Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Úterý 2. prosince 2014 v 16:03® HaD
HaD
Datum lovu: 2.12.2014 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Po včerejšu muselo zákonitě přijít repete. Ale jak se říkává, „dvakrát nevstoupíš do stejné řeky“, tak u ryb to platí podobně. Mimo to, že nám brzy ráno pěkně sněžilo, tak se okouni zdekovali kamsi a až na pár „nefotitelných“ cvrčků, se žádní neukázali. Místo nich ale šlapali céčka – bylo jich asi 8 menších – mezi nimi dvě slabé půlmetrovky. Ty velké se ještě musíme učit. I tak parádní dopoledne provázené několikerým kacířským „okoun! okoun? grrrr, už zas candát“ :-)) ) Mimochodem Petr mi sliboval překvápko a tím byly barvené čeburašky s okem. Šikula to je :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110836.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110837.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110838.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110839.jpg
(0) (21) Komentáře k příspěvku: (6)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 4. prosince 2014 v 18:28

denis-rybařina všeho druhu : Kde se cají sehnat ty čeburašky ?

• Úterý 2. prosince 2014 ve 22:33

Filo: Hezký fotky akorát mě začíná deptat to, že všichni chytaj a já kromě 10 cm okounů z tý vody nic nevyrvu:-)

• Úterý 2. prosince 2014 ve 20:19

karel.hrubin: Krásný fotky, závidím… Čeburašky s okem chci taky, doufám, že budou o víkendu na akci k mání :-)

• Úterý 2. prosince 2014 v 18:09

Mysak1: Tak ta druhá fotečka je luxuuus ,pěkně nasranej. Závidím,já se dostanu snad o víkendu.

• Úterý 2. prosince 2014 v 16:30

HaD: Tak to jsi hodně měkkej – já do 31.12. nepovolim!!! Nic nezamrzalo, úplně v klidu. Voda 5°C, vzduch 0°C :-)

• Úterý 2. prosince 2014 v 16:15

toro: Zřejmě maličko zamrzaly očka, což? Já už vláčku uložil k ledu. Nejsem změkčilec, ale co jsem si nedávno vykloubil prostředník, tak mi pokaždé v zimě oteče a trčí divně do prostoru. Blbě se mi drží prut, krom toho to vypadá jako bych rybám ukazoval fakáče. Třeba ještě přijde oteplení…

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.