Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Sobota 31. ledna 2015 ve 21:28® Deaf
- Datum lovu: 31.1.2015 | Revír: řeka (pro rejpaly Vltava 7 :-) ) | Způsob lovu: Přívlač
Zdarec kolegové, tak jsem podobně tak jako HaD ulevil svému vláčkařskému absťáku a vyrazil jsem poškádlit nějaké dravečky. V dnešním fičáku na břehu řeky to byl chvílema očistec, ale dal jsem se na boj a tak jsem se držel co to šlo… No a výsledek?¨Na smáčky a malé twistry žádný záběr a ač jsem jim věřil, musel jsem je vyměnit za těžší kalibr a vyplatilo se.. Svojí návštěvou mě poctila královna (spíš ještě princezna)našich vod a mě bylo rázem nádherně, po větru a zimě ani památky. Shrnutí..cca pět hodin poctivého házení a štika odhadem k 50± nějaké cm a ještě další dva drbance, ale bohužel mi nebylo přáno. PS: Ještě bych dodal, že kolemjdoucí si asi pěkně ťukali na čelo co že to tam stojí za mag..a, v tomhle jít na ryby, ale po tom co jsem spatřil já, si myslím že jsem na tom psychicky docela v pohodě…
Tento příspěvek byl editován 31.1.2015 20:30:11 uživatelem Deaf.viz foto,já bych tam nevlezl-no i když..nikdy neříkej nikdy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Klobasa: Tak prosím jeden oranž/bílá, ten mi chytal nejvíc:-) Ten modrej budu šetřit na vody bez vázek:-)
Deaf: Marekzprahy: Na sedmičce jsem byl párkrát uz dřív a vždycky veliký ZERO. .jen nevím jestli to nebylo spíš rukama, ale pokaždé jsem to sváděl na počasí :-) … O to větší radost byla teď…
Deaf: Jo jo byla hodně čistá a pěkně tažná… Tyhle Stormy chodí výborně to sám víš, jen se uz bohužel nevyrábí a tak si myslím,že je neseženeš ani na té výstavě…což me pěkně s… Tenhle modrej je poslední a mám ještě tři oranž/bíla a oranž/zelená tuším poslední dva tak sr muzu podělit…
Marekzprahy: Vltava 7 mi dala před 3 lety běhěm 2 dnů štiku 76 a 66. Od té doby jsem to prošel snad celé a několikrát a zero
Klobasa: Ta voda je pěkně vyčištěná a koukám zase bodoval ten Storm. Mám už posledního takže musím na výstavu:-((chudík portmonka. Samozřejmě gratulace k první lednové, začíná to dobře na tak těžkou vodu.
Deaf: casper: Noo právě…:-))))) Já totiž většinou píšu z telefounu nebo tabletu, chci si zvětšit stránku poklepem abych na to viděl… a pak machruju :-)))…
casper: Deaf: buď v pohodě, to je hlas z frajeřiny! :))))))
Deaf: Ahoj nevíte někdo náhodou jak se dá zrušit to když si omylem ťuknu na like (palec nahoru) u svého příspěvku? Už se mi to tu stalo a nevím jak to zrušit.. Díky za rady..
Deaf: No právě proto jsem radši uvedl i kde jsem byl.. Na Vltave 7 je přívlač povolena celoročně akorát je povinnost dodržet míry a u některých druhů doby hájení..
mike1977: Netušil jsem, že se může vláčet dříve než od 16.6.....