Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 3. února 2015 ve 20:20® gavlos
- Revír: ostravice
Dve hodky v mrazu a větru se vyplatily.poctila mne navštěvou RS a nakonec i tato nádherná královna řek…60+..nutno podotknout,že má první v životě.dost me překvapila svou bojovností,vytrvalostí dlouhymi úniky daleko po proudu…celkově shrnuto parádní rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
koohi: Hlavně že tady řešíte podložku, ale to že utlumené ryby nutíte v zimě bojovat o život nikomu nevadí. Sám v zimě nelovím, ryba fakt nádherná
gavlos: Jasne.mas naprostou pravdu…chytam ryby 2roky..toto byl pro me rekl bych trofejni ulovek.sice me to neomlouva,ale byl sem stastny ze sem ji vubec vytahl..dalo mi to dost prace..kdybysi me videl jak sem byl vytrepany a zmrzly jiste by si mi tuto rybarskou hrubku odpustil.....omluva vsem.priste uz to neudelam.jelikoz takovouto krasnou ryby zase chytim buhvikdy :-)
mvincik: Krásná ryba. Ale dal jsem ti nelíbí. Neomlouvá tě, že jsi podložku neměl, taky ji sebou neberu. Ale mohl jsi to třeba udělat tak, že jsi ten podběrák nemusel položit na sníh, ale udržet ho ve vzduchu a tu rybu vyháčkovat tak. A podobně si ji i vyfotit. Nejde o to, jak dlouho ležela, ublížit jí může i pár vteřin. Věřím, že příště si již poradíš líp. K rybě ale gratulace!
gavlos: Bez podlozky sem byl.nepocital jsem s zadnymi extra ulovky a vyhackovani ve vode vzhledem k vysokemu brehu bohuzel neslo..lezela opravdu 2min..
lukino050505: Super, velká gratulka, ale co to odložení na ledovou zem
Marekzprahy: Pecka
gavlos: 10 hacek,tri masnaci :-)
Klobasa: Fakt pěkná, gratulace, na co přišla?