Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 17. listopadu 2014 v 18:41® Klobasa
Klobasa
Datum lovu: 15.11 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní ranní výlet ve čtyřech kusech dopadl nad očekávání dobře. Nejmladší kus si poprvé v životě sáhnul na dva candátky, kolega Deaf na jedno céčko tuším 45 což byl největší, krásného bojovného okouna 35+ a ještě se mu vyřezala nádherná veliká bojovná parma. Kolega Pavel přemluvil nejméně deset candátků-štval mě neskutečně:-(( , má na ně čich, protože já obdržel od céček stopku, neboli zero, a ne ne jediný jediného udolat. Zato jsem si ale udělal radost pěti krasavicemi z rodu parem- malé ale první letošní srdnaté bojovnice,dva tlouště,dva okouny z rodu menších pod třicet a desítku nečekaně zakončil letošní první blbínek pod pade, který mě překvapil na gumovou nymfičku. V zápalu boje neměl ale nikdo čas na focení, protože rybačka byla neskutečná.. Všechny rybičky odplavaly zpátky do vodičky. Tímto děkujeme řece! P.S A Míro potřebuju osobního Fotografa:-)

(0) (3) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 17. listopadu 2014 ve 22:54

Klobasa: Deaf> Živá voda už padla v těch Jestřabicích:-( :-(Budu to muset vozit po sudech nebo po galonech:-( Jsem odkázán na hnuidum z obchoďáků, tak zkusím vybrat na příště něco lepšího za ty fotky:-)

• Pondělí 17. listopadu 2014 ve 21:56

Deaf: Osobního fotografa? To budeš mít drahý… :-) Dobře ujednáno, já budu fotograf a ty provianťák (proviantem se myslí živá voda od tvého stréca z Moravy):-)

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.