Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Pondělí 10. listopadu 2014 v 10:00® Marekzprahy
- Datum lovu: 09.11.2014 | Revír: Hostivař + tajný | Způsob lovu: Přívlač
Včerejšek byl z říše rybářských snů. S Bigpištou jsme si nejdříve na Hostivaři každý uvláčeli pěknou štiku a pak mě vzal na jeden nejmenovaný rybník. Svatý Petr se nade mnou asi slitoval, protože mi za necelé 2 hodiny poslal 8 štik. Byly do 50 cm, ale byla to naprostá bomba. Dát za dopoledne 9 štik není snad ani možný. Bigpišta na tom samém rybníku dostal cca 10 cm okouna, takže jsem byl to dopoledne asi osvícen
Všem přeju ten samý zážitek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
jepice-zruseno: Hlavně že já na hostivaři házim jak kretén, vobčas chytim vokouna a vobčas kudlu co nemá ani šede. Naposledy měla teda jedna sedumde a v žaludku jako bonus kapra lysce.
Atik: To samé se stalo mi a mému otci :D Byli jsme na víkend na kaprech a já jsem chytl asi 10 kaprů přes 55 plus 10 kg krasavce co mám na profilovce a otec nic :D Jen asi 30 cm cejnka :D
Marekzprahy: Taky jsem se tam chvíli přetahoval s o dost větším torpédem, ale byla asi zkušená. Když jsem nahazoval do toho samého místa, vždy k tomu pustila ty menší. 3koda, mohlo být něco v kařeným bramborám. Takhle jsem si musel dát pečenou kachnu:-)
Klobasa: Zážitek znám na vlastní kůži. Loni jsem na nejmenovaném rybníku v okolí bydliště s nejmenovaným kamarádem uvláčel devět kudliček do čtyřiceti (všechny v pořádku odplavali) a desátá z kategorie 70+ u břehu nedobrala-potvora. Osvícení se zadaří málokdy, ale zážitek parádní, i kdyby jednou za pět let. Gratuluji, Bigpista na to jistě neumře:-)
Bigpista: Člověk má radost, že se mu konečně podaří uvláčet štiku a on mi to takhle zabije :-)))
HaD: :-)))
Marekzprahy: Ale jdi, příště mi natrhneš zase prdel:-)
Bigpista: Jsem zahanben, ponížen a ego už se mi asi nikdy nezahojí :-D