Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 17. listopadu 2014 v 15:13® kaprstikasumec
- Datum lovu: 17.11 | Revír: praha | Způsob lovu: Klasická položená
vcerejsi vichazka byla uspesna chytil jsem 2 kapry 34 a 35 a vzal jsem si je oba i kdyz jeden nema miru ale ten centimetr by za tyden dorost tak nevadi fotil to muj sin ktery ma dobry fotak tak mu moc dekuju. ______________________________________________ ADMIN: jelikož byla fotografie na základě upozornění vyhodnocena jako stažená z internetu, byla odstraněna.
Tento příspěvek byl editován 19.11.2014 11:41:08 administrátorem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
TJSS: Já myslel, že doba je zlá, ale pro tohoto „tipa“ je úplně v p…i !!!
ljicha: Hele člověče, to s tím kaprem fotky to myslíš vážně? taková řezničina je vidět na stánku .. né mezi normálníma rybářema. Máš těch fotek víc nebo to někde stahuješ?
Opravdu není normální takový hnusárny prezentovat na rybářským webu. Svátek sametové revoluce a ty se bavíš takovýmahle přízemníma záležitostma. A ještě si dáš palec nahoru že je to OK? Nikomu se to nelíbí.
gavlos: Uvidime co tcera jestly je taki sykovna :-)
Marekzprahy: Hlavně že má sin dobrí foták
Petula: Jsem taky pro ať to tady zůstane.Stačí si toho pouze nevšímat a autora to jistě přestane bavit.
HaD: Cormoran: přesně tak. Pojďme mu to chválit. Krásný ryby a krásná fotka. Barvy, hloubka ostrosti, kompozice. Je fakt dobrej! Holajz: já myslím, že to může vykonat více dobra, když to tu bude.
jepice-zruseno: Mrtvej kapr dobrej kapr? Kapři mi ničím nevadí, ale čeho je moc, toho je příliš. Proto mi nevadí ani mrtvej.
cormoran: Ale notak, dva konzumní kapři kratší o hlavu revíru jenom prospějí:-) Jen způsob jejich prezentace by mohl být na oko internetových kečenrýlísáků libovější. Ale jak si všichni všimli, jde o provokaci a autora by nejvíc odzbrojilo olajkování a kladný komentáře, myslím si.
Holajz2: Tohle je teda pěknej hnus! Admine, nemůžeš to odstranit? :-/
HaD: Zřejmě…
Petula: Asi dostal vycházku.....
HaD: Kundličko, už zas provokuješ? Máme blázny na háku, tak zmiz zpátky do blázince. Díky.
kaprstikasumec: pekni kapri ne