Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 17. listopadu 2014 v 19:01® HaD
HaD
Datum lovu: 15.-16. 11. 2014 | Revír: Kdesi | Způsob lovu: Přívlač

Úžasnej víkend s přáteli! S Tomíkem a Sethym. Ačkoli se o víkendu odehrálo pár událostí, které jsou docela dobrým střelným prachem a možná právě proto si je asi všichni zatím necháme v rukávu na vyprávění u sklenky, byl to jinak celkem poklidný víkend na rybách. A ty téměř vůbec nechtěly spolupracovat. A ani se nedivím – změna počasí, vichr, v neděli déšť a cílová ryba okoun. A ten, jak rád vzpomínám a zmiňuji, při takovém počasí (jak mě učil můj guru Tomáš Rozsypal) „sedí u dna, je mu šoufl a bluje“. To proto, že nemá vzduchový měchýř spojený s jícnem a déle vyrovnává změnu tlaku. Možná jsme byli ale jen lemplové a jen se vymlouváme :-D Za nějakých 16 prutohodin se na souš podívaly sotva tři tucty ryb, z čehož by se za slušnější dala považovat tak desetina kopy :-D Pro ty, co neznají staré měrné jednotky UTFG. A pro ty, co neznají UTFG – tak překlad „use the fucking google“. A pro ty, co neumí anglicky: „použij ten zasr… gůgl“. :-D No shrnu-li to a přirovnám k jídlu – byl to luxusní steak a ryby byly jen kořením, které mnohdy ani netřeba :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110610.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110612.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img110613.jpg
(0) (20) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 17. listopadu 2014 v 19:36

HaD: Grrrrr :-D

• Pondělí 17. listopadu 2014 v 19:21

sethy: Já myslel většíma. Ale co včerejší večeře byla taky slušná :-) JTD

• Pondělí 17. listopadu 2014 v 19:16

HaD: Já nic neřekl :-D

• Pondělí 17. listopadu 2014 v 19:13

sethy: Příště snad i s rybama :-)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.