Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pondělí 10. listopadu 2014 v 10:00® Marekzprahy
Datum lovu: 09.11.2014 | Revír: Hostivař + tajný | Způsob lovu: Přívlač

Včerejšek byl z říše rybářských snů. S Bigpištou jsme si nejdříve na Hostivaři každý uvláčeli pěknou štiku a pak mě vzal na jeden nejmenovaný rybník. Svatý Petr se nade mnou asi slitoval, protože mi za necelé 2 hodiny poslal 8 štik. Byly do 50 cm, ale byla to naprostá bomba. Dát za dopoledne 9 štik není snad ani možný. Bigpišta na tom samém rybníku dostal cca 10 cm okouna, takže jsem byl to dopoledne asi osvícen:-) Všem přeju ten samý zážitek

(0) (7) Komentáře k příspěvku: (8)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 11. listopadu 2014 v 0:29

jepice-zruseno: Hlavně že já na hostivaři házim jak kretén, vobčas chytim vokouna a vobčas kudlu co nemá ani šede. Naposledy měla teda jedna sedumde a v žaludku jako bonus kapra lysce.

• Pondělí 10. listopadu 2014 ve 20:55

Atik: To samé se stalo mi a mému otci :D Byli jsme na víkend na kaprech a já jsem chytl asi 10 kaprů přes 55 plus 10 kg krasavce co mám na profilovce a otec nic :D Jen asi 30 cm cejnka :D

• Pondělí 10. listopadu 2014 v 11:25

Marekzprahy: Taky jsem se tam chvíli přetahoval s o dost větším torpédem, ale byla asi zkušená. Když jsem nahazoval do toho samého místa, vždy k tomu pustila ty menší. 3koda, mohlo být něco v kařeným bramborám. Takhle jsem si musel dát pečenou kachnu:-)

• Pondělí 10. listopadu 2014 v 11:19

Klobasa: Zážitek znám na vlastní kůži. Loni jsem na nejmenovaném rybníku v okolí bydliště s nejmenovaným kamarádem uvláčel devět kudliček do čtyřiceti (všechny v pořádku odplavali) a desátá z kategorie 70+ u břehu nedobrala-potvora. Osvícení se zadaří málokdy, ale zážitek parádní, i kdyby jednou za pět let. Gratuluji, Bigpista na to jistě neumře:-)

• Pondělí 10. listopadu 2014 v 11:02

Bigpista: Člověk má radost, že se mu konečně podaří uvláčet štiku a on mi to takhle zabije :-)))

• Pondělí 10. listopadu 2014 v 10:56

HaD: :-)))

• Pondělí 10. listopadu 2014 v 10:54

Marekzprahy: Ale jdi, příště mi natrhneš zase prdel:-)

• Pondělí 10. listopadu 2014 v 10:05

Bigpista: Jsem zahanben, ponížen a ego už se mi asi nikdy nezahojí :-D

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.