Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 17. listopadu 2014 v 15:13® kaprstikasumec
kaprstikasumec
Datum lovu: 17.11 | Revír: praha | Způsob lovu: Klasická položená

vcerejsi vichazka byla uspesna chytil jsem 2 kapry 34 a 35 a vzal jsem si je oba i kdyz jeden nema miru ale ten centimetr by za tyden dorost tak nevadi fotil to muj sin ktery ma dobry fotak tak mu moc dekuju. _____________­________________________­_________ ADMIN: jelikož byla fotografie na základě upozornění vyhodnocena jako stažená z internetu, byla odstraněna.

Tento příspěvek byl editován 19.11.2014 11:41:08 administrátorem HaD.
(12) (2) Komentáře k příspěvku: (13)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 18. listopadu 2014 v 19:24

TJSS: Já myslel, že doba je zlá, ale pro tohoto „tipa“ je úplně v p…i !!!

• Úterý 18. listopadu 2014 v 18:17

ljicha: Hele člověče, to s tím kaprem fotky to myslíš vážně? taková řezničina je vidět na stánku .. né mezi normálníma rybářema. Máš těch fotek víc nebo to někde stahuješ?

Opravdu není normální takový hnusárny prezentovat na rybářským webu. Svátek sametové revoluce a ty se bavíš takovýmahle přízemníma záležitostma. A ještě si dáš palec nahoru že je to OK? Nikomu se to nelíbí.

• Úterý 18. listopadu 2014 v 16:01

gavlos: Uvidime co tcera jestly je taki sykovna :-)

• Úterý 18. listopadu 2014 v 15:51

Marekzprahy: Hlavně že má sin dobrí foták

• Úterý 18. listopadu 2014 ve 14:44

Petula: Jsem taky pro ať to tady zůstane.Stačí si toho pouze nevšímat a autora to jistě přestane bavit.

• Úterý 18. listopadu 2014 ve 14:29

HaD: Cormoran: přesně tak. Pojďme mu to chválit. Krásný ryby a krásná fotka. Barvy, hloubka ostrosti, kompozice. Je fakt dobrej! Holajz: já myslím, že to může vykonat více dobra, když to tu bude.

• Úterý 18. listopadu 2014 v 9:28

jepice-zruseno: Mrtvej kapr dobrej kapr? Kapři mi ničím nevadí, ale čeho je moc, toho je příliš. Proto mi nevadí ani mrtvej.

• Úterý 18. listopadu 2014 v 9:05

cormoran: Ale notak, dva konzumní kapři kratší o hlavu revíru jenom prospějí:-) Jen způsob jejich prezentace by mohl být na oko internetových kečenrýlísáků libovější. Ale jak si všichni všimli, jde o provokaci a autora by nejvíc odzbrojilo olajkování a kladný komentáře, myslím si.

• Pondělí 17. listopadu 2014 ve 21:29

Holajz2: Tohle je teda pěknej hnus! Admine, nemůžeš to odstranit? :-/

• Pondělí 17. listopadu 2014 ve 20:21

HaD: Zřejmě…

• Pondělí 17. listopadu 2014 ve 20:13

Petula: Asi dostal vycházku.....

• Pondělí 17. listopadu 2014 ve 20:10

HaD: Kundličko, už zas provokuješ? Máme blázny na háku, tak zmiz zpátky do blázince. Díky.

• Pondělí 17. listopadu 2014 v 15:14

kaprstikasumec: pekni kapri ne

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.