Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Úterý 28. října 2014 ve 22:44® Deaf
- Datum lovu: 28.10.2014 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme zase s parťákem dnes zkusili potrápit dravce z rybníka nedaleko našeho bydliště, počasí na ně bylo super i když pro nás až tak ne, ale co by blázen nevydržel… Každý jsme vodě věnovali pár utržených gum, ale nakonec se přece jen sv. Petr slitoval a poslal mi do cesty tuhle krasotinku..(75 čísel a odhadem ke čtyřem kilům) Sorry za tu druhou fotku (bez ocasu)-a tímto pro Klobásu..na to že nemáme Nikon se nevymlouvej..
Tento příspěvek byl editován 28.10.2014 21:48:00 uživatelem Deaf.PS : Ta fotka bolena je asi 14 dní stará, ale taky potěšil..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Deaf: skwor> přiznám se,neplave… Vzal jsem si jí..je to letos druhá ryba, co jsem odnesl domů (první byl kapr). Normálně by ryby pouštím, ale z ní jsem byl tak vedle že jsem nad tim nějak nepřemýšlel a šla do vezírku…až doma mi jí bylo líto … Na druhou stranu být to na revírech kde vím, že jich je málo (Doksy, Hřebeč, atd.. ) tak šla bez přemýšlení zpátky…jako ty ostatní…ryby.
Klobasa: skwor> myslíš :-) tak schválně, kde to je?
skwor: Místo se štikou poznávám :-) Plave dál? Že bych zkusil její ostražitost po ulovení :-)
Klobasa: Se mi zdá, že dělám lepší fotky než ty i bez nikonu:-)až na ten ocas. Ale hlavně že se daří-příště řídíš, bez piva se mi nedaří:-( Krásná princezna a ještě jednou gratuluju.