gavlos: Jasne.mas naprostou pravdu…chytam ryby 2roky..toto byl pro me rekl bych trofejni ulovek.sice me to neomlouva,ale byl sem stastny ze sem ji vubec vytahl..dalo mi to dost prace..kdybysi me videl jak sem byl vytrepany a zmrzly jiste by si mi tuto rybarskou hrubku odpustil.....omluva vsem.priste uz to neudelam.jelikoz takovouto krasnou ryby zase chytim buhvikdy :-)

• Středa 4. února 2015 v 18:48

mvincik: Krásná ryba. Ale dal jsem ti nelíbí. Neomlouvá tě, že jsi podložku neměl, taky ji sebou neberu. Ale mohl jsi to třeba udělat tak, že jsi ten podběrák nemusel položit na sníh, ale udržet ho ve vzduchu a tu rybu vyháčkovat tak. A podobně si ji i vyfotit. Nejde o to, jak dlouho ležela, ublížit jí může i pár vteřin. Věřím, že příště si již poradíš líp. K rybě ale gratulace!

• Středa 4. února 2015 v 10:03

gavlos: Bez podlozky sem byl.nepocital jsem s zadnymi extra ulovky a vyhackovani ve vode vzhledem k vysokemu brehu bohuzel neslo..lezela opravdu 2min..

• Středa 4. února 2015 v 9:28

lukino050505: Super, velká gratulka, ale co to odložení na ledovou zem

• Středa 4. února 2015 v 9:18

Marekzprahy: Pecka

• Středa 4. února 2015 v 0:05

gavlos: 10 hacek,tri masnaci :-)

• Úterý 3. února 2015 ve 22:45

Klobasa: Fakt pěkná, gratulace, na co přišla?

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.